مشاهده نسخه کامل
: Samsung YP-P2 یا ipod touch
dcopperfield
15-09-2008, 19:02
سلام دوستان....
امیدوارم سر حال باشید....
من میخواستم بین این دو تا یکیشو بگیرم...لطفا راهنماییم کنین...
در ضمن در مورد قیمت ipod راهنماییم کنین که چنده...
و در کل یک مقایسه ی جامع بین این دو انجام بدین...
اگه سوالم تکراری بود منو ببخشین....
ممنون
shutdown
15-09-2008, 21:12
این دو تا کلی در بارش بحث شد برو تو صفحات قبل پیداش کن و بخون...........الات هم هر چه قدر بحث کنیم باز اون تاپیک بهتره و زیاد هم نیست صفجاتش و می تونی 1 روزه بخونی
dcopperfield
15-09-2008, 21:29
سلام...ممنون...اما آخه میدونین بازم یه خورده گیرم....
حالا فعلا در حد کمی در موردش بحث بشه بد نیست...آخه هدفم مقایسه است و اینکه کدوم یک و در چه موردی قویتر یا ضعیفترند....
مرسی
بحث های این تاپیک رو بخون .. هر سوالی داشتی مطرح کن ...
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان....
امیدوارم سر حال باشید....
من میخواستم بین این دو تا یکیشو بگیرم...لطفا راهنماییم کنین...
در ضمن در مورد قیمت ipod راهنماییم کنین که چنده...
و در کل یک مقایسه ی جامع بین این دو انجام بدین...
اگه سوالم تکراری بود منو ببخشین....
ممنون
خب این دوستمون راست می گه اگه میشه یه مقایسه کامل بین این دو (ipod & p2)را بنویسید همچنین امکاناتی را که در آینده به این دو(ipod & p2)اضافه می شود را هم بنویسید .....
ممنونتون می شمم که جواب بدید...
خب این دوستمون راست می گه اگه میشه یه مقایسه کامل بین این دو (ipod & p2)را بنویسید همچنین امکاناتی را که در آینده به این دو(ipod & p2)اضافه می شود را هم بنویسید .....
ممنونتون می شمم که جواب بدید...
به جون خودت منم راس میگم ... توی اون تاپیک هم این سوال پاسخ داده شده (نه یه بار - بلکه چند بار) هم کلی مسایل دیگه مطرح شده که اگه بخوام تکرار کنم بگم ، دوباره کاریه ... من حتی صفحه اش رو هم مشخص کرده بودم واسه دوستمون .. دیگه بقیه اش به همت شما برمی گرده که اگه می خواین یه خرید خوب داشته باشید ، دنبال کار رو بگیرید ...
بله امکاناتی اضافه شده و قرار هم هست که اضافه بشه ... در مورد امکانات P2 به تاپیکش مراجعه کنید ..
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نسل دوم تاچ اخیرا منتشر شده .. اسپیکر داره / عمر باتری کمی اضافه شده / یه جور قابلیت mic in اضافه شده ... و یه سری جزئیات دیگه ... برنامه بعدی ای هنوز ندارن ..
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.