ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ویروسی که شاخه ها را به exe تبدیل می کند

ahmad_r
16-09-2008, 12:27
کامپیوتر من ویروسی شده به این شکل که همه شاخه هایی که حداقل یکبار باز شده اند یک پسوند exe به آن اضافه می شود مثلا
شاخه ali به ali.exe تبدیل می شه
اولا می خواستم بدونم آیا این همون new folder.exe است چون با Folder Options کاری نداره و اونو حذف نمی کنه
دوما با چی و چطوری پاکش کنم

راستی من از Nod32 استفاده می کنم اون هم ویروسها را می شناسه اما برای حذف کردن کامل آن باید delete را انتخاب کنم که نمی دونم آیا شاخه اصلی رو هم پاک میکنه؟
(یعنی می خوام بدونم آیا می شه ویروس را از بین برد به طوری که فایلها از بین نروند ==> Clean)

لطفا راهنمایی کنید

m1367m2006
16-09-2008, 12:32
من یه بار این اتفاق برام افتاد با نود32 ورژن 2.7 پاکش کردم البته فولدر بعضی ها پاک شد وبعضی ها هم بعد کپی کردن یه جای دیگه درست شدند برای همین چیزی توصیه نمی کنم!

tina salehe
17-09-2008, 06:37
منم چند وقت پیش از سیستمهای دانشگامون این چنین ویروسی به سیستم من اومد و من هر کار کردم پاک نشد مجبور شدم وینوزمو عوض کنم

ahmad_r
25-09-2008, 11:13
منم چند وقت پیش از سیستمهای دانشگامون این چنین ویروسی به سیستم من اومد و من هر کار کردم پاک نشد مجبور شدم وینوزمو عوض کنم

می خواستم ببینم بعد از نصب ویندوز فایلها و شاخه های اصلی که مخفی شده اند می مانند یا آنها هم پاک می شوند

فاطـمه
25-09-2008, 11:34
سلام
این فایل رو دانلود و اجرا کنید مشکلتون حل میشه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])