مشاهده نسخه کامل
: میشه : این certificate را تست کنید ؟
MAHDI AZIZI
18-09-2008, 00:33
با سلام
میشه با این certificate برنامه هاتون رو sign کنید و ببینید روی گوشی نصب میشه یا نه ؟
لطفا مدل گوشی و ورژن گوشی (#0000#*) و اگر هم ارور داد ارور را بنویسید
تاریخ گوشی هم تنظیم باشد (2008)
اول certificate
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
دوم certificate
(با این certificate تاریخ گوشی از 11/2/2006 تا 11/2/2007 باشد)
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
برنامه sign نشده
ممنون
MAHDI AZIZI
18-09-2008, 12:00
هیچ کس نیست ؟
:41:i
MAHDI AZIZI
21-09-2008, 11:40
حتی یک نفر ؟؟ !! :10:
prince72
21-09-2008, 11:49
یه نرم افزار هست تو صفحه ی 3 یا4 سایتkamyabonline البته تو قسمت نرم افزار موبایل اون گوشه تو حاشیه ی صفحه داره قسمت نرم افزار موبایل.....
این برنامه از تم ریختن هم اسونتره...
تو برو قبل دانلود همونجا توضیحاتشو بخون و یادبگیر خیلی راحته اون وقت دیگه اصلا مشکل ساین و certificate رو نداری مگه فایلت خراب باشه...
تاریخ عقب بردن فکر نکنم کارایی داشته باشه به اون صورت...
MAHDI AZIZI
22-09-2008, 13:31
یه نرم افزار هست تو صفحه ی 3 یا4 سایتkamyabonline البته تو قسمت نرم افزار موبایل اون گوشه تو حاشیه ی صفحه داره قسمت نرم افزار موبایل.....
این برنامه از تم ریختن هم اسونتره...
تو برو قبل دانلود همونجا توضیحاتشو بخون و یادبگیر خیلی راحته اون وقت دیگه اصلا مشکل ساین و certificate رو نداری مگه فایلت خراب باشه...
تاریخ عقب بردن فکر نکنم کارایی داشته باشه به اون صورت...
ممنون - جالب بود
ولی من این certificate ها رو به عنوان certificate عمومی قرار دادم .در مورد دومی 95% مطمئنم که برنامه های ساین شده باهاش بدون IMEI و SYMBIANSIGN برای هر گوشی نصب میشن.(شبیه certificate های سازندگان برنامه ها)
ولی اولی رو میخواستم امتحان کنید که دیدم راه آسونتری هست ...
دوباره ممنون
||SIAVASH||
22-09-2008, 13:36
خوب راه آسون تر رو اگه میشه به ما هم بگید !
prince72
22-09-2008, 14:54
سیاوش جون ومهدی جون برید به این ادرس اول توضیحات قبل دانلود را که خیلی اسونه بخونید بعد که یاد گرفتین برید اون برنامه که 800 کیلو بایته(خیلی کم حجم)رو دانلود کنید:
اونو قت اگه دیگه نیازی به ساین بود بیایید همین جا منو خفه کنید دیگه هم کمتر باcertificate روبرو میشید....
||SIAVASH||
22-09-2008, 23:04
جالب بود !!!
MAHDI AZIZI
23-09-2008, 14:59
سیاوش جون ومهدی جون برید به این ادرس اول توضیحات قبل دانلود را که خیلی اسونه بخونید بعد که یاد گرفتین برید اون برنامه که 800 کیلو بایته(خیلی کم حجم)رو دانلود کنید:
اونو قت اگه دیگه نیازی به ساین بود بیایید همین جا منو خفه کنید دیگه هم کمتر باcertificate روبرو میشید....
:10:من که چیزی نگفتم.فقط می خواستم در مورد یک برنامه certificate ساز تحقیق کنم و ...
prince72
23-09-2008, 15:02
من بیشتر مخاطبم سیاوش بود....
||SIAVASH||
23-09-2008, 18:24
من هم خودم میتونم ساین کنم ولی میخواستم راه دوستمون رو هم بدونم !! ولی در کل من در یک سایت ثبت نام کردم و Imei خودم رو دادم و یک لایسنس تا سال 2011 برام درست کرد
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.