ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل با نرم افزار vLite

sltavakoli
15-09-2008, 14:41
سلام.من همین الا این نرم افزار رو روی کامپیترم نصب کردم(نسخه ی 1.2 ).

وقتی اجراش میکنم اول صفحه ی تعهد نامه میاد که با زدن دکمه ی Agree میره.ولی بعد از اون پیغام زیر

میاد:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حالا توی این صفحه میگه باید 2 تا نرم افزار نصب کنید. اولیش که نصب هست.ولی دومیش نصب نیست

(توی عکس هم معلومه).برای اینکه دومیش رو نصب کنیم باید روی دکمه ی Install کلیک کنیم.وقتی

هم که روی این دمکه کلیلک کنیم میره به سایت ماکروسافت و شما باید نرمافزاری به حجم 1.34 گیگ رو

دانلود کنی.ما هم که با Dial-up نمیتونیم همچین کاری رو بکنیم.

در ضمن تا این نرم افزار نصب نشه همون پیغامی که توی عکس میبینید میاد و نمیشه داخل vlite شد و باهاش

کار کرد.

حاال کسی میدونه مشکل از کجاشت؟برای حل این مشکل چیکار کنم؟حتما باید 1.34 Gigi رو دانلود کنم؟

ORIGINAL
15-09-2008, 19:55
سلام

فکر نکنم راه دیگه ای داشته باشی مگر اینکه بری انجمن نرم افزار و این برنامه رو درخواست بدی تا با حجم کمتری برات اماده کنند تا خودت بتونی جدا نصبش کنی
موفق باشی

only number one
15-09-2008, 20:38
منم فکر نکنم کسی راهی داشته باشه بهتره به تالار هک یا نرم افزار ها مراجعه کن.

sltavakoli
15-09-2008, 21:14
سلام

فکر نکنم راه دیگه ای داشته باشی مگر اینکه بری انجمن نرم افزار و این برنامه رو درخواست بدی تا با حجم کمتری برات اماده کنند تا خودت بتونی جدا نصبش کنی
موفق باشی

کلا این نرم افزار چی کار میکنه؟توی cd نرم افزار ها پیدا نمیشه؟

sltavakoli
15-09-2008, 21:15
راستی خود شما چی کار کرددید؟این نرم افزار رو دانلود کردید؟یا باری شما همچین پیغامی نیمد؟

ORIGINAL
15-09-2008, 21:23
به اینجا یه سری بزن شاید کمکی کرد

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

ddavod
26-09-2008, 23:08
برای نصب ورژن 1.2 شما اول ورژن قدیمیتر یعنی 1.1.6 رو نصب کنید بعد ورژن 1.2 ر ونصب کنید حتما جواب میده

این هم لینک 1.1.6

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید