مشاهده نسخه کامل
: کمک فوری در ساخت بازی ماشین
سلام من می خوام یک بازی ماشینی سه بعدی با گیم میکر بسازم شما هم کمی کد و اسپرایت و بک گراند و مدل های سه بعدی خوب اگه دارید بذارید نگید سخته ولی شدنیه هرچی دارید و می دونید اگه ممکنه بذارید که کمک بزرگی کرده اید
باتشکر.میل
با گیم میکر که سه بعدی نمیسازن
افتضاخ میشه
کویست رو امتحان کن
با گیم میکر که سه بعدی نمیسازن
افتضاخ میشه
کویست رو امتحان کن
بازم ممنون که جوابمو دادی دستت درد نکنه اما من تونستم یه بازی به سبک gta3 بسازم هیج ایرادیم نداره
نقششم شهر خودمونه فعلا ناقصه اگه تموم شد عکسشو میذارم. سه بعدیه اگه تاحالا gta3 روندیدی توگوگل عکسشو سرچ کن.باتشکر
بازم ممنون میرم کوئیستم میگیرم تا حرفه ای تر از این بازی بسازم. باتشکر
تا یادم نرفته بگم یه مشکلی دارم اونم اینه که چجوری میشه که واسه بازی رادار درست کنم طوری که عینه gta در گوشه ای از تصویر نقشه بازی رو نشون بده. خواهش میکنم کمک کن
موفق باشی
در مورد رادار هم یه سر به سایت پرشین دیزاینر بزن اونجا دیدم
موفق باشی
در مورد رادار هم یه سر به سایت پرشین دیزاینر بزن اونجا دیدم
میشه این سایت انگلیسی و صحیح بنویسی. یعنی
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
mohsen_3
22-09-2008, 20:17
بيا اين به كارت مي ياد
اسپريت تمام ماشين هاي Gta 3
محسن جان دستت درد نکنه راستی ببینم میشه کاری کرد که وقتی اینتر میزنیم آدمو از ماشین بکشه بیرون
آخه مال من یه راست میره توماشین ا
mohsen_3
24-09-2008, 23:26
خوب بايد با اسپريت ها اين كارو كني كه
مثل يه انمشين
مرسی محسن جان . آقایان و هرکی که هست ومیتونه کمک کنه که چجوری تو گیم میگر جای لاستیک ماشین بمونه بگه که خیلی لازم دارم.......................................... ..............
ehsan_wwe
01-10-2008, 17:30
آها از این بازیا که از با لا نشون میده آره از اونا میشه سه بعدیشو ساخت کاره سختسم نیست
ولی ماشین می خای بسازی با گبم میکر نمیشه چون دستورات مربوت به دوربین کمه شما باید کاری کنید که دوربین ازماشین عقب بمونه یعنی سرعت ماشین که زیاد شد دوربین دور بشه موقه دور زدن دوربین دیر تر دور بزنه تا بقل ماشین یکم ملوم بشه و ...... پس دوره گیم میکر را خط بکش
آها از این بازیا که از با لا نشون میده آره از اونا میشه سه بعدیشو ساخت کاره سختسم نیست
ولی ماشین می خای بسازی با گبم میکر نمیشه چون دستورات مربوت به دوربین کمه شما باید کاری کنید که دوربین ازماشین عقب بمونه یعنی سرعت ماشین که زیاد شد دوربین دور بشه موقه دور زدن دوربین دیر تر دور بزنه تا بقل ماشین یکم ملوم بشه و ...... پس دوره گیم میکر را خط بکش
آقا احسان نوکرتم از بالا نشون نمیده اون اسپرایت ها رو نگاه نکن واسه یه بازی دیگه استفاده کردم بابا با گیم میکر میشه من چند تا با پسوند گیم میکر دارم سه بعدیه اگه میخوای میذارم یه دونه ام دارم که خیلی خوبه ولی پسوندش exe با حجم بالا ( جای لاستیکم توش میمنه ) ولی به خاطر حجم بالا آپلودشو شرمندم اسمششو میگم از یویو گیم سرچ کن. منظورم از جای لاستیک یعنی موقع ترمز روی زمین جای لاستیک بمونه ( سائیده شدن لاستیک)
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.