مشاهده نسخه کامل
: انتخاب یه زبان عالی مخصوص ویروس نویسی
sltavakoli
17-09-2008, 01:57
سلام خدمت همه ی اساتید.اول از همه بگم که نگید چرا میخوای ویروس بنویسی.چون خیلی دوست دارم
دوما من نمیخوام از این ویروی های مسخره بازی بنویسم.هدفم خیلی از این حرف ها بیشتره.
یعنی یه سرس فلوچارت هایی توی ذهنم برای ویروس نویسی دارم که خیلی توپیه.
فقط موندم با چه زبونی کار کنم؟
یعنی اصولا برای ویروس نویسی با چه زبون هایی کار میکنن؟
fire-wizard
17-09-2008, 02:21
اگه ميخواي بهترين و سريعترين و كم حجمترين ويروسها رو بنويسي برو سراغ Assembly . ( سورسهاي زيادي در زمينه ي ويروس در اين زبان در نت يافت ميشه )
اگه نتونستي با اسمبلي كار كني C++ رو پيشنهاد ميكنم ....
با سلام.
نظر دوستان همه محترم و اما من نظر شخصی بنده
من زبان Assembly رو به شما پیشنهاد نمیکنم و اما دلیل.
زبون های مدرنی که امروزه وجود داره امکانات خیلی زیاد و عالی داره که تقریبا توی هر اموری دستتو باز میزاره و با استفاده از این امکانات میتونی به راحتی هدفت برسی . در موارد خیلی خاص هست که زبون های جدید قابلیت ندارند که در اینجا از زبان اسمبلی استفاده میشه.
- نظر بعدی اینکه از زبان c استفاده کن . چرا ؟ چون امکانات عالی و جامعی داره . و مورد دیگه ای که وجود داره هر جا که کم بیاری و نتونی با c انجام بدی به راحتی میشه کد های اسمبلی رو داخل کد c گنجوند . پس با یک تیر 2 نشون زدی . هم از راحت و ساده بودن زبان سی استفاده کردی و هم اگه جایی گیر کردی میتونی راحت کد اسمبلی رو به اون اضافه کنی.
تا جایی که من تحقیق کردم ویروس ها رو امروزه کمتر به طور کامل به زبان اسمبلی مینوسن. بلکه با یک زبون برنامه نویسی مینوسن و جایی که سرعت انجام یا کد خاص مد نظر هست از اسمبلی استفاده میکنن.
با تشکر
sltavakoli
17-09-2008, 13:19
با سلام.
نظر دوستان همه محترم و اما من نظر شخصی بنده
من زبان Assembly رو به شما پیشنهاد نمیکنم و اما دلیل.
زبون های مدرنی که امروزه وجود داره امکانات خیلی زیاد و عالی داره که تقریبا توی هر اموری دستتو باز میزاره و با استفاده از این امکانات میتونی به راحتی هدفت برسی . در موارد خیلی خاص هست که زبون های جدید قابلیت ندارند که در اینجا از زبان اسمبلی استفاده میشه.
- نظر بعدی اینکه از زبان c استفاده کن . چرا ؟ چون امکانات عالی و جامعی داره . و مورد دیگه ای که وجود داره هر جا که کم بیاری و نتونی با c انجام بدی به راحتی میشه کد های اسمبلی رو داخل کد c گنجوند . پس با یک تیر 2 نشون زدی . هم از راحت و ساده بودن زبان سی استفاده کردی و هم اگه جایی گیر کردی میتونی راحت کد اسمبلی رو به اون اضافه کنی.
تا جایی که من تحقیق کردم ویروس ها رو امروزه کمتر به طور کامل به زبان اسمبلی مینوسن. بلکه با یک زبون برنامه نویسی مینوسن و جایی که سرعت انجام یا کد خاص مد نظر هست از اسمبلی استفاده میکنن.
با تشکر
منظورتون از C چیه؟منظورتون C++.net هست یا چیز دیگه ای؟
میشه یکم در مورد این C توضیح بدین.روی چه پلتفرم هایی اجرا میشه؟IDE داره یا نه؟
متکی به FreamWork نیست و .... .
دوست عزیز
ویروس نویسی بر خلاف تصور عامه از انتخاب زبان برنامه نویسی یا طراحی فلوچارت شروع نمیشه
برای شروع برنامه نویسی اول باید به اصول نفوذ و دیفیس اشنایی پیدا کنید
باید بتونید حفره های سیستم عامل ها و انتی ویروس ها رو پیدا کنید
بعد برید سراغ برنامه نویسی
به طور کلی بهتره برای برنامه نویسی از زبان سی یا سی پلاس پلاس (سی بهتره) استفاده کنید
دوستمون به نکته خوبی اشاره کردن,اگه بیس برنامه رو با اسمبلی شروع کنید اضافه کردن سورس سی سخته ولی اگه با زبان سی بنویسید میتونید به راحتی کد های اسمبلی رو توش بگنجونید
در کنار این میتونید از زبان هایی مانند perl و lisp جهت هوشمند کردن ویروس استفاده کنید
مثلا با بررسی رفتار کاربر جنسیت یا شغل طرف رو تشخیص بدید که در مهندسی اجتماعی و هدف گیری ویروس نقش داره
و یا در کاربرد الگوریتم های ارتقا یافته(مثل اونی که سانتریفیوژ های هسته ای رو داغون میکرد) باید از زبون هایی ریاضی محور مثل فورترن یا خروجی ها متلب استفاده کنید
به طور کلی ویروس نویسی به برنامه نویسی محدود نمیشه اما برای اجرای پروژه انتخاب زبان ها و کامپایلر های مناسب ضروری به نظر میرسه
در شمن بهتون توصیه میکنم برنامه نویسی در محیط eclips رو حتما یاد بگیرید چون ویروس نویسی در ویژوال استدیو یه مقدار از نظر امنیتی و موضوع "رد پا" مشکل افرینه
موفق باشید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.