huti_421
16-09-2008, 17:33
خیلی وقت بود می خواستم یه مطلبی رو بگم حالا با زدن اون تاپیکی که تا من خواستم اونجا پست بدم قفل شد مجبور شدم یه تاپیک جدید بزنم :
سلام
خوبین ؟
واقعا براتون متاسفم
برای دانلود یه فایل ببینید چه ناز میارید .
یعنی اگه من بخوام از یه پست 5 تا فایل ضمیمه شده رو دانلود کنم باید 5*10 = 50 دقیقه منتظر بمونم .
حتی اگر هر فایل 10 کیلوبایت باشه .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سایت پی سی روزانه با چندین تاپیک مختلف مورد انتقاد قرار می گیره .
اما شما یا تاپیک رو قفل می کنید .
یا طرف رو بن می کنید .
یا تاپیک پاک میشه و ...
این فروم ده ها مشکل داره که حداقل 2 سال پیش نداشت .
واقعا متاسفم .
من این فروم رو خیلی دوست داشتم و خواهم داشت .
هنوز هم به فعالیت خودم ادامه میدم .
اما این رسمش نیست که بخواین فروم بیش از حد محدود کنید .
الان باز صد نفر میان دشمنیای قدیمیشون رو مطرح می کنن ( منظورم شما نیستید )
الان میگه آقا بابک چرا منو بن کردم اون یکی میگه آقا سینا چرا فلان روز منو تو یه تاپیک دید بهم سلام نکرد و این حرفا !!!!
قبول دارم محدودیت بیش از حده ولی مطمئن باش دلیلی داره !!!
مورد های مشابهی هست که شما شاید ندیده باشین ....
مثلا سرچ انجن ها که محدودیت زمانی داره ... تازه قبلا 30 ثانیه بود که حالا شده 60 ثانیه !!!
حالا دلایل :
1- تعویض سرور
2- محدود شدن پهنای باند و در نتیجه کم شدن سرعت بار گذاری ( همون لود شدن ) فروم !!!
3- سو استفاده از مطالب و ...
4- غیره
با این تفاصیل اگه بر فرض مثال من نوعی 100 تا فایل ضمیمه رو با هم دریافت کنم می دونی چه پهنای باندی کم میشه و دوستای دیگه که در سایت آنلاین هستن به چه مشکلاتی بر می خورن
قبول دارم خیلی زیاده ولی مدیرها قول تعویض سرور دادن کمی صبر کنیم تغییرات رو می بینیم ... اگر باز مشکلی بود انتقاد می کنیم ...
من شاید تا حالا اینجا پست نداده باشم ولی همیشه اینجا رو می خونم ...
در حال حاضر بهترین راه پی ام دادن به ادمین ها و مدیر هاست نه تاپیک زدن در اینجا که یه سری افراد سودجو یا کینه ای عقده های چند سالشون رو میان اینجا خالی می کنن !!!
سلام
خوبین ؟
واقعا براتون متاسفم
برای دانلود یه فایل ببینید چه ناز میارید .
یعنی اگه من بخوام از یه پست 5 تا فایل ضمیمه شده رو دانلود کنم باید 5*10 = 50 دقیقه منتظر بمونم .
حتی اگر هر فایل 10 کیلوبایت باشه .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سایت پی سی روزانه با چندین تاپیک مختلف مورد انتقاد قرار می گیره .
اما شما یا تاپیک رو قفل می کنید .
یا طرف رو بن می کنید .
یا تاپیک پاک میشه و ...
این فروم ده ها مشکل داره که حداقل 2 سال پیش نداشت .
واقعا متاسفم .
من این فروم رو خیلی دوست داشتم و خواهم داشت .
هنوز هم به فعالیت خودم ادامه میدم .
اما این رسمش نیست که بخواین فروم بیش از حد محدود کنید .
الان باز صد نفر میان دشمنیای قدیمیشون رو مطرح می کنن ( منظورم شما نیستید )
الان میگه آقا بابک چرا منو بن کردم اون یکی میگه آقا سینا چرا فلان روز منو تو یه تاپیک دید بهم سلام نکرد و این حرفا !!!!
قبول دارم محدودیت بیش از حده ولی مطمئن باش دلیلی داره !!!
مورد های مشابهی هست که شما شاید ندیده باشین ....
مثلا سرچ انجن ها که محدودیت زمانی داره ... تازه قبلا 30 ثانیه بود که حالا شده 60 ثانیه !!!
حالا دلایل :
1- تعویض سرور
2- محدود شدن پهنای باند و در نتیجه کم شدن سرعت بار گذاری ( همون لود شدن ) فروم !!!
3- سو استفاده از مطالب و ...
4- غیره
با این تفاصیل اگه بر فرض مثال من نوعی 100 تا فایل ضمیمه رو با هم دریافت کنم می دونی چه پهنای باندی کم میشه و دوستای دیگه که در سایت آنلاین هستن به چه مشکلاتی بر می خورن
قبول دارم خیلی زیاده ولی مدیرها قول تعویض سرور دادن کمی صبر کنیم تغییرات رو می بینیم ... اگر باز مشکلی بود انتقاد می کنیم ...
من شاید تا حالا اینجا پست نداده باشم ولی همیشه اینجا رو می خونم ...
در حال حاضر بهترین راه پی ام دادن به ادمین ها و مدیر هاست نه تاپیک زدن در اینجا که یه سری افراد سودجو یا کینه ای عقده های چند سالشون رو میان اینجا خالی می کنن !!!