مشاهده نسخه کامل
: درخواست روش یا برنامه ای برای قطع متناوب اینترنت
الناز رادیان
15-09-2008, 02:24
شدیدا دنبال یه برنامه هستم که اینترنتم رو با فواصل زمانی مشخص (مثلا هر 30 ثانیه ) دیسکانکت بکنه. برنامه های ضبط ماکرو هستن... ولی هیچکدوم اینطوری که با فواصل زمانی یه کاری رو انجام بدن ، نیستن. واسه Task همشون محدوده زمانی تعریف میشه... یعنی اگه بخوام همچین کاری رو با اونا انجام بدم، باید هزارتا Task تعریف کنم، با همون فاصله مشخص.... که شدنی نیست.
اگه راه و روش یا برنامه دیگه ای سراغ دارین که این کار رو انجام بده... ممنون میشم اگه معرفی کنین...
hadi_balaa
15-09-2008, 09:30
آقای الناز رادیان عزیز !! همون کانکشن اینترنت شما این کار رو می کنه و نیازی به نصب یه برنامه مجزا ندارید .
الناز رادیان
15-09-2008, 17:24
خوب اگه میشه، لطفا بفرمائین چطوری؟!
در ضمن... می بینم که لا اقل یه سرچی زدین... D:
tekken god
15-09-2008, 18:21
سلام
من یه روش بلدم ولی اینجوری نیست که مثلا 15 دقیقه بعد اینترنت قطع شه باید ساعت قطع شدن اینترنت رو وارد کنی . روش :
اول از همه برنامه نوت پد را باز کن و متن زیر را در اون کپی کن :
rundll32 iedkcs32.dll,CloseRASConnections
حالا فایل رو با فرمت bat در یک جا که یادت نره ( مثلا my documents ) مثلا با این نام :autodisconnect.bat
حالا در نواد آدرس ویندوز Scheduled Tasks را تایپ کن . حالا Add Scheduled Task را اجرا کن و 1- روی Next کلیک کن 2- روی Browse کلیک کن و فایل سیو شده با فرمت bat را Open کن 3- روی Daily کلیک کن و بعد روی Next کلیک کن 4- بر روی Yes کلیک کن ساعت و تاریخ قطع اینترنت رو تنظیم کن ( تاریخ طبق همون روزه و اگه واسه همون روز می خواهیش نیازی نیست عوضش کنی ) و روی Next کلیک کن 5- دو باره بر روی Next کلیک کن 6- بر روی Finish کلیک کن . اینترنت در ساعت تنظیم شده قطع خواهد شد. پایان:31:
نتونستی دوباره بگو تا واضح تر از این توضیح بدم.
در ضمن اگه منظورت از Task همینه دیگه چیز دیگه ای بلد نیستم .
nightmare
15-09-2008, 18:26
1 . ساختن یه Batch فایل به کمک دستور RasDial جهت قطع کردن ارتباط اینترنت :
RasDial ConnectionName /DISCONNECT
ConnectionName : نام کانکشن اینترنتی شما .
2 . ساختن یک Schedule به وسیله ی ویندوز ، برای Batch فایل مورد نظر .
وقتی دارید Schedule می سازید ، اون رو به صورت Daily بسازین . بعد وارد تنظیمات Advanced بشین و به کمک قسمت Repeat Task زمانبندی خودتون رو پیاده کنید :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا بعد ...
الناز رادیان
16-09-2008, 03:26
خیلی ممنون دوستان
لطف کردین
فقط مشکلی که هست اینه که Schedule ویندوز، زیر یک دقیقه نمیتونه اینکار رو بکنه...
زمان مورد نیاز من حداکثر 50 یا 55 ثانیه هست.
مثلا اگه یه اسکریپتی بود یا برنامه ی دیگه ای که رو کانکشن هم نقش داشته باشه که هی اینترنت رو دیس بکنه ( تکرارا و تو کمتر از یک دقیقه )، واقعا عالی میشد...
nightmare
16-09-2008, 17:46
خیلی ممنون دوستان
لطف کردین
فقط مشکلی که هست اینه که Schedule ویندوز، زیر یک دقیقه نمیتونه اینکار رو بکنه...
زمان مورد نیاز من حداکثر 50 یا 55 ثانیه هست.
مثلا اگه یه اسکریپتی بود یا برنامه ی دیگه ای که رو کانکشن هم نقش داشته باشه که هی اینترنت رو دیس بکنه ( تکرارا و تو کمتر از یک دقیقه )، واقعا عالی میشد...
خیلی جستجو کردم برای اینکه شاید از طریق Command بشه Schedule ویندوز رو تنظیم کرد برای 55 ثانیه اما دستور خاصی پیدا نکردم . یه کد Registry هم هست برای Auto Disconnect که متاسفانه اون هم عملکردش بر اساس دقیقه هست .
HKEY_LOCAL_MACHINE\System\CurrentControlSet\Servic es\LanmanServer\Parameters ---> autodisconnect value
و یا این دستور که بازم بر اساس دقیقه کار می کنه :
net config server /autodisconnect:15
بهر حال آخرین راه نرم افزار هست. خیلی از برنامه های Scheduler ، کمترین مقدار دوره های زمانی که یه Task رو اجرا میکنن بر اساس دقیقه هست . ولی برنامه ی Automize بر اساس ثانیه هم داره . فقط یه مقدار حجمش بالا هست ( 25 مگابایت ) ضمنا کاری رو هم که شما میخواین انجام بدین باهاش تست کردم و کاملا درست جواب داد . ( هر 15 ثانیه اینترنت رو قطع کردم ) .امیدوارم کارتون رو راه بندازه .
نسخه کامل
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تا بعد ...
الناز رادیان
18-09-2008, 10:26
nightmare عزیز خیلی ممنون از لطفتون...
فقط من نتونستم ازین برنامه سر در بیارم. یعنی نتونستم واسش همچین task ی رو ایجاد کنم. به نظرم برنامه یه کم گنگ یا تخصصیه. اگه میشه در مورد نحوه ایجاد این تسک منو راهنمایی کنین. مرسی
الناز رادیان
18-09-2008, 11:46
مشکل حل شد...
یه bat فایل درست کردم و تو open file گذاشتمش... خیلی هم عالی کار میکنه
دستتون درد نکنه
عالی بود
nightmare
18-09-2008, 19:18
عذر میخوام که دیر به تاپیک سر میزنم و البته خوشحالم ازینکه مشکلتون حل شد . ( هر چند من داخل این برنامه هر چقدر گشتم گزینه ای به اسم Open File ندیدم ! )
ولی بهرحال ، اصلا نیازی به Batch فایل هم نیست . این برنامه خودش در قسمت :
New Task > Simple single task step > Run Programs > Windows Command
این قابلیت رو داره که از دستورات ویندوز برای ساختن Batch فایل ( داخل خود برنامه ) استفاده کنه .
مثل شکل زیر تنظیمش کنید :
وقتی Task مورد نظر رو ساختید ، روش کلیک راست کنید و روی New Schedule کلیک کنید . در قسمت Run Every مقدار زمانی رو که میخواین بر حسب ثانیه ، دققه ، ساعت ، روز و..... تنظیم کنید :
:11:
تا بعد ...
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.