ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مادربورد تا 90 تومان

AEZ_Best
18-09-2008, 13:49
سلام

من یه مادر بورد میخوام تا 90 هزار تومان

CPU هم 2180 مورد نظرم هست (به تناسب بودجه)

می خوام 2گیگ رم 800 هم بگیرم زیر 50 نظرتون چیه

نظر خودم یه 2گیگ پاتریوت با باس 800 یا 2 یک گیگ از Gell

ممنون میشم کمک کنید

Hossein Adeli
18-09-2008, 13:55
رم همون پاتریوت خوبه و مادربرد هم Giga EP31-DS3L بگیر که حدود 80 تومن است و مناسب این بودجه و این سی پی یو است

توضیحات

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

AEZ_Best
18-09-2008, 17:48
ممنون از جوابتون

نظرتون راجع به ASUS P5glc

چیه؟

Hossein Adeli
18-09-2008, 18:24
اسم دقیق این مادربرد چیه؟ تا حالا این اسم رو نشنیدم. حتما غلط نوشتی

kasra_khan2003
18-09-2008, 19:04
يه سوالي داشتم! من ميخوام PC ام رو آپگريد كنم. متاسفانه بسيار قديمي هست، و حتي رم DDR نميخوره!

بنابراين بايد رم، CPU و 100% مادربورد تغيير كنه! حالا به دليل مشكل مالي، امكان اين هست كه اول اين مادربود رو بگيرم، بعد همون CPU قبلي كه Celeron 1.7 هست رو روش ببندم؟ :دي تا مثلا ماه بعد CPU رو بگيرم

البته رم رو هم بايد عوض كنم چون فكر نكنم اين مادربود رم SD قبول كنه.

B U L U T
18-09-2008, 19:46
سلام

من یه مادر بورد میخوام تا 90 هزار تومان

CPU هم 2180 مورد نظرم هست (به تناسب بودجه)

می خوام 2گیگ رم 800 هم بگیرم زیر 50 نظرتون چیه

نظر خودم یه 2گیگ پاتریوت با باس 800 یا 2 یک گیگ از Gell

ممنون میشم کمک کنی

ASUS - M2A-VM 65.000

يه سوالي داشتم! من ميخوام PC ام رو آپگريد كنم. متاسفانه بسيار قديمي هست، و حتي رم DDR نميخوره!

بنابراين بايد رم، CPU و 100% مادربورد تغيير كنه! حالا به دليل مشكل مالي، امكان اين هست كه اول اين مادربود رو بگيرم، بعد همون CPU قبلي كه Celeron 1.7 هست رو روش ببندم؟ :دي تا مثلا ماه بعد CPU رو بگيرم

متاسفانه تا حالا نديدم
من فق گرافيك رو ديدم كه بعضي مادربرد ها هم AGP ساپورت ميكنه ‍PCI

ganje nahofte
18-09-2008, 21:50

شما اگه مادربوردت رو عوض کنی مجبوری هم رم و هم سی پی یوت رو عوض کنی و همچنین گرافیک(اگه مین آنبورد نخوای) تازه بعد از عوض کردن این قطعات یه مسئله دیگه هم پیش میاد و اون هم پاور هست که مجبوری اون رو هم عوض کنی!
پس اگه بخوای ارتقا بدی حسابی تو خرج میفتی!؟:31:

Hossein Adeli
18-09-2008, 22:19

بهترین کار اینه که صبر کنی و پولات رو جمع کنی و یکجا سیستمت رو به روز کنی چون اگه بخوای مثلا این ماه مادربردت رو عوض کنی ماه بعد سی پی یو و ... اونوقت به مشکل بر می خوری