PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : SecWriter (این برنامه رو تست کنید)

hoax3r
16-09-2008, 14:01
سلام

یه برنامه درست کردم که باهاش میتونید اطلاعاتتون رو بصورت مستقیم روی سکتور های فلاپی بریزید.
اینو موقعی که با یکسری از بچه های فروم یه سیستم عامل کوچیک می خواستیم بسازیم ساختم.
بیشترین کاربردش میتونه این باشه که باهاش مثلا بوت لودر یا کرنلتون رو روی فلاپی بریزین.
می خواستم دوستان تست کنن اگه ایرادی داره یا پیشنهادی دارین بگین که بتونم کاملترش کنم.
البته ظاهر ساده ای داره پس به این مورد زیاد گیر ندین. :20:

فقط یه نکته سعی کنین فلاپی که اطلاعات با ارزشی روش نیست استفاده کنین.
اگر اشتباهی اطلاعاتی روی سکتور 1 فلاپی ریختین و دیدین دیگه تو ویندوز کار نمیکنه یه بار فرمتش کنید.

لینک برنامه :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

شاد باشید

sin66x
19-09-2008, 03:29
آقا فایلت Exe بود ما اجرا نکردیم. یعنی نه اینکه بی اعتماد باشیم ها! اما عادت کردیم فایل Exe اجرا نکنیم!
نمی دونم چه کردی و چجوری نوشتی اما خوب با یه وقفه خیلی ساده Bios میشه تو اسمبلی و حتی تو همین ++c خودمون همین کارو کرد... برای همین فکر نمی کنم نیازی به برنامت باشه! نه؟!

hoax3r
20-09-2008, 17:37
بله حق با شماست با یه وقفه ساده هم میشه این کارو کرد و خیلی هم سخت نیست. ولی استفاده از وقفه یه مشکلی داره اونم اینه که
دیگه خیلی کاربردی نداره، اون زمانی که همه از داس استفاده می کردن مشکلی نداشت ولی الان دیگه به اون صورت بدرد نمیخوره
منم این برنامه رو فقط برای راحتی کاره خودم نوشتم و گزاشتم اینجا تا بتونم امکاناتش رو بیشتر کنم و اگه ایرادی داره رفعش کنم.