مشاهده نسخه کامل
: مادر برد Ga-m61pm-s2
سلام به همه دوستان سخت افزاری
میخواستم بدونم مادربرد Ga-m61pm-s2 چه جوریه وقیمتش در چه حدودی هست.
وکلا بدرد بخور هست یا نه؟؟؟؟
Kianoosh
18-09-2008, 14:33
سلام دوست عزیز
ببینید این مادربرد از پردازنده های سری AMD Athlon/ Sempron processors
پشتیبانی می کنه ولی AMD+Phenom هم می خوره ولی کاهش شدید باس داره!
(Note) If you install AMD AM2+ CPU on AM2 motherbord, the system bus speed will downgrade from HT3.0(5200MHz) to HT1.0(2000 MT/s) spec; however, the frequency of AM2+ CPU will not be impacted. Please refer "CPU Support List" for more information.
بعد رم فرکانس با فرکانس حداکثر 800 میگیره و حداکثر 16 گیگ DDR2 با چهارتا اسلات رمش میگیره که این خوبه تقریبا یه اسلات PCI e 16X داره .چهار تا پورت ساتا و یه IDE داره .IEEE1394a هم داره.چیپش هم GeForce 6100 / nForce 430 هست.خیلی بستگی به کارایی و بودجه شما داره که این مادربرد رو انتخاب کنید اما به نظر من مادربرد متوسط(-) هستش اگه بودجه و کارتون رو مشخص کنید که معلوم بشه به چه پردازنده و کارت گرافیکی هم نیاز هست بهتر میشه نظر داد و مادربرد های خیلی بهتری از Giga یا Asus هست.
اطلاعات بیشتر در مورد این مادربرد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشید
:11:
مجددا سلام
ممنون بابت راهنمائی شما دوست عزیز
راستش مسئله ای که خیلی برام مهمه اینه که ایا این مادربرد بدرد بازی کردن در حد معمولی میخوره.
راستی اگر براتون امکان داره حدود قیمتش رو هم ذکر کنید.
Kianoosh
18-09-2008, 20:11
سلام
خواهش می کنم:11:
نظر شخصی من برای بازی در هر سطحی پردازنده های اینتل هست.
خب الان بیشتر سیستم های بازی متوسط به بالا از پردازنده های دو هسته ای اینتل و کارت گرافیکی 8600GT به بالا استفاده می کنن در مورد پردازنده چون فنوم ساپورت هست زیاد تفاوتی نداره ولی تقریبا محسوسه!(البته با آپدیت بایوس که اون کاهش شدید باس رو نداشته باشه) در مورد کارت گرافیک برای بازی کردن نیمه حرفه ای PCI e1.1 کافیه و با 8600GT یا حتی 9600GSO تفاوت پرفرمنس زیادی دیده نمیشه.حداکثر حدود 10%!در مورد رم حداکثر فرکانس که ساپورت می کنه 800 مگا هرتز هست به نظر من برای کار نرم افزاری و گیم متوسط کاملا کافیه.مثلا دو گیگ رم با این فرکانس از هر برندی خوبه.اما برخی از دوستان فرکانس بالاتر رو ترجیح میدن که یا رمشو می خرن یا با اورکلاک به اون فرکانس می رسن.در مورد قیمت جهانیش حدود 80-100 دلار هست(قیمت بازار ایران رو ندارم!) و حتی اگه تو این رنج تو بازار ما باشه به نظر من آنچنان ارزش خرید نداره کلا این مادربرد آینده ای نداره و پس از اتمام کاراییش هیچ قطعی روی این برد رو نمیشه ارتقا داد! مثلا Asus P5K-EPU با قیمت 110 هزار تومن خیلی از این قویتر و بهتره!اگه قصد ارتقا دارید بهتره که قطعاتی که می خواین عوض کنید+حداکثر بودجه +کارایی رو به بگید تا بشه سیستم مناسب باهاشون رو پیشنهاد داد.چون انتخاب مادربرد بدون اینکه سایر قطعات معلوم باشن زیاد جالب در نمیاد!:13:
:11:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.