PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : خطا موقع Attach کردن دیتابیس به SqlServer

M-B-M
17-09-2008, 14:02
سلام
وقتی می خواهم یک دیتابیس به SqlSqrver2005، Attach کنم این خطا رو میده، مشکل از کجاست؟

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

_H2_
18-09-2008, 22:44
سلام
متن خطا بر این مسئله دلالت دارد که فایل F:\Markaz\MarkazDB.mdf یا وجود ندارد یا قابل دسترسی نیست.
مطمئن شوید که مسیر را صحیح تایپ کرده اید و دسترسی کامل به فایل وجود دارد و برنامه ای پیش از این از آن فایل استفاده نکرده باشد و...

M-B-M
18-09-2008, 22:50
سلام
مطمئن هستم که مسیر درست وارد شده است فایل وجود دارد و خاصیت ReadOnly هم ندارد و هیچ برنامه دیگری از آن استفاده نکرده است

_H2_
18-09-2008, 23:36
سلام
کمی عجیبه.
با چه دستوری attach میکنید؟
حالا یکبار دیگر روی روت یک درایود غیر F و غیر محل نصب ویندوز تست کنید، ضرر ندارد.

M-B-M
20-09-2008, 16:36
سلام
راستی یادم رفت بگم! من این دیتابیس رو روی یک سیستم با ویندوز XP ایجاد کردم و بعد روی آن سیستم SQLServer2005 نصب کردم و دیتابیس را به آن Attach کردم، مشکلی پیش نیامد. اما حالا روی یک سیستم ویندوز Vista نصب کرده ام، زمانی که می خواهم دیتابیس را به SqlServer2005،Attach کنم با این خطا روبرو می شوم

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

ممکن است این خطا مربوط به این تغییر باشد؟(اگر بلی چگونه می توان آن را حل کرد؟)

_H2_
20-09-2008, 19:23
سلام
در حالت معمول نباید مشکلی پیش اید ولی گاهاً افراد سعی میکنند بدون detach و یا زمانی که sqlserver د حال اجرا در RAM است دیتابیس را کپی کنند، که این عمل موجب صدمه به فایلهای کپی شده میشود.

اما در استفاده از ویستا نکته ای هم وجود دارد، به تجربه ثابت شده بیشتر برنامه های موجود با UAC ویستا مشکل دارند و با خاموش کردن آن میتوانزندگی راحت تری در ویستا داشت!
البته روشن بودن این امکان یک سد قوی در مقابل کدهای مخرب است ولی سدش زیاد محکم است!!!
ControlPanel->UserAccount->s->Turn User Account Control on or off
و بعد هم رایانه را حتماً ریست کنید.
حداقل یکبار خاموش کنید و تست کنید، بعد میتوانید مجدداً روشنش کنید.

M-B-M
21-09-2008, 00:54
سلام
ممنون
Permission رو FullControl کردم مشکل حل شد.