مشاهده نسخه کامل
: Gadget مخصوص P30WORLD
ORIGINAL
17-09-2008, 13:59
با سلام
حتما دیگه همه ی شما با Gadget ها اشنا هستین و میدونین که چه قابلیتی رو به ویستا اضافه میکنه تا براحتی بتونید امکانات/برنامه ها یی رو که میخواید بتونید یکجا و در کنار صفحه ی مانیتور ببینید....
حالا برسیم به Gadget که میخوام معرفی کنم....
من خودم چون خیلی به انجمن ویستا سر میزنم دوست داشتم در SideBar خودم بتونم تاپیک های جدید رو ببینم تا دیگه نخوام دوباره مرورگر رو باز کنم و وقتمو بیش تر بگیره...واسه همین هم این Gadget رو طراحی کردم تا این کارو برام انجام بده
شیوه ی کار این Gadget به این صورت هست که به Feed صفحه ی انجمن وصل میشه و تاپیک های جدید رو برای شما لیست میکنه و همچنین میتونه پست های جدید کل انجمن رو هم نشون بده....
نسخه ی 3.0 --در همین پست هم ضمیمه شده است--
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدنسخه ی 1.0
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدPassword For Version 1.0:original
عکس از Gadget:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای اطلاعات بیشتر از ویژگی های نسخه ی نهایی (3.0) به این پست ها مراجعه کنید.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نظرات رو(هر چی بود)حتما بنویسید
با تشکر
Original
ضمیمه شد
Jalal
..hamed..
17-09-2008, 16:01
عزیزم ایول داری
ببینم این gadget میتونه متن کامل پستها رو در یک تایپک بخصوص مثلا همین تایپک شما به طور کامل نشون بده یا فقط یه تیکه ازشون نشون میده دفعه دیگه که از تو ویستا به اینترنت وصل شدم حتما نسبش میکنم از شکل و شمایلش هم خوشم اومد و به نظرم به ویستا میاد
..hamed..
17-09-2008, 16:21
حالا گجد رو از یه سایت معتبر و خوب درست میکردین
گجد پی سی ورلد!
این gadget میتونه برای پی سی ورلدیها خیلی هم مفید باشه چون اگه یه مشکلی رو اینجا مطرح کردید و منتظر جواب دادن به اون هستید به جای اینکه هی بیاید و به اینجا سر بزنی و صفحاتو refresh کنید کافیه یه نگاه به gadget بندازی
احسان جان سلام
مرسی از این کار فوق العاده زیبا و مبتکرانه--من هم کمبود چنین چیزی رو احساس میکردم
من دانلود کردمش و دارم ازش استفاده میکنم
حتما اگه مورد خاصی راجع به این product شما بود، با کمال میل اطلاع میدم..
بازم ممنونم
به سایر دوستان p30 world هم توصیه میکنم که دانلود کنند-کار خیلی جالبیه
:15::33::33::15:
shutdown
18-09-2008, 00:05
خیلی ممنون برنامه خوبیه...ولی چون من زیاد انلاین هستم خودم این کار رو می کنم ولی کلا کارت محشره شاید یک روز نصب کردم
ORIGINAL
18-09-2008, 08:41
عزیزم ایول داری
ببینم این gadget میتونه متن کامل پستها رو در یک تایپک بخصوص مثلا همین تایپک شما به طور کامل نشون بده یا فقط یه تیکه ازشون نشون میده دفعه دیگه که از تو ویستا به اینترنت وصل شدم حتما نسبش میکنم از شکل و شمایلش هم خوشم اومد و به نظرم به ویستا میاد
البته اگر بخواید به صورتی باشه که به یک تاپیک وصل بشه و اون رو دنبال کنه باید برنامه ی Gadget رو تغییر بدم...چون این نسخه تنها تاپیک های جدید انجمن ویستا رو برای شما لیست میکنه...اما ممنون از پیشنهادت شاید بتونم در Gadget نسخه ی بعد جا بدمش ;)
احسان جان سلام
مرسی از این کار فوق العاده زیبا و مبتکرانه--من هم کمبود چنین چیزی رو احساس میکردم
من دانلود کردمش و دارم ازش استفاده میکنم
حتما اگه مورد خاصی راجع به این product شما بود، با کمال میل اطلاع میدم..
بازم ممنونم
به سایر دوستان p30 world هم توصیه میکنم که دانلود کنند-کار خیلی جالبیه
:15::33::33::15:
حتما منتظر توصیه های تو دوست خیلی خوبم هستم :40:
خیلی ممنون برنامه خوبیه...ولی چون من زیاد انلاین هستم خودم این کار رو می کنم ولی کلا کارت محشره شاید یک روز نصب کردم
خوبی از خودتونه:10:...خوشحال میشم شما هم برنامه رو نصب کنید و اگر مشکلی بود بیان کنید..
موفق باشید.
superior
18-09-2008, 23:48
یا خدا
به لحاظ امنیتی که مشکل نداره؟:46:
یا خدا
:5: نه به لحاظ امنیتی هیچ مشکلی نیست-
چرا امتحانش نمیکنی؟؟
ORIGINAL
19-09-2008, 00:13
یا خدا
منظورت چیه!!!!
از چه لخاظ گفتی؟؟؟؟:13:
ORIGINAL
20-09-2008, 16:12
نسخه ی جدید 2.1
با سلامی دوباره
با توجه به نظرها و پیشنهاداتی که در مورد نسخه ی 1 تا امروز شد, نسخه ی 2.1 رو طراحی کردم
تغییرات
1-اضاف شدن بخش جستجو در کل انجمن به Gadget
به دلیل محدودیت سرچ در P30World از سایت Google کمک گرفتم به گونه ای که عبارت مورد نظر شما توسط Google و کش های ان جستجو شده و نمایش داده میشود
(در اینده قسمت های مختلف انجمن به طور جداگانه قابل جستجو میشوند)
2-اضاف شدن یک تم جدید و زیبا توسط دوست خوبم Hesamjm
3-رفع Bug فرستادن ایمیل به نویسنده
4-و چندین تغییر در Information Part گدجت
Download
Pass:original
Size:330KB
حتما این نسخه رو امتحان کنید و نظرات رو بنویسید
نحوه ی نصب هم که در پست اول هست
با تشکر:40:
Shahin King
22-09-2008, 20:00
سلام
دوست عزیز و گرامی original تشکر [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بسیار عالی و کاربردیست . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق و پیروز باشی
قربانت
شاهین :6:
سلام
خیلی عالی بود دوست عزیز
میگم میشه برای سایر انجمن ها هم نوشت؟!
مثلا برای بخش موبایل:d
ممنون.
REGISTERED USER
22-09-2008, 23:18
کاش بعد صفحه ثبت نام سایت ، مثل یاهو نصب این امکانات به کاربران پیشنهاد بشه
بسیار کار قشنگی بود
سلام
برای من Refreshing رو میاره ولی بعد از اون صحفه خالی میمونه ! مشکل از چی میتونه باشه ؟
در ضمن ممنون خیلی جالبه !
راستی وقتی Latest Posts رو میزنم باید با مرورگر باز بشه یا داخل برنامه چون با مرور گر باز میشه !
وقتی هم یک چیزی از قسمت گوگلش سرچ میکنم میره سایت گوگل و نتیجه ی زیر رو میده : ( به عنوان مثال )
البته تو بعضی تست ها هم جواب داده مثلا توی سرچ کلمه ی "ویستا" ...
ORIGINAL
23-09-2008, 00:06
سلام
دوست عزیز و گرامی original تشکر [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بسیار عالی و کاربردیست . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق و پیروز باشی
قربانت
شاهین :6:
قربان شما...خوشحالم مفید واقع شد...نظری در مورد خود برنامه داشتید حتما بگید لطفا :40:
ممنون
سلام
خیلی عالی بود دوست عزیز
میگم میشه برای سایر انجمن ها هم نوشت؟!
مثلا برای بخش موبایل:d
ممنون.
خواهش میکنم...برای همه ی قسمت ها میشه نوشت...فعلا Beta هست بعدا نسخه ی نهایی رو حتما برای کل انجمن یا هر انجمنی که درخواست بشه مینویسم(فعلا اختصاصی ماله خودمون هست:10:)
ممنون
کاش بعد صفحه ثبت نام سایت ، مثل یاهو نصب این امکانات به کاربران پیشنهاد بشه
بسیار کار قشنگی بود
ممنون...نظری در مورد خود برنامه داشتید حتما بگید ;)
ORIGINAL
23-09-2008, 00:11
سلام
برای من Refreshing رو میاره ولی بعد از اون صحفه خالی میمونه ! مشکل از چی میتونه باشه ؟
در ضمن ممنون خیلی جالبه !
راستی وقتی Latest Posts رو میزنم باید با مرورگر باز بشه یا داخل برنامه چون با مرور گر باز میشه !
وقتی هم یک چیزی از قسمت گوگلش سرچ میکنم میره سایت گوگل و نتیجه ی زیر رو میده : ( به عنوان مثال )
البته تو بعضی تست ها هم جواب داده مثلا توی سرچ کلمه ی "ویستا" ...
مشکلی نباید باشه..احتمالا از پر*کسی استفاده میکنید...اگر از پر*کسی یا هر برنامه ی دیگه ای که رو IP شما تاثیر میزاره استفاده میکنید, برای استفاده از برنامه ببندینش...تست کنید اگه مشکل حل نشد دوباره بگید.
Latest Post در مرورگر باز میشه(میشه کاری کرد که در خود Gadget هم لیست بشه ولی فکر نکنم لزومی داشته باشه)
در مورد قسمت سرچ هم بسیار نکته ی خوبی گفتی همین الان برطرفش میکنم....
بازم ممنون:40:
ORIGINAL
23-09-2008, 00:25
نسخه ی 2.5
رو همون لینک قبلی Update کردم
دانلود:
Size:330Kb
تغییرات:
1-رفع مشکل سرچ
در نسخه ی قبل سرچ محدودتر بود که با تذکر Beny-Nvidia عزیز هم اکنون سرچ برد گسترده تری داره(در نسخه ی قبل به اشتباه بر روی انجمن ویستا بیشتر متمرکز بود)
2-اصلاحاتی در کدهای برنامه
برای سریعتر Process کردن برنامه...
همچنان منتظر پیشنهادات/انتقادات شما دوستان هستم
موفق باشید.
می تونی بخش هلی دیگر رو هم اضافه کنی؟(من و چند نفر دیگر در بخش اینترنت و شبکه و زیر مجموعه ها از اینها احتیاج داریم)
میشه بسازی
سلام
ایا ممکنه نتایج رو طوری تهیه کنید که نام پست دهنده نیز معلوم بشه !
مثلا الان توی این لیست 4 تا پست دیده میشه ! که اونو اگه 3 تا کنید و مشخصات فرد پست دهنده نیز باشه خوب میشه !
در ضمن میتونید طوری تنظیم کنید که تایم بدیم ریفرش بشه ؟
ORIGINAL
23-09-2008, 18:16
می تونی بخش هلی دیگر رو هم اضافه کنی؟(من و چند نفر دیگر در بخش اینترنت و شبکه و زیر مجموعه ها از اینها احتیاج داریم)
میشه بسازی
حتما
فقط دوستان هر بخشی که میخوان بگن تا همه رو یه جا براتون بزارم
تا حالا انجمن موبایل و اینترنت و شبکه .....
سلام
ایا ممکنه نتایج رو طوری تهیه کنید که نام پست دهنده نیز معلوم بشه !
مثلا الان توی این لیست 4 تا پست دیده میشه ! که اونو اگه 3 تا کنید و مشخصات فرد پست دهنده نیز باشه خوب میشه !
در ضمن میتونید طوری تنظیم کنید که تایم بدیم ریفرش بشه ؟
رو پیشنهادتون فکر میکنم اگه بتونم حتما :40:
در مورد Refresh خودش هر 5 دقیقه انجام میده و یا هر وقت میرید داخل Setting برگردی خودش refresh میکنه...دیگه فکر نکنم لزومی داشته باشه خودمون time بهش بدیم چون هر وقت خواستی میتونی بری تنظیمات برگردی تا refresh بشه...
ممنون از نظراتتون
سلام
درسته ولی قبول کنید دیگه با تکنولوژی دیگه لزومی نیست ما ریفرش کنیم ! اگه ممکنه نظر سنجی بذاریم ! مطمئنا کسانی که تاپیک میزنند عین خودم تو دو دقیقه ی اول چند بار ریفرش میکنند ! پس 5 دقیقه انتظار زیاده ... تایم باید طوری باشه که وقتی کلید ویندوز به اضافه ی Space رو زدیم Gadget رو ببینم ...
در ضمن ممکنه طوری تنظیم بشه که روی یک لینک مانیتورینگ کنه ؟ اونم لینکی که ما بهش میدیم ! چون این انجمن جمعیتش زیاده و ممکنه پست ها گم بشه ! خیلی از پست هایی که زده میشه در حیطه ی نیاز من مسلما نخواهد بود پس بیشترش برای من بیهوده میشه !
..hamed..
24-09-2008, 12:55
شما میتونید از gmail yahoo یا ... هم کمک بگیری به این صورت که این gadget شما میتونه ایمیل هایی که از اینجا میاد رو نشون بده و بقیه رو ----- کنه این به نظرم راحتتره
..hamed..
24-09-2008, 12:56
شما میتونید از gmail yahoo یا ... هم کمک بگیری به این صورت که این gadget شما میتونه ایمیل هایی که از اینجا میاد رو نشون بده و بقیه رو ف ی ل ت ر کنه این به نظرم راحتتره
ORIGINAL
24-09-2008, 15:13
شما میتونید از gmail yahoo یا ... هم کمک بگیری به این صورت که این gadget شما میتونه ایمیل هایی که از اینجا میاد رو نشون بده و بقیه رو ف ی ل ت ر کنه این به نظرم راحتتره
سلام
اینجور که شما میگید Gadget باید به feed ایمیل شما وصل بشه و یعنی اول من باید یه بخشی در Gadget بزارم که شما Sign in کنین که این میشه اما...
برای اینکه از یه برنامه ی جانبی بخواید ایمیل رو چک کنید (مثلا اپرا) تا اونجایی که من میدونم نیاز به Popهست که gmail ارائه میکنه اما yahoo نه پس فایده ای نداره من این بخش رو قرار بدم در Gadget
مشکل دیگه ای که هست باید یه بخش هم بزاریم که ایمیل های جدیدو نشون بده...در واقع ماهیت Gadget عوض میشه...البته خب برای چک کردن ایمیل از Gadget های جداگانه هم میشه استفاده کرد....
سلام
درسته ولی قبول کنید دیگه با تکنولوژی دیگه لزومی نیست ما ریفرش کنیم ! اگه ممکنه نظر سنجی بذاریم ! مطمئنا کسانی که تاپیک میزنند عین خودم تو دو دقیقه ی اول چند بار ریفرش میکنند ! پس 5 دقیقه انتظار زیاده ... تایم باید طوری باشه که وقتی کلید ویندوز به اضافه ی Space رو زدیم Gadget رو ببینم ...
در ضمن ممکنه طوری تنظیم بشه که روی یک لینک مانیتورینگ کنه ؟ اونم لینکی که ما بهش میدیم ! چون این انجمن جمعیتش زیاده و ممکنه پست ها گم بشه ! خیلی از پست هایی که زده میشه در حیطه ی نیاز من مسلما نخواهد بود پس بیشترش برای من بیهوده میشه !
سلام
یعنی شما میخواید خودتون انتخاب کنید که بعد از چه زمانی Refresh بشه؟؟؟؟..من موافق نیستم چون هر 5 دقیقه زمان استانداردی هست اما اگه نظر سایر دوستان هم همین باشه میتونم این قابلیت رو به Gadget اضاف کنم.
در مورد مانیتوریگ یک لینک خاص هم باید بگم که نمیشه...چون من برای طراحی این برنامه دارم از feed خود سایت استفاده میکنم و زمانی میتونم کاری که گفتید رو انجام بدم که خود سایت(انجمن) بتونه برای مثال feed این تاپیک رو ایجاد کنه تا بعد من بتونم بخشی رو در Gadget قرار بدم که با توجه به ادرسی که شما میدید feed بگیرید
فعلا با توجه به وضعیت سایت نمیشه این کار رو کرد..
ممنون از نظرات شما دوستان
موفق باشید
REGISTERED USER
24-09-2008, 15:27
original جان نمیشه امکانات کاربری رو بهش اضافه کرد ؟ مثلا موارد زیر :
پیغام خصوصی
کامنت در پروفایل کاربری
البته فقط جهت اطلاع رسانی که اگر شخضی در سایت نباشه بشه راحت از یک سیستم اطلاع رسانی سریع استفاده کنه
SIR MAMAD
24-09-2008, 16:49
در مورد Refresh خودش هر 5 دقیقه انجام میده و یا هر وقت میرید داخل Setting برگردی خودش refresh میکنه...دیگه فکر نکنم لزومی داشته باشه خودمون time بهش بدیم چون هر وقت خواستی میتونی بری تنظیمات برگردی تا refresh بشه...
ممنون از نظراتتون
سلام
ممنون عزیز
این که نقله قول کردم خیلی خوب بود.
اگه بتونی برای انجمن های دیگه هم درست کنی که چهار صفحه به اون شکل رو از اون انجمن ها از صفحاته اپدیت شده در گجت نشون بده ..خیلی خوبه
انجمنه فیلم وموسیقی هم من پیشنهاد می دم.:20:
ممنون.
hosein66
24-09-2008, 17:59
original جون برنامه ات عالي بود ولي به قول دوستان اگه انجمن هاي زيادي رو بتوني توش جا بدي خيلي خوب مي شه تقاضا براي اين
زياده
ORIGINAL
24-09-2008, 19:04
original جان نمیشه امکانات کاربری رو بهش اضافه کرد ؟ مثلا موارد زیر :
پیغام خصوصی
کامنت در پروفایل کاربری
البته فقط جهت اطلاع رسانی که اگر شخضی در سایت نباشه بشه راحت از یک سیستم اطلاع رسانی سریع استفاده کنه
پیشنهاد خوبیه اما برای این کار شما باید توسط Gadget به سایت P30World وارد بشین و خب طراحی کدهای این قابلیت زمان میبره اما به هر صورت سعی خودمو میکنم;)
سلام
ممنون عزیز
این که نقله قول کردم خیلی خوب بود.
اگه بتونی برای انجمن های دیگه هم درست کنی که چهار صفحه به اون شکل رو از اون انجمن ها از صفحاته اپدیت شده در گجت نشون بده ..خیلی خوبه
انجمنه فیلم وموسیقی هم من پیشنهاد می دم.:20:
ممنون.
original جون برنامه ات عالي بود ولي به قول دوستان اگه انجمن هاي زيادي رو بتوني توش جا بدي خيلي خوب مي شه تقاضا براي اين
زياده
باشه حتما انجمن های درخواستی رو یا به همون Gadget به صورت گروهی و یا برای هر انجمن به طور جداگانه طراحی میکنم.
موفق باشین.:11:
سلام
ممکنه طوری بشه که اسم تاپیک کمی بیشتر معلوم بشه ؟ چون مثلا توی پست دوم من نمیتونم بفهمم چیه !
در ضمن ببخشید ایراد های زیادی میگیرم ...
huti_421
24-09-2008, 22:01
سلام دوست عزیز اولا ممنونم بابت این کار قشنگتون ...
یه لطفی می کنید فید بخش درخواست نرم افزار رو هم بهش اضافه کنید ؟
f=17 هست ...
راستی در مورد اسکین هاش یه پی ام به من بده ببینم چه مدلی باید بسازم شاید تونستم تو ظاهرش کمک کنم ...
hosein66
24-09-2008, 22:06
نمي دونم تو گوگل دسکتاپ مي شه گجت اضافه کرد يا نه اگه مي شه مي توني اين گجت پي سي رو اونم نصب کرد؟ يا براي گوگل
دسکتاپ گجت مخصوص مي سازي ؟
hosein66
27-09-2008, 03:54
مي گم ارجينال جان چرا براي من تو اون کادر هيچي رو ليست نمي کنه؟
ORIGINAL
27-09-2008, 14:53
سلام دوست عزیز اولا ممنونم بابت این کار قشنگتون ...
یه لطفی می کنید فید بخش درخواست نرم افزار رو هم بهش اضافه کنید ؟
f=17 هست ...
راستی در مورد اسکین هاش یه پی ام به من بده ببینم چه مدلی باید بسازم شاید تونستم تو ظاهرش کمک کنم ...
قراره یه سری تغییرات کلی در Gadget بدم و طوری طراحیش کنم که خود شما به Gadget ادرس بدید که Feed کجا رو بگیره اینجوری دیگه همه ی انجمن ها (و یا هر سایته دیگه ای رو) پشتیبانی میکنه....
نمي دونم تو گوگل دسکتاپ مي شه گجت اضافه کرد يا نه اگه مي شه مي توني اين گجت پي سي رو اونم نصب کرد؟ يا براي گوگل
دسکتاپ گجت مخصوص مي سازي ؟
من خیلی از این GoogleDesktop خوشم نمیاد واسه همینم نمیدونم طراحی برنامه هاش چه شکلیه...اما خب اگه بقیه Gadget های ویستا بهش میخوره پس این هم بهش میخوره....
مي گم ارجينال جان چرا براي من تو اون کادر هيچي رو ليست نمي کنه؟
شما این پست رو ببین شاید مشکلت حل شد....
سلام
ممکنه طوری بشه که اسم تاپیک کمی بیشتر معلوم بشه ؟ چون مثلا توی پست دوم من نمیتونم بفهمم چیه !
در ضمن ببخشید ایراد های زیادی میگیرم ...
نه اتفاقا خیلی خوشحال میشم شما نظر خودتون رو میگید:40:
در مورد پیشنهاد هم همونطور که گفتم دارم یه سری تغییرات اساسی در Gadget میدم که دیگه مشکلی نخواهد بود
موفق باشید.:11:
hosein66
27-09-2008, 23:51
شما این پست رو ببین شاید مشکلت حل شد....
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدموفق باشید.:11:
ارجینال جان فایده نداره اینم تصویر ولی من از اون استفاده نمی کنم Internet option را هم چک کردم
ORIGINAL
30-09-2008, 22:32
ارجینال جان فایده نداره اینم تصویر ولی من از اون استفاده نمی کنم Internet option را هم چک کردم
مشکل شما 99.9% از کامپیوتر خودتون هست
یک Gadget دیگه رو که از اینترنت استفاده میکنه نصب کن ببین با اون هم مشکل داری؟؟؟
h.ekhraji
01-10-2008, 01:09
اورجینال عزیز.
واقعا کارتون عالی.
میخواستم ببینم آیا امکان داره اموزش گام گام ساخت Gadget رو بذارین.
چون با این کار بچه های پی سی ورد میتونن روی اون کار کنن و نتایج بهتری بگیرن.
همچنین حجم درخواست ها از شما کم میشه.
با تشکر فراوان..
ORIGINAL
01-10-2008, 17:31
نسخه ی 2.8
سلام
خب دوستان بعد از مدتی به وعده ی خودم عمل کردم و گجت رو با توجه به پیشنهاد های شما چه اونهایی که در همین تاپیک مطرح شد و چه اونهایی که به طور PM برای من فرستاده شد تغییر دادم...اما این تغییر خیلی متفاوت هست چون اصلا موتور برنامه نویسیش رو عوض کردم و 100% با گجت قبل فرق داره....
خودم از این نسخه کاملا راضی هستم چون هر پیشنهادی که بهم دادن رو تونستم در گجت جا بدم
خب حالا تغییراش رو میگم:
1-انتخاب FEED توسط شما
اولین و مهمترین تغییر این بود که فکر کنم خیلی ها ناراضی بودند که چرا فقط من انجمن ویستا رو در گجت قرار دادم اما حالا دیگه خود شما میتونید مسیرFEED رو تغییر بدید و هر چی که دلتون خواست رو با گجت مشاهده کنید که فقط کافیه ادرس Feed مورد نظر رو به گجت بدید
دو انجمن اینترنت و شبکه و کلوپ گوشی ها هم به دلیل درخواستشون به صورت Default در گجت قرار دارن
حالا دیگه واقعا شد Gadget مخصوص P30WORLD چون همه ی انجمن ها رو پوشش میده(حتی با سایر سایت ها هم سازگاره)
2-انتخاب زمان Refresh توسط خود شما
این هم توسط چندی از دوستان پیشنهاد شده بود که اعمال شد....
3-تغییر 100% شکل ظاهری گجت
برای راحتی خواندن هر پست شکل ظاهری رو هم تغییر دادم که به نظر خودم خیلی خیلی بهتر شده
در ضمن تم ها برداشته شده و فقط شما قادر به انتخاب 3 حالت رنگی برای هستید
4-قابلیت Scroll اتوماتیک پست ها
این قابلیت توسط موتور جدید برنامه امکان پذیر شد که ابتکار جالبی هستش و کار جالبی شد
5-مشاهده ی کامل پست ها ی جدید
این هم به پیشنهاد یکی از دوستان به گجت اضافه شد که شما در این نسخه میتونید کل پست جدید رو مشاهده کنید نه فقط عنوان رو مثل نسخه ی قبل....
6-قوی تر شدن سرچ انجمن
این قابلیت هم خیلی استقبال شده بود که من خودم هم واقعا ازش زیاد استفاده میکنم...خیلی راحت تر از سرچ خود انجمن کار میکنه :)
7-قابلیت سرچ در خود Feed ها
این هم در نسخه ی قبلی جاش خالی بود که حالا میتونید به راحتی در خود Feed ها هم سرچ کنید.
8-چندین تغییر در Information Part گجت
9-کاهش حجم برنامه توسط موتور جدید
و تغییرات دیگر که خودتون باید ببینید.... :46:
دانلود
Size:150KB
از همه ی دوستانی که نسخه های قبل رو دانلود کردند خواهش میکنم که این نسخه رو امتحان کنند
اموزش نصب هم که در پست اول هست
همانطور که دیدید به همه ی پیشنهادات شما توجه کردم...دیگه میخوام برنامه رو از حالت Beta در بیارم پس هر گونه نظر/پیشنهاد/انتقاد دیگری اگر دارید بیان کنید.....
در اخر هم از Shahin King عزیز به خاطر دلگرمی که به میدن ممنونم:40: و همچنین از Beny-Nvidia عزیز که پیشنهاد های سازنده ای رو دادند:40:
موفق باشید
:11:ORIGINAL
huti_421
01-10-2008, 17:42
نسخه ی 2.8
سلام
خب دوستان بعد از مدتی به وعده ی خودم عمل کردم و گجت رو با توجه به پیشنهاد های شما چه اونهایی که در همین تاپیک مطرح شد و چه اونهایی که به طور PM برای من فرستاده شد تغییر دادم...اما این تغییر خیلی متفاوت هست چون اصلا موتور برنامه نویسیش رو عوض کردم و 100% با گجت قبل فرق داره....
خودم از این نسخه کاملا راضی هستم چون هر پیشنهادی که بهم دادن رو تونستم در گجت جا بدم
خب حالا تغییراش رو میگم:
1-انتخاب FEED توسط شما
اولین و مهمترین تغییر این بود که فکر کنم خیلی ها ناراضی بودند که چرا فقط من انجمن ویستا رو در گجت قرار دادم اما حالا دیگه خود شما میتونید مسیرFEED رو تغییر بدید و هر چی که دلتون خواست رو با گجت مشاهده کنید که فقط کافیه ادرس Feed مورد نظر رو به گجت بدید
دو انجمن اینترنت و شبکه و کلوپ گوشی ها هم به دلیل درخواستشون به صورت Default در گجت قرار دارن
حالا دیگه واقعا شد Gadget مخصوص P30WORLD چون همه ی انجمن ها رو پوشش میده(حتی با سایر سایت ها هم سازگاره)
2-انتخاب زمان Refresh توسط خود شما
این هم توسط چندی از دوستان پیشنهاد شده بود که اعمال شد....
3-تغییر 100% شکل ظاهری گجت
برای راحتی خواندن هر پست شکل ظاهری رو هم تغییر دادم که به نظر خودم خیلی خیلی بهتر شده
در ضمن تم ها برداشته شده و فقط شما قادر به انتخاب 3 حالت رنگی برای هستید
4-قابلیت Scroll اتوماتیک پست ها
این قابلیت توسط موتور جدید برنامه امکان پذیر شد که ابتکار جالبی هستش و کار جالبی شد
5-مشاهده ی کامل پست ها ی جدید
این هم به پیشنهاد یکی از دوستان به گجت اضافه شد که شما در این نسخه میتونید کل پست جدید رو مشاهده کنید نه فقط عنوان رو مثل نسخه ی قبل....
6-قوی تر شدن سرچ انجمن
این قابلیت هم خیلی استقبال شده بود که من خودم هم واقعا ازش زیاد استفاده میکنم...خیلی راحت تر از سرچ خود انجمن کار میکنه :)
7-قابلیت سرچ در خود Feed ها
این هم در نسخه ی قبلی جاش خالی بود که حالا میتونید به راحتی در خود Feed ها هم سرچ کنید.
8-چندین تغییر در Information Part گجت
9-کاهش حجم برنامه توسط موتور جدید
و تغییرات دیگر که خودتون باید ببینید.... :46:
دانلود
Size:150KB
از همه ی دوستانی که نسخه های قبل رو دانلود کردند خواهش میکنم که این نسخه رو امتحان کنند
اموزش نصب هم که در پست اول هست
همانطور که دیدید به همه ی پیشنهادات شما توجه کردم...دیگه میخوام برنامه رو از حالت Beta در بیارم پس هر گونه نظر/پیشنهاد/انتقاد دیگری اگر دارید بیان کنید.....
در اخر هم از Shahin King عزیز به خاطر دلگرمی که به میدن ممنونم:40: و همچنین از Beny-Nvidia عزیز که پیشنهاد های سازنده ای رو دادند:40:
موفق باشید
:11:ORIGINAL
واقعا دستت طلا خیلی آقایی کردی ... من به شخصه ازت بی نهایت ممنونم ... با امید بهروزی روز افزون شما :11:
ORIGINAL
02-10-2008, 00:08
اورجینال عزیز.
واقعا کارتون عالی.
میخواستم ببینم آیا امکان داره اموزش گام گام ساخت Gadget رو بذارین.
چون با این کار بچه های پی سی ورد میتونن روی اون کار کنن و نتایج بهتری بگیرن.
همچنین حجم درخواست ها از شما کم میشه.
با تشکر فراوان..
ممنون
در مورد اموزش هم باشه اما کار زمان بری هست و طول میکشه که اموزشش اماده شه...در ضمن فکر نکنم از جمع بچه های این انجمن تعداد زیادی هم مشتاق باشند چون این کار واقعا حوصله میخواد
موفق باشی.
سلام احسان جان
من مدتی نبودم..و این کار جدید رو تازه دیدم
خوب خیلی بهتر از نسخه قبلیه و انعطاف پذیری بیشتری داره -نسخه قبلی محدودیت داشت
امتحانش کردم خوب کار میکنه
کد ن.یسی ها هم قویتر از قبله!!
مرسی و خسته نباشی
superior
02-10-2008, 06:04
یا خدا
سلام. کارت عالی هست!
همونطور که میدونی وستا بصورت پیش فرض داخل خودش گجت RssFeedheadlines رو داره و اگه یک صفحه رو مثلا صفحه اول فروم رو یا ... رو از داخل اینترنت اکسپلورر به feed هات اضافه کنی . توی قسمت تنظیمات این گجت اون صفحه هم اضافه میشه! و میتونی استفاده کنی. تا حالا من از اون استفاده میکردم. ولی این نسخه 2.8 ارزش رو داشت که بجای اون ازش استفاده کنم. چون تقریبا خصوصیات همون رو داره و البته کمی هم قشنگ تره!:46::46:
ORIGINAL
02-10-2008, 10:08
یا خدا
سلام. کارت عالی هست!
همونطور که میدونی وستا بصورت پیش فرض داخل خودش گجت RssFeedheadlines رو داره و اگه یک صفحه رو مثلا صفحه اول فروم رو یا ... رو از داخل اینترنت اکسپلورر به feed هات اضافه کنی . توی قسمت تنظیمات این گجت اون صفحه هم اضافه میشه! و میتونی استفاده کنی. تا حالا من از اون استفاده میکردم. ولی این نسخه 2.8 ارزش رو داشت که بجای اون ازش استفاده کنم. چون تقریبا خصوصیات همون رو داره و البته کمی هم قشنگ تره!:46::46:
ممنون
فرقش با RssFeedheadlines که گفتی خیلی بیشتره به جز قشنگیش
مثلا قابلیت Scroll یا سرچ در Feed ها یا سرچ در انجمن p30 یا 3 نوع رنگ زمینه یا تعیین زمان Refresh یا (بازم بگم ;) )...
موفق باشی.
سلام احسان جان
من مدتی نبودم..و این کار جدید رو تازه دیدم
خوب خیلی بهتر از نسخه قبلیه و انعطاف پذیری بیشتری داره -نسخه قبلی محدودیت داشت
امتحانش کردم خوب کار میکنه
کد ن.یسی ها هم قویتر از قبله!!
مرسی و خسته نباشی
واقعا دستت طلا خیلی آقایی کردی ... من به شخصه ازت بی نهایت ممنونم ... با امید بهروزی روز افزون شما :11:
موفق باشید.
Newboys20
06-10-2008, 05:59
خیلی عالی بود بهتره هر چه زود تر از حالت بتا خارج کنی!.
ORIGINAL
11-10-2008, 20:20
سلام
خب نسخه ی نهایی این گجت (V.3.0) رو هم اماده کردم...تغییرات چندانی با نسخه ی 2.8 ندارد و مهمترین تغییر شاخص ان راحتی نصب ان می باشد.
تغییرات صورت گرفته:
1-خارج شدن گجت از حالت بتا
نسخه ی نهایی اماده شده به گونه ای که دیگر برای نصب گجت نیازی به روشی که قبلا مطرح شد نیست و حالا به راحتی میتونید مثل بقیه ی گجت ها اون رو نصب کنید فقط کافیه گجت رو دانلود کنید و روش دو بار کلیک کنید تا خودش نصب بشه....
2-تغییرات عدیده ای در بخش InformationPart
3-تغییرات نهایی در logo و icon و سایر قسمت های گرافیکی گجت
گجت هم از طیق لینک زیر قابل دانلود هست و هم در خود انجمن ضمیمه شده که در پست یک قرار داده شده.
دانلود از 4Shared
لینک مستقیم دانلود از خود انجمن (ضمیمه شده در پست اول)
SIZE:120KB
این نسخه کامل می باشد و هر پیشنهادی هم که در تاپیک میبینید در نظر گرفته شده است.
در اخر هم از همه ی دوستانی که نظرات/پیشنهادات خودشون رو مطرح کردند و در راه ساخت گجت من رو یاری دادند تشکر میکنم.
موفق باشید.
ORIGINAL
M a r y a m
13-10-2008, 14:31
سلام دوست عزیز من می خوام آدرس یه انجمن دیگه رو اضافه کنم ارور میده the feed could not be read!!
چیکار کنم؟
ORIGINAL
13-10-2008, 16:50
سلام دوست عزیز من می خوام آدرس یه انجمن دیگه رو اضافه کنم ارور میده the feed could not be read!!
چیکار کنم؟
سلام
احتمالا ادرس Feed رو اشتباه وارد میکنید...ادرس رو بنویسید یا برام بفرستید تا چک کنم.
موفق باشی.
سلام
من اول ضمیمه رو دانلود کردم ولی هنگام نصب پیغام Unknown Package رو داد ولی با دانلود از 4shared مشکل حل شد ... ایا کسی این مشکل رو داشته ؟
راستی برام هیچ فیدی نمیاره :(
میشه یک لینک فید برای کل قسمت نرم افزار بذارید ببینم چطوریه ؟ در ضمن این چرا تو ریفرشینگ مونده ؟ :دی
ببخشید ایراد گرفتم .. :(
hosein66
28-10-2008, 22:39
فایل ضمیمه برا منم مشکل داشت !من آدرس فیدی رو اضافه می کنم گجت ساخت احسان هنگ می کند
گاهی برخی نوشته ها از راست به چپ نشون داده نمی شن از وسط به راست و یا به چپ نشون داده می شن شاید از اختراعات
جدید احسان باشد (احسان! جمله آخری را به دل نگیر شوخی می کنم)
ORIGINAL
03-11-2008, 00:06
سلام
من اول ضمیمه رو دانلود کردم ولی هنگام نصب پیغام Unknown Package رو داد ولی با دانلود از 4shared مشکل حل شد ... ایا کسی این مشکل رو داشته ؟
راستی برام هیچ فیدی نمیاره :(
میشه یک لینک فید برای کل قسمت نرم افزار بذارید ببینم چطوریه ؟ در ضمن این چرا تو ریفرشینگ مونده ؟ :دی
ببخشید ایراد گرفتم .. :(
سلام
اتفاقا خیلی خوشحال میشم که نظراتتون رو میگید...:11:
1-ممنون از توجهتون...لینک تصحیح شد.(کار قبلی کار جلال خان بود:31::46:)
2-برای قسمت نرم افزار باید این فید رو قرار بدید:
3-منظورتون رو از "تو رفرشینگ مونده" نفهمیدم...اگه مشکلی هست بیشتر توضیح بدین..
موفق باشید.
ORIGINAL
03-11-2008, 00:09
فایل ضمیمه برا منم مشکل داشت !من آدرس فیدی رو اضافه می کنم گجت ساخت احسان هنگ می کند
گاهی برخی نوشته ها از راست به چپ نشون داده نمی شن از وسط به راست و یا به چپ نشون داده می شن شاید از اختراعات
جدید احسان باشد (احسان! جمله آخری را به دل نگیر شوخی می کنم)
1-تا حالا ندیدم اضافه کردن فید باعث هنگ بشه...به احتمال زیاد مشکل از خود سیستم شماست...(وقتی که فید اضاف میکنید باید به تناسب سرعت اینترنتتون یه کم صبر کنید تا فید شناخته بشه..اما هنگ نمیکنه)
2-منظور شما رو هم نفهمیدم...اگه اینجور که میگی هست یه عکسی ازش بزار تا ببینم اختراع من چه شکلی شده
ممنون از نظرت:11:
موفق باشید.
hosein66
07-11-2008, 23:05
احسان جان روش ساخت نسخه 3.0 با نسخه های قبلی فرق می کند؟
گجت های دیگری هم می خای بسازی؟
ORIGINAL
09-11-2008, 14:55
احسان جان روش ساخت نسخه 3.0 با نسخه های قبلی فرق می کند؟
گجت های دیگری هم می خای بسازی؟
شکل کدنویسی که همونطور که قبلا هم گفتم از نسخه ی 2.8 عوض شد دلیلش هم این بود که میخواستم پیشنهادهای خوبی که در تاپیک مطرح شده بود رو در گجت قرار بدم اما نسخه های قبلی ظرفیتش رو نداشت....
این روزا متاسفانه وقتم خیلی کمتر شده اما اگه ایده های جالبی باشه حتما باز هم دست به کار میشم. ;)
hosein66
11-11-2008, 02:45
سلام احسان اینم تصاویر پست قبلی
تو یکی نوشته ها درسته تو اون یکی قاطیه
ORIGINAL
12-11-2008, 15:33
سلام احسان اینم تصاویر پست قبلی
تو یکی نوشته ها درسته تو اون یکی قاطیه
درسته این حالتی که میگی ممکنه بعضی مواقع اذیت کننده باشه اما فقط مربوط به فید های فارسی و انگلیسی قاطی هست...من با خود opera هم که این فید ها رو نگاه میکنم همینجوریه...
ولی در کل فکر نکنم باعث ایجاد مشکل چندانی بشه...
:11:
hosein66
12-11-2008, 22:03
احسان يه موتور جست و جو گر هم بهش اضافه كن
ORIGINAL
13-11-2008, 16:15
احسان يه موتور جست و جو گر هم بهش اضافه كن
نمیخوام موتور جستجویی باشه که اگر از خود مرورگر سرچ کنند راحت تر باشه...میخوام چیزی باشه که ادم ترغیب بشه از اون استفاده کنه...
با این وضعیت پیشنهادی داری؟؟
سلام
چطور میشه gadget واسه ویستا نوشت؟
خیلی سخته؟
چه مهارت هایی باید داشته باشیم
مثلا همین gadget پی سی ورلد رو چطور نوشتن؟
ممنون
ORIGINAL
23-11-2008, 15:32
سلام
واسه گجت ساختن منبع اصلی و جامع این لینک هست که هر کس میخواد شروع کنه باید حتما این صفحه رو بخونه....
سخت نیست فقط حوصله ی زیاد و ایده های نو میخواد ;)
موفق باشید.
amir_82111
24-11-2008, 21:06
سلام.
من توی قسمت فید هر چی مینویسم ارور میده.
برای تاپیک زیر باید چی بنویسم؟
P30World Forums > موارد ديگر > مـوســیـقی > دانلود موسیقی
::: تاپيك اختصاصي طرفداران محسن چاووشي:::
ORIGINAL
25-11-2008, 14:54
این گجت برای تنها یک تاپیک طراحی نشده بلکه با Feed سایت ها ارتباط داره....
برای بخش دانلود موسیقی اینو باید بنویسید...
موفق باشید.
amir_82111
25-11-2008, 15:52
این گجت برای تنها یک تاپیک طراحی نشده بلکه با feed سایت ها ارتباط داره....
برای بخش دانلود موسیقی اینو باید بنویسید...
موفق باشید.
من همین رو وارد کردم اما باز ارور میده
ORIGINAL
26-11-2008, 14:54
مشکلی دیگه نباید باشه....
متن یا عکسی از ارور بزارید تا ببینم
سلام
واسه گجت ساختن منبع اصلی و جامع این لینک هست که هر کس میخواد شروع کنه باید حتما این صفحه رو بخونه....
سخت نیست فقط حوصله ی زیاد و ایده های نو میخواد ;)
موفق باشید.
والا من انگلیسیم ضعیفه هیچی نفهمیدم مقاله فارسی ندارید؟
ممنون
ORIGINAL
29-11-2008, 15:20
والا من انگلیسیم ضعیفه هیچی نفهمیدم مقاله فارسی ندارید؟
ممنون
متاسفانه تا اونجایی که من اطلاع دارم در مورد ساخت Gadget هیج گونه مقاله ای به زبان فارسی نداریم....
اما اون لینکی که بهتون دادم اگه دقت کنین خیلی ساده و ابتدایی شروع کرده و تا سطح پیشرفته جلو رفته...میتونید اطلاعات خوبی ازش بدست بیارید...
موفق باشید.
reza10203045
17-12-2008, 12:16
میشه در مورد gadget که خودتون ساختید یه کمی بیشتر توضیح بدید
ممنون از شما
reza10203045
17-12-2008, 12:21
میشه در مورد همین gadget که ساختید بیشتر توضیح دهید ممنون میشم
sari-1369
17-12-2008, 23:13
سلام ..
gadget با برنامه خواسی میسازن ؟؟؟ برنامه نویسی می خواد ؟؟ با چه زبونی میشه نوشت ؟؟
ORIGINAL
18-12-2008, 00:25
سلام ..
gadget با برنامه خواسی میسازن ؟؟؟ برنامه نویسی می خواد ؟؟ با چه زبونی میشه نوشت ؟؟
میشه در مورد همین gadget که ساختید بیشتر توضیح دهید ممنون میشم
به این پست مراجعه کنید...
موفق باشید.
reza10203045
18-12-2008, 11:44
ممنون ORIGINAL
ولی من همون پستی که گفته بودید را نگاه کرده بودم ولی می خواستم در مورد Gadget که خودتون ساختید
یه کم توضیحات می خواستم
ORIGINAL
19-12-2008, 00:20
ممنون ORIGINAL
ولی من همون پستی که گفته بودید را نگاه کرده بودم ولی می خواستم در مورد Gadget که خودتون ساختید
یه کم توضیحات می خواستم
سلام...
متاسفانه متوجه نمیشم که سوال شما چیه...
اما در کل بگم که گجتی هست با شکل کدنویسی Herve که رابطی برای ایجاد ارتباط با Feed سایت ها هست...
برای راحتی هرچه بیشتر و دسترسی سریعتر به مطالب انجمن هست که امکاناتی که داره هم با توجه به پیشنهاد های دوستان تو همین تاپیک قرار داده شده(از نسخه ی 1 تا 3)...
:11:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.