مشاهده نسخه کامل
: تو انجمن متفرقه نمیتونم تاپیک ایجاد کنم
David.Jn
17-09-2008, 10:31
سلام
این مشکل یه چند روز پیش برام پیش اومد ولی اول فکر می کردم همه مثل من هستن اون موقع دقت نکردم که آیا بقیه هم مثل من هستن یا نه ولی امروز که رفتم دیدم همه دارن تاپیک میزنن و سر ما بی کلا مونده.
سلام
امکان ایجاد تاپیک جدید نیست در انجمن متفرقه .
به تاریخ تاپیک هایی که همه دارن میزنن اگه دقت بفرمایید میبینید که همه قدیمی تر از اعمال محدودیت هستند .
hamidghoty
17-09-2008, 15:16
سلام
به تاریخ تاپیک هایی که همه دارن میزنن اگه دقت بفرمایید میبینید که همه قدیمی تر از اعمال محدودیت هستند .
حالا میشه توضیح بدید چه اتفاقی میخاد بیفته که دوستان از سردرگمی خارج شن
آینده رو میگم
حميد جان خب واسه جا به جايي سرور هستش...
شاد باشي
يا حق (:
سلام
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تاریخ ایجاد : ديروز, 09:32 PM
تاپیک بالا از انجمن موبایل به متفرقه منتقل شده توسط مدیران .
rainysky50
18-09-2008, 16:59
سلام!برای من قسمتهای انجمن متفرقه و اخبار ورزشی در صفحه ی اول دیده نمیشه!!!میشه بپرسم اینها کجا رفتند؟؟؟؟؟؟؟نکنه دسترسیمو بهشون محدود کردین!سالی 1 پست رو هم دیگه توی تاپیکهای این دو قسمت نمیزدم!!!!!یا کلا از انجمن حذفشون کردید؟؟؟
دوست خوبم
دسترسي شما محدود شده به اين قسمت ها...
يا حق (:
hamidghoty
18-09-2008, 17:27
حميد جان خب واسه جا به جايي سرور هستش...
شاد باشي
يا حق (:
سرور چه ربطی به متفرقه داره[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
rainysky50
18-09-2008, 17:30
خیلی ممنون از اطلاع رسانیتون!حالا میخواستم از مدیران بپرسم که شما چند تا پست جنجالی که موجب برهم زدن جو هر تاپیکی در این دو قسمت بوده باشه از من دیدید که دسترسی من رو از این دو قسمت محدود کردید؟؟من توی انجمن خبر ورزشی گه گاهی توی تاپیک ارسنال پست میدادم!توی متفرقه هم که اهل تاپیک و اسپم بازی نبودم!توی امعروفترین تاپیک متفرقه هم که سوتی بازار هست حدود یکی دو هفته پیش فقط یه سوتی 3 خطی تعریف کردم!!!!!!!!!!(در مورد برنج!!!!!)!مدیران عزیز پاسخگو باشند!
behnam_tr
18-09-2008, 17:34
سرور چه ربطی به متفرقه داره[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:13:آره راست میگه پس چرا انجمن های دیگه ...................؟؟؟
hamidghoty
18-09-2008, 17:46
خیلی ممنون از اطلاع رسانیتون!حالا میخواستم از مدیران بپرسم که شما چند تا پست جنجالی که موجب برهم زدن جو هر تاپیکی در این دو قسمت بوده باشه از من دیدید که دسترسی من رو از این دو قسمت محدود کردید؟؟من توی انجمن خبر ورزشی گه گاهی توی تاپیک ارسنال پست میدادم!توی متفرقه هم که اهل تاپیک و اسپم بازی نبودم!توی امعروفترین تاپیک متفرقه هم که سوتی بازار هست حدود یکی دو هفته پیش فقط یه سوتی 3 خطی تعریف کردم!!!!!!!!!!(در مورد برنج!!!!!)!مدیران عزیز پاسخگو باشند!
سـیــــــــس اعتراض کنی بن میشی
مطمئن باش یه کاری کردی که این جوری شدی[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بابک کارش درسته[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست خوبم
اينجوري فايده نداره
اينجور مسائل رو از طريق پ خ پيگيري كنيد
سرور چه ربطی به متفرقه داره
آره راست میگه پس چرا انجمن های دیگه ...................؟؟؟
درسته بچه ها حق با شماست
من اشتباه كردم
آخه فك ميكردم مربوط به جا به جايي سرور هست!
ولي اينطور نيست
انشاالله چند روز ديگه خودتون متوجه خواهيد شد!
شاد باشيد
يا حق (:
rainysky50 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) گرامی .
شما محدود نشدید به انجمن . شما هستید در بین ما .
من بعد از اخرین اخطار به شما نگاهی به مجموعه اخطار هاتون انداختم ( فکر میکنم شما رکورد دارید در اخطار لحن نامناسب )
پس تصمیم گرفتم شما همچنان حضور داشته باشید در انجمن . فقط یکی دو تاشون رو نمیبینید . همین .
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.