مشاهده نسخه کامل
: مشكل در كارت گرافيك 8800 Gt
سلام من يه ماهي هست كه با 250 هزار تومان يه 8800 GT با مارك گيگابايت خريدم اون موقع پاورم رو عوض نكردم پاورم هم الان SWIZZ 500 WAT هست خودش هم REAL نيست . حالا توي بازي ها بيشتر موقع ها اول هاشو روان مي ياره ولي بعدش نسبتاً سرعتش كم مي شه و بعد 10 دقيقه درست مي شه و باز هم همون سرعتش كم مي شه .چي مي تونه اين مشكل رو حل كنه .
سيستم من :
رم : 2 گيگابايت 667
سي پي يو : Pentium D Dual Core 3.0 Gh
در ضمن اين رو هم بگم كه براي سر 6 پين كارت گرافيك تبديل وصل كرده (فروشنده) .
نظر خودم اينه كه پاورم رو Green 530 يا Green 580 REAL بكنم .
اگه جواب بدين و مشكل رو حلش كنين ممنون مي شم .
Arsa Persian
16-09-2008, 21:29
خوب کارت 8800 GT یه کارت قدرتمند هستش و اون پاور 500 وات اگه Real هم باشه بعضی مواقع میتونه کم بیاره مخصوصا زمانی که FPS بازی بره بالا یا صحنه ی بازی زیادی شلوغ بشه که کارت گرافیک برای رندر همچین صحنه هایی پاور شما رو میمکه
البته من چون همچین کارتی ندارم اینو با شک خدمتتون عرض می کنم که ببینید آیا برد شما PCI-E هستش یا PCI-E 2 که اگه PCI-E باشه می تونه مشکل از اونجا باشه که در این مورد پست زیر رو هم مطالعه بفرمایید بد نیست
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
:40:استفاده از دکمه ی تشکر سبب دلگرمی است:40:
در ضمن این رو هم اضافه کنم که فرقی نمی کنه گیم توی چه تنظیماتی باشه . مثلاً الان من خودم دارم Alone in the dark رو بازی میکنم همین مشکل بطور مساوی هم در 480*640 و هم در 768*1024اتفاق می افته . همین طور در تنظیمات و کیفیت ها هم همین طوره مثلاً هم در کیفیت Medium هم در Low و هم در High فرقی نمی کنه اتفاق می افته . من جستجوی تالار رو زدم و کلمه پاور رو نوشتم یکی رو پیدا کردم شبیه خودم بود ولی پاورش 480 Real بود بعد ظاهرا ً پاورش رو عوض کرده و یک 580 خریده ولی مشکلش حل نشده . بعد یکی از اعضا بهش پیشنهاد درایور 44/169 رو میده اون هم دانلود می کنه و نصب می کنه بعد مشکلش حل می شه .نظر شما چیه ؟
Arsa Persian
18-09-2008, 13:52
بله درایور جدید باعث بهبود کارکرد کارت گرافیک می شوند و معمولا هر 2-1 ماه یه درایور جدید برای هر کارت گرافیک بیرون میاد تا با بازی های جدید سازگاری داشته باشه
alborz_k
18-09-2008, 22:15
سلام من يه ماهي هست كه با 250 هزار تومان يه 8800 GT با مارك گيگابايت خريدم اون موقع پاورم رو عوض نكردم پاورم هم الان SWIZZ 500 WAT هست خودش هم REAL نيست . حالا توي بازي ها بيشتر موقع ها اول هاشو روان مي ياره ولي بعدش نسبتاً سرعتش كم مي شه و بعد 10 دقيقه درست مي شه و باز هم همون سرعتش كم مي شه .چي مي تونه اين مشكل رو حل كنه .
سيستم من :
رم : 2 گيگابايت 667
سي پي يو : Pentium D Dual Core 3.0 Gh
در ضمن اين رو هم بگم كه براي سر 6 پين كارت گرافيك تبديل وصل كرده (فروشنده) .
نظر خودم اينه كه پاورم رو Green 530 يا Green 580 REAL بكنم .
اگه جواب بدين و مشكل رو حلش كنين ممنون مي شم .
سلام. پردازنده و کارت گرافیک شما بسیار پر مصرف هستند و پاور شما اصلأ جواب گو نیست و بهنتره که هر چه زود تر و قبل از این که به قطعات سیستمت آسیب بزنه ، عوضش کنی.
اگر هم می خوای مطمئن بشی که وضعع پاورت چه قدر بده ، کیس رو باز کن و از روی پاور ، امپر برق 12 ولت رو بخون ، این عدد باید از 30 بیشتر باشه .
سلام. پردازنده و کارت گرافیک شما بسیار پر مصرف هستند و پاور شما اصلأ جواب گو نیست و بهنتره که هر چه زود تر و قبل از این که به قطعات سیستمت آسیب بزنه ، عوضش کنی.
اگر هم می خوای مطمئن بشی که وضعع پاورت چه قدر بده ، کیس رو باز کن و از روی پاور ، امپر برق 12 ولت رو بخون ، این عدد باید از 30 بیشتر باشه .
روی پاور آمپر 12 ولت نیست که ( کجاست ؟ ) !!!:13:
در ضمن چقدر مطمئنی که از پاوره چون پول اضافی ندارم که بی نتیجه خرج کنم . چون همه پول کارت گرافیک و رم رو خودم دادم (کلاً شده بود 274 هزار تومن )
حالا قیمت Green 580 WATT REAL چقدر است ؟:46:
من تا فردا عصر (شنبه عصر) وقت دارم . چون بابام رو به زور راضی کردم .
این هم یه عکس از برنامه GPU-Z که مشخصات کارت گرافیکمه .
نگاه کنید فکر نکنم که این مشکل از خود کارت گرافیک باشه . (آخه خودم اول فکر می کردم که گرافیکم بازی های جدید رو نمی کشه ولی یه چیزی بهم می گفت که نه باید مثل اسب کار کنه . )
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
saegheh67
21-09-2008, 11:13
بچه ها ببینید این پاور برای این کارت 8800 gt مناسبه ؟ به نظر خودم کمه. اینم از عکسش:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ببخشید اقای AC_POP دیدم موضوع بحثمون یکیه تاپیک جدید ایجاد نکردم و اینجا پست دادم
alborz_k
21-09-2008, 13:57
روی پاور آمپر 12 ولت نیست که ( کجاست ؟ ) !!!:13:
در ضمن چقدر مطمئنی که از پاوره چون پول اضافی ندارم که بی نتیجه خرج کنم . چون همه پول کارت گرافیک و رم رو خودم دادم (کلاً شده بود 274 هزار تومن )
حالا قیمت Green 580 WATT REAL چقدر است ؟:46:
روی پاور چیزی ننوشته؟ بیشترین احتمال مشکل روی پاور هست. کلأ شما باید از یک پاور مارک معتبر استفاده کنید ، این کار برای حفظ عمر قطعات و کارایی مناسب اون ها هست و اصلأ یک چیز تجملی نیست.
اگه از نظر بودجه مشکل دارید ، می تونید gp530 رو با قیمت 50 تومان بگیرید . به احتمال خیلی زیاد مشکلتون حل می شه.
اگر هم می خواین که خیالتون راحت بشه که مشکل از مادربرد و ردازنده و رم نیست ، نیم ساعت با ارتوس تست بگیر ببین که ایرور نمی ده و یا نه.
البته من به شما پیشنهاد می کنم که پاور رو عوض منید.
alborz_k
21-09-2008, 14:00
سلام جناب saegheh67. این پاور فقط 15 آمپر برق در ولتاژ 12 ولت در اختیار سیستم می زاره که کافی نیست و ان مقدار برای 8800 ، حداقل باید 25 آمپر باشه.
باز هم یاد آوری می کنم که توان خروجی کل پاور مهم نیست و آمپر خروجی مهم هست.
روی پاور چیزی ننوشته؟ بیشترین احتمال مشکل روی پاور هست. کلأ شما باید از یک پاور مارک معتبر استفاده کنید ، این کار برای حفظ عمر قطعات و کارایی مناسب اون ها هست و اصلأ یک چیز تجملی نیست.
اگه از نظر بودجه مشکل دارید ، می تونید gp530 رو با قیمت 50 تومان بگیرید . به احتمال خیلی زیاد مشکلتون حل می شه.
اگر هم می خواین که خیالتون راحت بشه که مشکل از مادربرد و ردازنده و رم نیست ، نیم ساعت با ارتوس تست بگیر ببین که ایرور نمی ده و یا نه.
البته من به شما پیشنهاد می کنم که پاور رو عوض منید.
ارتوس ؟ !!!
اسم انگلیسی نرم افزار رو بنویس لطفاً . :11:
Orthos و یا SuperPI و یا Prime ...
CAPITAN MAC
21-09-2008, 17:15
سلام
من هم یک کارت 8800 gt دارم با برند xfx و POWER هم 780 W هست (گرین) . این POWER مناسبی هست؟
alborz_k
21-09-2008, 23:42
ارتوس ؟ !!!
اسم انگلیسی نرم افزار رو بنویس لطفاً . :11:
شرمنده
orthos هست.
alborz_k
21-09-2008, 23:46
سلام
من هم یک کارت 8800 gt دارم با برند xfx و POWER هم 780 W هست (گرین) . این POWER مناسبی هست؟
سلام. مدل gp780 b هست؟
کافی هست که هیچی ، می تونی از sli هم استفاده کنی.
alborz_k
21-09-2008, 23:49
این هم یه عکس از برنامه GPU-Z که مشخصات کارت گرافیکمه .
نگاه کنید فکر نکنم که این مشکل از خود کارت گرافیک باشه . (آخه خودم اول فکر می کردم که گرافیکم بازی های جدید رو نمی کشه ولی یه چیزی بهم می گفت که نه باید مثل اسب کار کنه . )
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن یک نکته هم یادم رفت که بگم. اخه الان عکس رو دیدم.
کارت شما اورکلاک شده ، و ممکنه که ناپایداری به خاطر اون باشه . اول سیستم رو از حالت اورکلاک خارج کنید ببینید که مشکل حل می شه یا نه.
salam . Bebakhshin daram englisi minevisam ba gushi raftam . Man ye power EPS GREEN GP580 REAL kharidam vali bazam hal nashod. Overclock ham ba gamerhud hast ke vagti default ro mizanam fargi nemikone hamon adad hast .
ببین سه تا کار میگم انجام بده اگه نشد از پاورته
1-مقدار رم و جی پی یو رو 200 تا بیار پایین (اینجوری اور ندیده بودین دیگه):27::27: اگه حل شد از گرما جی پی یو هستش
2-در کیس رو باز کن یه پنکه بزار جلوش اگه خوب شد از گرمای سی پی یوته
3-یه درایو دیگه بریز ولی یادت باشه که beta نباشه چون بعد از ده دقیقه از کار می افتن بعد دایریکس جدید تر بریز:10::10:
alborz_k
22-09-2008, 00:22
salam . Bebakhshin daram englisi minevisam ba gushi raftam . Man ye power EPS GREEN GP580 REAL kharidam vali bazam hal nashod. Overclock ham ba gamerhud hast ke vagti default ro mizanam fargi nemikone hamon adad hast .
مگه می شه که از حالت اور در نیاد؟؟؟؟؟؟؟؟
هر نرم افزار کنترل کارت گرافیک ، به جز درایو رو کاملأ پاک کن.
با هر ترفندی که می تونی فرکانس کارت رو به 600 و 1500 و 1800 برگردون.
حتی شده از ریواتونر استفاده کن.
مگه می شه که از حالت اور در نیاد؟؟؟؟؟؟؟؟
هر نرم افزار کنترل کارت گرافیک ، به جز درایو رو کاملأ پاک کن.
با هر ترفندی که می تونی فرکانس کارت رو به 600 و 1500 و 1800 برگردون.
حتی شده از ریواتونر استفاده کن.
اره با ریوا تیونر که می تونی از بخش اور گرافیک دانلودش کنی استفاده کن
کار باهاشم راحته ولی من یه توضیح مختصر میدم
1-برنامه رو باز کن
2-اینجایی رو که معلو مه کلیک کن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3-روی این بزن[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4-اینها رو مثل شکل بکن من مقدار جی پی یو و رم در حالت عادی 8800gt رو نمی دونم ولی همین جوری 200 تا کم کن(هر دو رو)[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.