مشاهده نسخه کامل
: مشكلات پس از آپلود در gigfa
David.Jn
16-09-2008, 20:12
آقا سلام
جان من کمک کنید داره آبروم میره
سایتو تو gigfa آپلود کردم ولی فقط عکس های لوگو سایت نمایش داده میشه.
یعنی اطلاعاتی که از دیتابیس خونده میشه را نمایش نمیده
اینم بگم فایلهایی که از بانک اطلاعات را میخونن تو قسمت mysql_connect ش اسم سرور را اسمی که خود gigfa توی phpmyadmin گزاشته را می نویسم username و password را تو pdf ی که بعد از ثبت نام میده را گزاشتم
حالا نمیدونم مشکل کجاست که نمایش نمیده.
تو phpmyadmin خود gigfa اسم دیتابیس عوض میشه نکنه مشکل از اونه من اسم دیتابیس را همونی که تو localhost م بود گزاشتم.(اسم دیتابیس اونجا این میشه"اسم دیتابیسم"- gigfa_222_162)
اینم بگم تو یکی از جاهایی که از دیتابیس اطلاعات را میخونه اینو مینویسه:
Access denied for user 'gigfa_2228162'@'%' to database 'roshd'
as13851365
16-09-2008, 20:55
هاست شما یه همچین چیزی است sql206.gigfa.com
یوزی که در دیتابیس دارید باید یه همچین چیزی باشه gigfa_2343501
پسورد دیتابیس همان پسورد اکانت شما می باشد
نام دیتابیس هم یه همچین چیزی باید باشه gigfa_2343501_test
:40: :40: :40: :40: :40: :40: :40: :40: :40: :40: :40: :40: :40: :40: :40: :40:
این رو الان پیدا کردم
access denied username@ipaddress or usernames@%
1- شما کلمه عبور اکانت خود را تغییر داده اید ولی فایل config ( تنظیمات ) سیستم مدیریت محتوا ، انجمن و... شما با کلمه عبور قبلی تنظیم است و بایستی آن را دوباره تنظیم نمایید.
2- سرور SQL غیر فعال است. اگر کلمه عبور خود را تغییر نداده اید ، بهتر است چند ساعتی صبر نمایید تا سرور به حالت Uptime برگردد. البته احتمال غیرفعلا بودن سرور خیلی کم است.
David.Jn
16-09-2008, 22:58
سلام ممنون ردیف شد ایراد هم از این قسمت بود:
نام دیتابیس هم یه همچین چیزی باید باشه gigfa_2343501_test
ولی دو تا مشکل پیدا کردم
اولیش اینه که سشن هام کار نمیکنه .
دومیش اینه که کاربر پس از لاگین بعد از اینکه یک پیغام براش نمایش داده میشه به جای رفتن به اون صفحه ای که خودم در نظر گرفتم میره به صفحه پیش فرض خود سرور
as13851365
21-09-2008, 09:13
اولیش اینه که سشن هام کار نمیکنه .
آیا این سیشن ها در کامپیوتر خودتان به درستی کار می کنند ؟ اگه جواب شما نه باشه خوب شما می تونید سه کاراکتر اولی رو که به صفحه اضافه شده رو حذف کنید ( این سه کاراکتر رو با استفاده از ویرایشگر Doc باید حذف کنید اگه خواستید می تونید در سایت جستجو کنید )
دومیش اینه که کاربر پس از لاگین بعد از اینکه یک پیغام براش نمایش داده میشه به جای رفتن به اون صفحه ای که خودم در نظر گرفتم میره به صفحه پیش فرض خود سرور
اگر این پیغام خطایی که می گید را خود شما برایش صادر کرده باشید باید درست کار کند
اگر این پیغام خطا به صورت خطایی باشه که سرور می ده پس انتظار نداشته باشید به آدرس مورد نظر بره
کمی بیشتر درباره مشکل توضیح دهید!
David.Jn
21-09-2008, 17:00
آیا این سیشن ها در کامپیوتر خودتان به درستی کار می کنند ؟ اگه جواب شما نه باشه خوب شما می تونید سه کاراکتر اولی رو که به صفحه اضافه شده رو حذف کنید ( این سه کاراکتر رو با استفاده از ویرایشگر Doc باید حذف کنید اگه خواستید می تونید در سایت جستجو کنید )
اگر این پیغام خطایی که می گید را خود شما برایش صادر کرده باشید باید درست کار کند
اگر این پیغام خطا به صورت خطایی باشه که سرور می ده پس انتظار نداشته باشید به آدرس مورد نظر بره
کمی بیشتر درباره مشکل توضیح دهید!
سلام ممنون دوست عزیز ولی بار اولمون نیست که داریم php کار می کنیم سشن ها تو کامپیوتر خودم عین ساعت کار میکنن ولی فکر می کنم مشکل من بعد ازredirect شدن باشه.من خودم اون پیام را گزاشتم این پیام هم یه پیام خوش آمد یا ...ولی من واسه reidtrect شدن کاربر از meta تگ refresh استفاده کردم که بعد از 5 ثاانیه میره به صفحه اصلی حالا بعد از این که این 5 ثانیه تموم میشه توی آدرس بار اول آدرسی که خودم قرار دادم میره ولی بعدش یهو میره به صفحه پیش فرض خود هاست.آدرس سایت هم اینه:zibatarin.gigfa.comبا نام کاربری davod و رمز عبور 123 وارد شو.
as13851365
21-09-2008, 17:14
امیدوارم که خسته نباشید
یه سوال دارم :
من از سیشن استفاده کردم ولی وقتی که یوز و پسورد رو وارد می کنم وارد مدیریت سایتم نمی شه
رو لوکال خوب کار می کنه ولی روی gigfa نمی دونم چرا سیشن رو قبول نمی کنه ؟
مثل این که سایت شما هم سیشن رو قبول ندارد مگه نه ؟
این سایت من است یوز 12 پسورد هم 12 هستش
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ولی نمی دونم چرا سیشن رو قبول نمی کنه ؟
برای این کار هم راههایی رو پیشنهاد کردن ولی این راهها بیشتر برای سیستم های مدیریتی (smc ) است
برای این که سیشن رو فعال کنم چه باید بکنم ؟
در لینک زیر در باره فعال کردن سیشن یه چیزهایی نوشته ولی من هر کاری می کنم فعال نمی شه که نمی شه
کسی از دوستان تا حالا تونسته با این مشکل کنار بیاد ؟
as13851365
21-09-2008, 17:34
در ضمن مشکل ریداریکت شدن اشتباهی سایت شما از دستور زیر است
<meta [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]'refresh' content='3;url=Index.php'>
شما باید آدرس کامل رو وارد کنید همین
به جای url=Index.php ادرس رو به صورت
url=[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
David.Jn
22-09-2008, 00:55
آره مثل اينكه سايت شما هم سشن قبول نميكنه.
اما مثل اينكه سشن ها start ميشن ولي پر نميشن.
چون محدوديت ها را در نظر ميگيره.
حالا من ميرم دنبال مشكلش ميگردم اگه برطرف كردم به شما هم خبر ميدم.
اگه كساي ديگه هم راهي ميدونن دريغ نكنن.
در مورد اينم ممنون
شما باید آدرس کامل رو وارد کنید همین
به جای url=Index.php ادرس رو به صورت
as13851365
22-09-2008, 10:07
به این توجه کنید !!!
سوال : سیستم مورد نظر خود را نصب کردم. هر بار که وارد می شوم، سیستم مرا از محیط خارج می کند. به نظر می رسد Session درست کار نمی کند.
پاسخ : در سرویس های گیگفا ، Session اشکالی ندارد . شما تنها با یک کار این مشکل را می توانید حل کنید.
فایل config سیستم خود را با یک نرم افزار ویرایش گر ( مثلا NotePad ویندوز ) باز نمایید. ( به عنوان مثال ، config.php و ... )
در ابتدا، پس از علامت
عبارت زیر را بیافزایید :
اکنون، در شاخه اصلی سیستم، یک شاخه به نام tmp ایجاد کرده و دسترسی شاخه را از قسمت CHMOD فایل منیجر به 777 تغییر بدهید.
اکنون، مشکل Session رفع شده است.
خوب من این کار رو انجام دادم ولی مشکل برطرف نشد که هیچ وقتی که این کار رو سیستم خودم هم انجام دادم دیگه سیشن های لوکال خودم هم کار نمی کنه و با پیغام خطای زیر مواجه می شم :
حالا وقتی که دستور
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید رو هم حذف می کنم باز هم خطا دارد
برای برگشت به حالت قبلی چه کنم ؟
torbatboy
12-11-2010, 10:09
سلام . منم در مورد همین session ها مشکل دارم . تو سیسم خوب جواب میده . ولی وقتی رو اینترنت تست می کنم کار نمی کنه و در صورتی که رمز و نام کاربری رو درست وارد کنم منو به صفحه اصلیم می بره . توروخدا کمک ابروم داره می ره
David.Jn
12-11-2010, 23:10
من نمیدونم شما این زیر خاکیارو از کجا گیر میارین
آخرین پست این تاپیک واسه 22-09-2008 هست
این گیگفا مشکل داره و مدیرهاش هم انکار نمخوان برطفش کنن تازه بعد 2-3 ماه هم سایتت میپره
از یه هاست رایگان دیگه استفاده کن آدرساشون تو فروم هست
یه سرچ بزنی گیر میاری
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.