ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : موسيقي آرامش بخش

mikaeil
17-09-2008, 23:58
سلام
ديگه خسته نباشيد:32:
چون ميخوام براتون موسيقي آرامش بخش بزارم
ميدونيد دوستان_ من اگه آهنگ نباشه نميتونم با كامپيوتر و اينترنت كار كنم.به خواننده ها هم گوش ميدم ولي وقتي ديگه خيلي خسته ميشم فقط موزيك ملايم
يه سري آهنگ دارم حجمشون بالاست ولي كيفيتشون بي نظيره يكيشون رو ميزارم كه سه تا آهنگ توش هست
دان كنيد اگه خوشتون اومد بقيه رو هم براتون آپ :40:ميكنم

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

maxeemo
18-09-2008, 06:24
mikaeil عزیز، سلام. :20:

داخل انجمن اصلی موسیقی نمی تونید لینک دانلود بذارید، باید از زیرشاخه ی دانلود موسیقی استفاده کنید. البته برای تک آهنگ هم نباید تاپیک جدید ایجاد کرد.

2 تاپیک زیر رو یه نگاهی بندازید:

دانلود آهنگ های بی کلام ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

دانلود زیباترین آهنگ های آرام و غمگین ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

آهنگ های شما می تونه داخل یکی از تاپیک های بالا قرار بگیره. برای آشنایی با نحوه ی فعالیت در انجمن موسیقی هم پیشنهاد می کنم مطالب زیر رو مطالعه کنید:

قوانین انجمن موسیقی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

راهنمای انجمن موسیقی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

ممنون... :10::11:

:40::40::40::40::40:

mummified
25-10-2008, 00:48
[quote=mikaeil;2965439]سلام
ديگه خسته نباشيد:32:
چون ميخوام براتون موسيقي آرامش بخش بزارم
ميدونيد دوستان_ من اگه آهنگ نباشه نميتونم با كامپيوتر و اينترنت كار كنم.به خواننده ها هم گوش ميدم ولي وقتي ديگه خيلي خسته ميشم فقط موزيك ملايم
يه سري آهنگ دارم حجمشون بالاست ولي كيفيتشون بي نظيره يكيشون رو ميزارم كه سه تا آهنگ توش هست
دان كنيد اگه خوشتون اومد بقيه رو هم براتون آپ :40:ميكنم

هيچ آهنگي به اندازه پيانو قشنگ نيست.
فقط پيانو
فقط پيانو
هركس لينك آهنگ هاي زيباي پيانو جهان رو داره بده