مشاهده نسخه کامل
: مکانیزم قفل شتاب چیه؟
عبد الرحمان
15-09-2008, 01:51
کسی میدونه مکانیزم قفل نرم افزاری شتاب چیه؟ من خودم موقعی که بررسی می کردم فهمیدم که یک سری فایل ها در فایلی با پسوند box ذخیره شدند و جالبه که اون فایل هم به راحتی با winrar باز میشه! اما هنوز مکانیزم عملیش رو نفهمیدم.
============
قابل توجه هخامنش عزیز و کاردان (:11:) که من در جریان قانون شماره 12 هستم! :دی
اینم یه تاپیک مشابه که خدای نکرده سوء تفاهمی پیش نیاد:46::
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون از همگی
shahrokh2008
07-11-2008, 12:27
اگه از mmb چیزی سر در میاری تا واست توضیح بدم چون مکانیزم برنامه نویسیشون در کل یکیه و میتونی از روی پیغام active رد بشی یا دروش بزنی....در ضمن اینو بدون که قفل شتاب با molebox پک شده...پس در مرحله اول باید آنپکش کنی که کار خیلی مشکل اما شدنی هست.... بعدا توضیحاتم رو کامل میکنم.....
shahrokh2008
12-11-2008, 15:53
یه چیزی رو هم که درباره این مدل قفلها باید بدونی که مشکل اصلیشون این هستش که متاسفانه هنگامی که پنجره درخواست پسوور باز میشه و از شما درخواست کد فعال سازی میکنه کد اصلیش رو تو primary memory ذخیره میکنه و کرکش ساده ست...ولی در مدلهای جدید قفل شتاب هنگام دادن کد سیستم از یه عکس استفاده میکنه که امنیتش خیلی بالا میره...در ضمن با دانلود نرم افزار آزمایشیش میتونی تا حدی عملکردش دستت بیاد....
shahrokh2008
23-11-2008, 20:53
یه چیز دیگه ای هم که از شتاب فهمیدم اینه که یه ضعف snifer داره....البته تو ورژن یه کم قدیمیش....ولی جدیدش رو تست نکردم....
negahefarda
09-12-2008, 12:16
ادامه پیدا کنه بد نیست !!!!!!!!!! چرا کسی چیزی نمیگه ؟؟؟
اول باید آنپکش کنی که کار خیلی مشکل اما شدنی هست
کار راحت تر از این سراغ ندارم. آنپک کردن این خیلی هم راحت هست . نمی خوام با این حرفام از دستم ناراحت بشین یا فکر کنین دارم تحقیرتون میکنم ! دارم بهتون اینا رو میگم تا اینقدر مسایل رو سخت نگیرین.
انشا الله تا 1 هفته دیگه مقاله برای آنپک کردن فایل هایی که با MoleBox و قفل شتاب محافظت میشن رو میزارم توی اینترنت.
negahefarda
09-12-2008, 14:43
دستت طلا ؟ یه سوال-----> مگه چه فرق بین آنپک کردن خود مولباکس با مولباکس شتاپ هست ؟؟؟ از نظر ورژن که شتاپ از مولباکس قدیمی استفائه میکنخ و مولباکس جدید انپکش فرق داره : خلا صه نپیچیم : منظور شما از این ....
آنپک کردن فایل هایی که با molebox و قفل شتاب محافظت میشن رو میزارم توی اینترنت. چی بود ؟؟؟ یا که نه هیچ فرقی ندارن .....
دستت طلا زودتر بزاری خیلی بهتر ....
میگن گر صبر کنی خیلی چیزا رو ببینی و ...
منظورم رو وقتی مقاله رو خوندین بهتر متوجه میشین چون الان بخوام توضیح بدم باید کل مکانیزم قفل رو شرح بدم و ...
Morteza_SOS
09-12-2008, 17:21
اميدوارم هر چه زودتر مقاله ات آماده بشه .
negahefarda
09-12-2008, 17:40
نه مثل این که تاپیک جون گرفته ها !!!! خوبه پس ما هم رفتیم تو صف !!!
negahefarda
15-12-2008, 17:51
میگن گر صبر کنی خیلی چیزا رو ببینی و ...
منظورم رو وقتی مقاله رو خوندین بهتر متوجه میشین چون الان بخوام توضیح بدم باید کل مکانیزم قفل رو شرح بدم و ...
چرا از مقاله خبری نیست ؟؟؟؟؟ مهندس vj6 هنوز دارن مقالخ تهییه می کنند !!!!!
خدا وکیلی هلوا هم درست کردیم سوخت !!!! پس کو این مقاله ... ؟؟؟؟؟
mahramasrar2
15-12-2008, 18:29
دوست من شما در اين سايت صرفا بايد عادت كني كه به وعده ها دل خوش كني ولي هرگز دل نبندي !!!
negahefarda
15-12-2008, 18:48
دوست من شما در اين سايت صرفا بايد عادت كني كه به وعده ها دل خوش كني ولي هرگز دل نبندي !!!
از پند حکیمانه ات وا قعا ً ممنون ....... دیگه واقعا ً مطمئن شدم ......
shahrokh2008
21-12-2008, 16:25
آخه چرا این قدر کم حوصله اید....من کلی آموزش نصفه نیمه درست کردم هنوز وقت نکردم تمومشون کنم....مگه درس میذاره....دوست عزیز اگه چند ماه هم طول بکشه هیچ اشکالی نداره....ولی آنپک کردن molebox باعث ناقص شدن فایل اصلی میشه...مخصوصا این ورژن جدیدش.....
negahefarda
21-12-2008, 22:07
آخه چرا این قدر کم حوصله اید... یه نفر این حوصله رو برام تعریف کنه ؟؟؟؟
من کلی آموزش نصفه نیمه درست کردم هنوز وقت نکردم تمومشون کنم....مگه درس میذاره آدم کاری رو میکنه که بتونه نه خود کشی --------> یه آموزش کوچیک بهتر از دنگ و فنگ های زیادی !!!! هنوز اون آموزش قفلی که ازش دم میزنی توی
این هفته میزاریش !!!! الان 70 تا هفته اومده و رفته که دیگه مهم هم نیست !!!! هم چنان درس بخون ....
وست عزیز اگه چند ماه هم طول بکشه هیچ اشکالی نداره اصلا ً تو بگو 1 سال کی که حرف بزنه و لی همیشه میگن مردو حرفش !!!! میگی 1 سال همون یه سالت باشه : نه 10 سال ....
در کل هر شخصی صلاح مملکت خویش خسروان داند ..... دیگه ما هم نباید حرس بزنیم !!!! بازم یادم رفتا
armintirand
22-12-2008, 00:19
این حرف رو باید باآب طلا نوشت
به زودی تاپیکی ایجاد خواهم کرد و در اون لیست تاپیکهایی که این طور خوش قولن توش به روز رسانی میکنم.
منتظر باشید.
negahefarda
22-12-2008, 17:32
به زودی تاپیکی ایجاد خواهم کرد و در اون لیست تاپیکهایی که این طور خوش قولن توش به روز رسانی میکنم.
منتظر باشید.
ok چیز خوبی میشه ها !!!!! ولی خیلی ها ککشون نمیگزه مگه مدیران یه کاری بکنن که ملت توی این فروم ها الاف نشن ..........
shahrokh2008
25-12-2008, 22:05
آره...ملت علافن که بیان نقد و انتقادهای شما رو به هم دیگه گوش کنن نه آموزش ها رو....
برادرم راست میگفت...(بو کسه بتره که بوت بتره ...له خوی زیا تر قن خوی بدره)...خداحافظ...
peyman khatar
25-12-2008, 23:32
فعلاً که فقط در حد حرف بوده و بس !!! ما که چیزی ندیدیم ...
دوستان شما چی شما چیزی دیدید !!!!!!!
بچه های قدیمی انجمن دیگه ازشون خبری نیست ! من هم الان اتفاقی از اینجا رد میشدم یه سری زدم .
بای
SadeghPM
26-12-2008, 09:11
احتمال زیاد ایشون منتظر موندن که یه نفر مقاله ای تهیه کنه، بعد بیان بگن که این مال من بوده ... ازم دزدیدن.:):)
persiankitty
26-12-2008, 12:39
سالهاست كه NoneForce يك پانوشتي داره به صورت : انسانها 10 دسته هستند ، آنهايي كه باينري مي فهمند و آنهايي كه باينري نمي فهمند. من مي خواستم انسانها رو به 10 دسته تقسيم كنم كه ياد اون پانوشت افتادم .
به طور كلي انسانها دو دسته هستند ، توليد كننده اطلاعات و مصرف كننده اطلاعات . به دلايلي ، من و شما با هم عادت كرديم كه مصرف كننده محض باشيم ، در اين ميان از توليد كننده ها هم هميشه طلب كار هستيم كه چرا اين رو نساختي و اون رو نساختي ...
شايد بايد از اين دايره بن بستي كه دور خودمون ساختيم و دنبال اطلاعات دست اول و داغ هستيم بيرون بياييم . بتركونيم و خودمون اطلاعات توليد كنيم. حداقل براي توليدش مي تونيم توانايي هامون رو با خوندن هزاران مطلبي كه وجود داره بالا ببريم. كه اگر اين كار رو بكنيم من شخصا مطمئن هستم كه فرصتي براي اينكه درباره " كو مقاله ، كو مطلب و .... " فكر كنيم يا چيزي بنويسيم باقي نخواهد ماند.
shahrokh2008
26-12-2008, 22:06
واقعا فرق بین انسان چیزی جز تعقل نیست....دوست عزیز پرشین کیتی شما فوق العاده حرف میزنید...شما بعد از محرم اسرار2 دومین کسی هستید که میبینم اینگونه رسا و مودب حرف میزنید...کاش من هم مثل شما بودم.......
سلام
من چیزی از شتاب پتاب سرم نمیشه ولی احتمالا این بخشی از مقاله ای که انتظارش رو می کشید باشه
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شاد باشید
peyman khatar
27-12-2008, 15:35
سلام
مطمئناً هیچ فردی وطیفه پاسخ گویی به سوالات رو نداره اینجا همه با هم دوست هستیم ...
این انجمن سابقه طولانی داره ...
اصلاً شما می دونید که این انجمن از یه تاپیک شروع شد و بعد و کم کم تبدیل به انجمن کامل .
اگه توجه کنید بعضی از کاربرای جدید فقط دارن اسپم می کنند و بس .. نه کاره دیگه .
تمامی مقالات و نوشته ها مال دوستان و فدیمی ها است ... دیگه چیزی تولید نشده !!
mobtakeran
27-12-2008, 20:08
صادق خان چرا خودت رو ناراحت میکنی
دیگه مکانیزمش کجا بود .........
یه زمانی کولاک . یه زمانی .... . شتاب و ....
همشون تقریبا مثل همن فقط پکر و کامپایلر شون فرق میکنه و تعدادی ضد دیباگ و ....
همونطور که Hoax3r عزیز گفت تنها سد دفاعی شتاب MoleBox هست که کرکش هم: به قول P.K یه دامپ و فیکس معمولی که دیگه این بحث ها رو نداره !!!؟؟؟
...
SadeghPM
29-12-2008, 12:47
صادق خان چرا خودت رو ناراحت میکنی
آره ... حق با شماست ... نباید خودم رو برای چیزای پیش پا افتاده ناراحت کنم . سعی می کنم دیگه کاری نکنم که به خاطرش ناراحت شم.
واقعا ً از دست این آقای محترم شاکیم !!!!!!!!!!!!!!!!!!! من همین جا از شما عذر خواهی می کنم ولی انصافا آیا شما متوجه پست من نشدید ؟ آخه اصلا پست من به شما که مربوط نمی شد !!! می شد . من با شما که اصلا مشکلی از قبل نداشتم که بخوام این جوری بگم که ... تازه خودتون هم می دونین که بر عکس من و شما ... مرجع ضمیر من خیلی واضح بود و بر می گشت به تاپیک - مقاله ای در مورد قفل aspi- ولی شما اینو متوجه نشدین و بیراهه توپیدین ...
hakhamanesh
29-12-2008, 22:57
خدا را شكر در پست هر 2 دوست عزيزمون مشخص هست كه سو تفاهمي صورت گرفته بوده.
تاپيك پاكسازي شد...
negahefarda
30-12-2008, 14:54
بله . " سو تفاهمي صورت گرفته بود " من هم عذر خواهی می کنم .... و از صادق عزیز هم در پست خصوصی جویای دل شدیم ...
همگی موفق و پیروز باشید.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.