مشاهده نسخه کامل
: هيچ فلاپي روي سيستمم اجرا نميشه
سلام:
ايندفعه هم به كمك شما دوستان نياز دارم هر فلاپي رو كه ميزارم پيغام the is not formated do yo want to format it?مياد كه اگر يس بزنم قبل از فرمت پيغام window unable to format it رو ميده چيكار كنم
با سپاس
hosein66
15-09-2008, 13:38
خيلي وقته از اون فلاپي استفاده ميکني؟فلاپي شما ديگه به درد نمي خوره ولي با bad copy pro فک کنم بتونيد به محتويات فلاپي
دسترسي بيابيد
نه مشكل از فلاپي نيست از فلاپي نو هم استفاده ميكنم همون پيغام ها رو ميده
hosein66
15-09-2008, 13:49
بر روي آيکون فلاپي راست کليک کنيد properties رو بر گزينيد تو تب tools گزينه check now رو بزنيد تو check now
تيک هر دو را بزنيد
نه داش حسين مشكل حل نشد هر فلاپي رو ميزارم اون پيغام do you want to format it مياد
djsystem
15-09-2008, 23:47
هر فلاپي رو ميزارم اون پيغام do you want to format it مياد
یا مشکل از فلاپیه یا دستگاه حالا که با همه فلاپی ها مشکل داره پس مشکل فلاپی درایوته دیگ اون فالپی ها رو روی یه سیستم دیگه هم امتحان کن ببین اونجا مشکلی ندارن
hosein66
16-09-2008, 05:24
چند وقته از فلاپي درايور استفاده نمي کنيد؟خيلي وقته ؟شما تنظيمات بايوس رو پيش فرض کن به نظر من احتمال زياد از ويندوز مي باشد
فک نکنم سخت افزاري باشه
نه رو سيستم ديگه هم امتحان كردم درست بوده ولي روس سيستم من نه حسين كاري كه شما هم گفتي امتحان ميكنم
سلام
علی جان ==> من 2 سال این مشکل رو داشتم فلاپی درایوت احتمالا خراب شده ==> ارزونه اون موقع من خریدم 5500 الان فکر کنم 4 تومن
باشه ==>البته کابلشم یه بررسی بکنی بد نیست
hosein66
16-09-2008, 18:41
علي جون لطفا مواردي رو که گفته شد بررسي کن و نتيجه رو بگو براي من مهمه قبلا من اين مشکلو داشتم ولي بعد از تعويض ويندوز
درست شده بود به همين خاطر ميگم که احتمال داره سخت افزاري نباشه
تا حالا كه درست نشده هر كاري كردم يعني با تعويض ويندوز مشكل حله؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.