ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : نشان كردن يك تايپيك خاص

-47-
17-09-2008, 21:56
با سلام
در اول اينكه اين ماه مبارك را به همگي اعضاي اين سايت تبريك گفته و اميدوارم نماز و روزه ها قبول باشه
اما يه سوال داشتم اونم اينه كه : اگه از يه تايپيك خوشمون اومد چجوري اونو نشون كنيم تا دفعات آتي مثل 3 يا 6 ماه بعد بتونيم سريع به اون دسترسي پيدا كنيم و اونو بخونيم به عبازتي پست هاي من .
با تشكر

mohrd
17-09-2008, 22:28
یک راه برای پیدا کردن پست ها و موضوعاتی که خودت ارسال کردی وجود داره. اول باید بری تو پروفایل خودت بعد قسمت آمار و ارقام ، گزینه ی پیدا کردن تمام پست ها - موضوعات رو بزنی. بعد برات همه رو میاره

Mojtaba N87
17-09-2008, 23:29
شما می تونی تو هر تاپیک که پست می دی مشترک شی . یعنی هر پست جدیدی که تو اون تاپیک زده می شه به اطلاع شما می رسه.

این کار رو از اختیارات تاپیک می تونی انجام بدی دوست من.

Mr.K2
18-09-2008, 00:50
شما می تونی تو هر تاپیک که پست می دی مشترک شی . یعنی هر پست جدیدی که تو اون تاپیک زده می شه به اطلاع شما می رسه.

این کار رو از اختیارات تاپیک می تونی انجام بدی دوست من.

اره
مشترک شدن بهترین راه هست .. از هیچ تاپیکی غافل نمیشی ..اگر یه پست بدی مشترک میشی..
اگر هم اینجا زیاد سر نمیزنی و میخوای هر وقتی که پاسخی داده شد بتونی ببینی میتونی به وسیله ایمیل مشترک بشی تا خبرش بیاد به ایمیلت

-47-
18-09-2008, 10:20
با سلام
ممنون از كمكتون اما نميدونم چطوري مشترك بشم يه توضيح كوتاه بديد ممنون ميشم

Mohsen khan
18-09-2008, 10:28
وارد پنل كاربري خود شويد
و بعد

تاپيک هاي علامت دار [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ليست اشتراکها ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اعلان ها ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مهم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] View All ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ويرايش پوشه ها ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

اينجا مي توانيد پوشه جديد براي خودتون بسازيد
و مطالب را دسته بندي كنيد

Babak
18-09-2008, 10:29
بالای تاپیک سمت چپ > گزینه اختیارات تاپیک > مشترک شدن در این بحث >

-47-
18-09-2008, 10:34
با سلام
از همگي ممنون مرسي از كمكتون كارم راه افتاد اميدوارم بتونم جبران كنم
با تشكر

-47-
18-09-2008, 10:39
با سلام
اي بابا يعني من نميتونم يه تايپيك دلخواهمو نشون كنم ؟
آقا Babak وقتي از روش شما ميرم اين پيغام به من داده ميشه (نام كاربري شما امكان ورود ويا ويرايش اين صفحه را ندارد واين عمل مختص مديريت كل مي باشد)
يعني بايد قيد اين كارو بزنم؟؟؟؟

Mohsen khan
18-09-2008, 10:56
با سلام
اي بابا يعني من نميتونم يه تايپيك دلخواهمو نشون كنم ؟
آقا Babak وقتي از روش شما ميرم اين پيغام به من داده ميشه (نام كاربري شما امكان ورود ويا ويرايش اين صفحه را ندارد واين عمل مختص مديريت كل مي باشد)
يعني بايد قيد اين كارو بزنم؟؟؟؟
توي كدوم بخشه اين تاپيك
لينكش را بگذاريد

-47-
18-09-2008, 11:02
با سلام
خوب اين لينك رو بايد چيكار كرد ؟
به كجا ريخت ؟ چجوري ؟
يه آموزش تصويري نميديد

-47-
18-09-2008, 11:24
با سلام
ظاهرا بايد بي خيال شد :( به هر حال ممنون از كمكتون ولي براي من كه تازه عضو سدم زياد كمك نكرد
موفق باشيد

Mehran
18-09-2008, 11:31
سلام.

خب محسن جان ! گفت شما لینک اون تاپیکی رو که میخوای توش عضوبشی اینجا بزار
یا حداقل بگو کدوم تاپیک تو کدوم انجمن ...

یه چیز دیگه . یه سری امکانات هست که اعضای جدید تا مدتی دسترسی به اونا ندارن مثلا کسی نمیتونه بهشون پی ام بده یا پیغام خصوصی ندارن . شاید اشتراک در تاپیک هم جزء همین ها باشه

با تشکر مهران ...