ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : راهنمایی خرید رم 512

toorajjj
17-09-2008, 17:19
سلام دوستان عزیز چند تا سوال داشتم اول اینکه من چطوری بفهمم رم های روی سیستمم از چه نوعی ddr1,ddr2 فرکانس و....وسوال دوم اینکه با توجه به اینکه الان دوتا 512 روش هست وبخواهم دو تا 512 دیگه روش بندازم منطقی است یا نه اگر هست چقدر هزینه دارد واگر نیست راهنماییم کنید
خیلی متشکرم.

Kianoosh
17-09-2008, 18:07
سلام

روی خود رم نوشته!نرم افزار هم زیاده مثل CPU-Z

دانلود:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

خیر منطقی اینه که یه دو گیگ بخری یا دو تا یه گیگ.و اینها رو کنار بزاری هزینه هم حدود 40-45 تومنه.کلا مادربرد و سایر قطعات رو عوض کنی بهتره.
اگه قصد خرید کیس جدید نداری!اضافه کردن یه یه گیگ یا دو تا 512 به شرط هم خوانی و یکی بودن فرکانسها و دی دی آر میشه ولی شخصا اصلا توصیه نمی کنم!به صفحه آبی مرگ بعدا برخورد می کنی 100 %!!!BSOD

Professor Massoud
17-09-2008, 18:10
سلام

روی خود رم نوشته!نرم افزار هم زیاده مثل CPU-Z

دانلود:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

خیر منطقی اینه که یه دو گیگ بخری یا دو تا یه گیگ.و اینها رو کنار بزاری هزینه هم حدود 40-45 تومنه.کلا مادربرد و سایر قطعات رو عوض کنی بهتره.
اگه قصد خرید کیس جدید نداری!اضافه کردن یه یه گیگ یا دو تا 512 به شرط هم خوانی و یکی بودن فرکانسها و دی دی آر میشه ولی شخصا اصلا توصیه نمی کنم!به صفحه آبی مرگ بعدا برخورد می کنی 100 %!!!BSOD

بله برنامه ی کم حجم و خوبیه.
به نظر من پولهارو جمع کن و کل سیستم رو ارتقا بده . آره این صفحه ی آبی مرگ خیلی بده ! تو سیستم من هم زیاد میومد ولی بالاخره فعلا از پا دراوردمش . راه حلش رو هم نمیگم ! :31: چون بلد نیستم.

shahab_blaster
17-09-2008, 20:18
سلام دوستان عزیز چند تا سوال داشتم اول اینکه من چطوری بفهمم رم های روی سیستمم از چه نوعی ddr1,ddr2 فرکانس و....وسوال دوم اینکه با توجه به اینکه الان دوتا 512 روش هست وبخواهم دو تا 512 دیگه روش بندازم منطقی است یا نه اگر هست چقدر هزینه دارد واگر نیست راهنماییم کنید
خیلی متشکرم.
همانطور كه دوستمون گفتند شما يه عكس از تب مموري و مادربورد از نرم افزار cpu-z بگير اينجا قرار بده تا بعد بشه بهت پيشنهاد داد كه چي بخري بهتره