مشاهده نسخه کامل
: Ipod Video 80 Gb(داره می میره) کمک...
سلام
IPOD VIDEO 80 GB
کند شده.
گیر میکنه.
تو مرز هنگه.
وقتی هم میخوام خاموشش کنم.
خیلی وقتا خاموش نمیشه.
باید یه چرخی زد تو IPOD.
بعدش برگشت و خاموشش کرد.
RESTORE هم کردم.
فایده نداشته.
چی شده...؟!
وحشتناک کمک لازمم.
ممنون.
چند وقته این دستگاه رو داری؟ ... بهرحال اگه restore جواب نمیده ، مشکل می تونه عمقی تر از یه مشکل سخت افزاری ساده باشه .. شما این روش زیر رو هم چک کن : (اگه نیاز به ترجمه داره - بگو)
Windows XP users:
1.) Make sure your iPod is in Disk Mode.
2.) When the iPod (drive slot) appears in My Computer, right click it
3.) Select "Format" & the formatting window should appear
4.) Make sure that FAT32 is selected
5.) If you have screwed up with an iPodTheme, check the "quick formatting" box. If it's a Linux or RockBox misinstall, uncheck it.
6.) Run it. Wait for it to finish. (It may take a LONG time)
7.) When you're done, iPod will be completely clear. Nothing will be on it.
8.) Open iTunes
9.) Reinstall iPod Firmware via iTunes.
10.) Bling! Back to Normal - now to just put your songs and other videos back on, or halt that process and reattempt whatever you were doing.
حدود 3 سال...
یه چیزایی دستگیرم شد...
اگه زحمتی نیست ترجمش رو هم بذار...
ممنون از کمکت...
بی صبرانه منتظرم....
خب پس یه جورایی دیگه عمرش رو هم کرده ... نه اینکه دیگه باید بندازی اش دور ... ولی خب ، 3 سال مدت زمان منطقی واسه اینه که دیگه بعدش دستگاه به روغن سوزی بیفته ...
ترجمه :
1. دستگاه رو ببر توی حالت disk mode
2. وقتی توی my computer اومد روش کلیک راست کن
3. format رو انتخاب کن
4. گزینه fat32 رو انتخاب کن
5. quick رو بزن ...
6. فرمت رو شروع کن .. شاید طول بکشه
7. حالا هیچی توش نیست
8. برنامه itunes رو باز کن (نسخه جدیدش رو دانلود کن)
9. از طریق itunes باید firmware اش رو دوباره نصب کنی ...
خب پس یه جورایی دیگه عمرش رو هم کرده ... نه اینکه دیگه باید بندازی اش دور ... ولی خب ، 3 سال مدت زمان منطقی واسه اینه که دیگه بعدش دستگاه به روغن سوزی بیفته ...
ترجمه :
1. دستگاه رو ببر توی حالت disk mode
2. وقتی توی my computer اومد روش کلیک راست کن
3. format رو انتخاب کن
4. گزینه fat32 رو انتخاب کن
5. quick رو بزن ...
6. فرمت رو شروع کن .. شاید طول بکشه
7. حالا هیچی توش نیست
8. برنامه itunes رو باز کن (نسخه جدیدش رو دانلود کن)
9. از طریق itunes باید firmware اش رو دوباره نصب کنی ...
ممنون
به نظرت 3 سال واسه Ipod عمر مفیده؟!...
روزی که خریدمش ...
گفتم حالا حالا دارمش(5 یا 6 سال)...
چند درصد جواب میده؟...
اگه جواب نداد چی؟؟؟...
بندازمش دور؟!؟...
خواهش میکنم کمکم کن...
بازم ممنون...
والا استفاده خوب می تونه عمر رو تا 5 سال هم ببره ... چرا که نه .. الان من یکی از mp3 player هام رو 5 ساله که دارم و یکی رو 4 سال ... هر دو هم بدون مشکل هستن ...
اما این به این معنی نیست که شما خوب باهاش کار نکردی ؛ مساله اینه که بعد از 3 سال دیگه "احتمال" به مشکل خوردن بیشتر میشه .. حالا مثلا اگه شما روزی باهاش 1 ساعت قبل از خواب کار کنی ، شاید این مشکل کمتر بروز کنه و اگه روزی 3 ساعت کار کنی و مثلا تحرک و تکانش هم زیاد باشه ، طبیعتا زودتر ...
شما این روش رو چک کن ... اصولا اگه مشکل نرم افزاری باشه باید 80% جواب بده ... اگه مشکل عمیق تر باشه ، شاید بشه راه دیگه ای پیدا کرد یا اصلا بردش پیش یه آدم واردتر که اونم یه چک بکنه .. اگه سخت افزاری هم باشه که احتمالا دیگه خلاصه ...
سلام سيمور جان.
خسته نباشي.
اين مشكلات ميتونه از سقوط آزاد ipod و ضربه خوردن و آسيب ديدن هاردش باشه؟
اين روش رو تضمين ميكني؟
وضعش از ايني كه هست بدتر نشه!(شوخي)
يه4 تا سوال داشتم:
1.منظور از disk mode چيه؟چه جوري ببرم تو اين حالت؟
2.چرا quick format؟نمیشه معمولی فرمتش کرد؟
3.من itunes7 رو دارم.يعني بايد به آخرين ورژن update بشه؟
4.مگه با اين روش firmware مي پره؟من تازگي upgrad کردمش.(از 1.2.1 به 1.3)
چه جوری firmware نصب ميشه؟منظور همون upgrad هستش؟
بي صبرانه منتظرم.
واقعا ازت ممنونم.
alil1369
21-09-2008, 15:44
سلام سيمور جان.
خسته نباشي.
اين مشكلات ميتونه از سقوط آزاد ipod و ضربه خوردن و آسيب ديدن هاردش باشه؟
اين روش رو تضمين ميكني؟
يه4 تا سوال داشتم:
1.منظور از disk mode چيه؟چه جوري ببرم تو اين حالت؟
2.چرا quick format؟نمیشه معمولی فرمتش کرد؟
3.من itunes7 رو دارم.يعني بايد به آخرين ورژن update بشه؟
4.مگه با اين روش firmware مي پره؟من تازگي upgrad کردمش.(از 1.2.1 به 1.3)
چه جوری firmware نصب ميشه؟منظور همون upgrad هستش؟
بي صبرانه منتظرم.
واقعا ازت ممنونم.
سلام
خوب ممکن هست از ضربه یا سقوط ازاد باشه
این روش بیشتر رو مشکلات نرم افزاری جواب میده
اینم جواب ها :
1- حالت Disk Mode یعنی حالتی که از پلیرت بتونی به عنوان یه هارد اکسترنال یا یه وسیله ذخیره سازی استفاده کنی و اینجا منظورش اینه که وقتی دستگاه ت رو وصل میکنی به کامپیوتر یه پارتیشن به My Computer ات اضافه بشه !! ----- این حالت به صورت پیش فرض فعال هست ولی اگه دیدی دیسک و پارتیشن جدیدی اضافه نمیشه باید بعد از متصل کردن دستگاه بری تو iTunes و تیک قسمت Enable Disk Use رو بزنی ( عکس زیر هم برای کمک گذاشتم )
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد ایپاد رو جدا میکنی و iTunes هم می بندی بعد از اتصال مجدد یه درایو جدید اضافه میشه (عکس زیر )
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2- Quick Format رو برای این پیشنهاد میده که چون سریع تر اتمام پیدا میکنه ! فرقی نمیکنه معمولی هم میشه فرمت کرد ولی لازم نیست و همون طوری که تو اون متن بالا نوشته وقت زیادی میگیره انجامش حالا شما کاری نداری معمولی فرمت کن گریه ت دراد :19: !
3- توصیه میشه که اخرین ورژن باشه ولی ورژن 7 هم کار شما رو راه میندازه ! اصلا نیازی به اتلاف وقت نیست برای دانلود کردن ورژن جدیدتر
4- فایرم ور نمیپره !! یه سری از فایل های اصلیش رو از دست میده و غیر قابل استفاده میشه ( در اصطلاح iPod شما خام میشه )
5- نصب فایرم ور هم دقیقا مثل اپدیت هست ولی روش بالا یه خورده ریسکی هست !! ولی نگران نباش شوخی کردم !! :31:
seymour جان خیلی ممنون ببخشید من جای شما جواب دادم !!
ممنون علی جون .. بسیار کامل بود ...
//
جواب 1-2 سوال اول :
[RIGHT][SIZE=2]اين مشكلات ميتونه از سقوط آزاد ipod و ضربه خوردن و آسيب ديدن هاردش باشه؟
اين روش رو تضمين ميكني؟
بله - همونطور که بالاتر گفتم ، تحرک و تکان موثره در بوجود آمدن مشکل ..
نه !!! ... کلا چه اینجا و چه توی سایت هایی که روش های حل مشکل پیشنهاد میدن ، همیشه میگیم "این روش ها رو با مسوولیت خودتون انجام بدید " ... این به معنای خطرناک بودن روش ها نیست ... بلکه به معنای عدم تضمینشونه ... همین ..
ایشالا درست بشه ..
بی نهایت ممنونم علی جان...
از شما هم ممنونم سیمور جان...
بتونم جبران کنم...
فقط دو تا سوال...
تو( format) قسمت file system خبری از fat32,ntfs نیست؟!(خالیه)
quick format کنم یا نه؟؟؟(با توجه به بالا...)
در مورد firmware...
نصب کردنش یعنی همون سربرگ summary بعدش تو قسمت (ورژن) check for update
بازم ممنون...
alil1369
22-09-2008, 14:52
بی نهایت ممنونم علی جان...
از شما هم ممنونم سیمور جان...
بتونم جبران کنم...
فقط دو تا سوال...
تو( format) قسمت file system خبری از fat32,ntfs نیست؟!(خالیه)
quick format کنم یا نه؟؟؟(با توجه به بالا...)
در مورد firmware...
نصب کردنش یعنی همون سربرگ summary بعدش تو قسمت (ورژن) check for update
بازم ممنون...
دومین گزینه باید باشه ولی به صورت پیش فرض فایل سیستم قبلی هست !!
ولی نمیدونم دیگه کاری ش نمیشه کرد !!!
نصب فایرم ور هم 2 صورت انجام میگیره یا خود iTunes شروع به نصب میکنه اخرین ورژنی که رو سیستم ت هست ( با توجه به این که میگی اپدیت کردی قبلا ) ولی اگه نشناخت خودت اپدیت کن !!
alil1369
22-09-2008, 15:05
ممنون علی جون .. بسیار کامل بود ...
جواب 1-2 سوال اول :
بله - همونطور که بالاتر گفتم ، تحرک و تکان موثره در بوجود آمدن مشکل ..
نه !!! ... کلا چه اینجا و چه توی سایت هایی که روش های حل مشکل پیشنهاد میدن ، همیشه میگیم "این روش ها رو با مسوولیت خودتون انجام بدید " ... این به معنای خطرناک بودن روش ها نیست ... بلکه به معنای عدم تضمینشونه ... همین ..
ایشالا درست بشه ..
درست میشه !!:8:
منم الان تو قسمت ساپورت سایت اپل بودم روش بالا رو گفته و زیرش نوشته By Your Own Risk
یعنی ریسک انجام دادنش با خودتونه !!!
یعنی خود اپل هم روش خودش رو تضمین نمیکنه:41:
این برای این نیست که بترسی !! اصلا ولی تو 50% موارد مشکل چیز دیگه ای هست یا اصلا مشکلی وجود نداره (حساسیت طرف هست) یا اصلا شخص تو انجام نحوه کار اشتباه میکنه و کارو بد تر میکنه اینو برای این میگن که اگه کارو خراب کردی دیگه مقصر خودتی و اونا مسولیتی رو قبول نمیکنن ولی اصلا نترس
من تاحالا سر هزار وسیله این بلا ها رو اوردم از پلیر و ، موبایل و ماهواره بگیر ......... تا ماشین !!!!:31:
اصلا هم انجام موارد بالا هیچ گونه ریسکی نداره من نمیدونم چطور الکی بحث ریسک اینجا باز شد تنها مشکل ی هم که چند درصد احتمال داره اتفاق بیوفته شناخته نشدن دستگاه توسط iTunes هست :18: که اونم راه داره !!!
در مورد فرمت کردن به FAT32 (و حتی NTFS) : در واقعیت این کار خیلی ساده و عملیه ، اما تنظیمان پیش فرض ویندوز اینطوریه که انجام نشه .. لینک زیر رو چک کن و عکس ها رو دنبال کن :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
//
در مورد بحث ریسک و اینکه "چی شد بحث ریسک باز شد؟" : (حالا این دوستمون رو عرض نمی کنم اما) بهرحال ما داریم مشورت میدیم و معلوم نیست که مشورت گیرنده دقیقا همون کاری که میگیم رو بکنه و کلا بهرحال به اندازه ما تسلط نداشته باشه ... بنابراین خوبه که بدونه مشکلات متعاقب می تونه از اینجا آب بخوره و نه مثلا از عدم تسلط ما ... حداقل واسه من که چندین بار پیش اومده توی فوروم ها و مشاوره های راه دور و انلاین و ...
آقا من این روش رو رفتم...
ntfs اومد ولی خبری از fat32 نیست؟!
چی کار کنم؟
alil1369
23-09-2008, 22:07
بابت همه کمکما ممنون...
خواهش میکنم
راستی اگه هنوز مشکل داری در مورد فرمت کردن (Fat 32) میتونی از CMD استفاده کنی !!
بگو اگه مشکل پابرجاست توضیح بدم
هنوزم مشکل پا برجاست...
اگه زحمتی نیست...
توضیح میدی...
ممنون...
هنوزم مشکل پا برجاست...
اگه زحمتی نیست...
توضیح میدی...
ممنون...
مشکل دستگاهت یا مشکل فرمت ؟ ... اون روش رو بطور کامل تست کردی یا نه ؟ ... (حالا با هر فرمتی - حالا دیگه خیلی اصرار می کنی (!) ، توی محیط dos prompt بزن : format i /fs:fat32 که اون i باید درایو دستگاهت باشه )
مشکل دستگاهت یا مشکل فرمت ؟ ... اون روش رو بطور کامل تست کردی یا نه ؟ ... (حالا با هر فرمتی - حالا دیگه خیلی اصرار می کنی (!) ، توی محیط dos prompt بزن : format i /fs:fat32 که اون i باید درایو دستگاهت باشه )
مشکل فرمت...مشکل دستگاه...
نه... چون ntfs اومد ولی fat 32 نیومد...ترسیدم فرمت کنم...
ntfs یا fat 32 بودن فرقی نمیکنه؟(در مورد format کردن)
به هر حال ممنون...
منتظر روش علی آقا هستم...(CMD)
امیدوارم این یکی دیگه جواب بده...
خیلی خسته شدم...
alil1369
24-09-2008, 21:28
مشکل فرمت...مشکل دستگاه...
نه... چون ntfs اومد ولی fat 32 نیومد...ترسیدم فرمت کنم...
ntfs یا fat 32 بودن فرقی نمیکنه؟(در مورد format کردن)
به هر حال ممنون...
منتظر روش علی آقا هستم...(CMD)
امیدوارم این یکی دیگه جواب بده...
خیلی خسته شدم...
فرق که میکنه !! حتما باید Fat32 باشه
روشی که seymour جان گفت همون روش CMD و فرمت تو محیط داس هست !!
کافیه بری تو run تایپ کنی cmd تا وارد محیط command prompt شی بعد تایپ کنی
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبه جای * هم اسم درایو ایپادت رو بزار مثلا i
mamad6280
24-09-2008, 22:09
ای بابا اینقد نترس فرمت کن بره ، اما با توجه به اینکه آپدیتش هم فایده نداشته من چشمم آب نمیخوره که با فرمت ردیف شه
حالا اگه ایشالا درست شد بیا یه ذره تعریف کن ببینم این آیپاد ویدئو چی هست اصلا ؟
قیمتش الان چجوریاس و قابلیتهاش چیه؟
آخه من شاید یه آیپاد تاچ (از این ورژن جدیدا که هنوز نیومده) بخرم حالا شما هم یه ذره تعریف کن ببینم راضی بودی یا نه؟
سلام دوستان عزیز منم یه دستگاه video ipod 80 gig بهم هدیه دادن ولی نمی دونم چطوری آهنگ .فیلم و .. بریزم توش ؟برنامه iTunes هم اونو شناسایی نمی کنه لطفا بگین چطوره ممنونم:18:
خب دلیل این قضیه می تونه خیل چیزا باشه .. آیا دستگاهت توسط PC شناسایی میشه یا نه ؟ (یعنی می فهمه که یه device ی بهش وصل شده ؟ ... توی device manager چک کن) ... اگه نه ، کابلت رو عوض کن ...
پورت های Usb دیگه رو امتحان کن ..
روی یه PC ، آیتونز رو بریز و تست کن ...
یه بار آیتونز رو پاک کن و دوباره بریزش ..
شاید هم ایراد از firewall باشه ؛ فایروال رو از کار بنداز و دوباره امتحان کن ..
دوست عزیز ممنون از راهنمایی شما
من مشکل رو رفع کردم ولی موقع ریختن عکسها جدید جایگزین قبلی ها میشن
در ضمن اگر میشه یه راهنماییی در مورد گزینه های tv show-podcasts-radioو audiobooks بدین ممنون میشم:8:
دوست عزیز ممنون از راهنمایی شما
من مشکل رو رفع کردم ولی موقع ریختن عکسها جدید جایگزین قبلی ها میشن
در ضمن اگر میشه یه راهنماییی در مورد گزینه های tv show-podcasts-radioو audiobooks بدین ممنون میشم:8:
به سلامتی ...
اکثر این امکانات برای این طراحی شده که شما از itunes store بخری و بریزی توی دستگاهت .. گزینه ای که در ایران ، چندان کارآیی نداره ...بهرحال :
Podcast یه جور فایل صوتیه ؛ مثل یه برنامه رادیویی که شما دانلودش می کنی و میریزی توی دستگاهت و گوش میدی ...
رادیو هم نیاز به یه قطعه به نام remote داره که وصلش میشه به ipod ... این باید خریداری بشه و نمی دونم ایران گیر میاد یا نه ... (باید گیر بیاد)
tv shows هم یه گزینه عین ویدئوه ... فرقی با هم ندارن ...
audiobook هم مجددا فایل صوتیه ...
با تشکر از دوست عزیز
ممنون از راهنمایی شما
و دوست دارم ما رو هم در این سایت پر محتوا دریابید
:8:
mh2002ir
03-12-2008, 22:47
سلام خدمت دوستان و اساتید محترم
یک سوال !! این مدل 80 گیگ قیمتش چنده ؟
و مشخصات فنی اون رو از کجا میتونم ببینم ...
ممنون
مدل 80 گیگش باید زیر 300 تومن باشه ... مثلا 270 تومن و این حدودا ... مشخصات کاملش اینجا :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
(اون بالای صفحه ، لینک های Features و Tech Specs رو چک کن)
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.