مشاهده نسخه کامل
: مشکل پایین آمدن کیفیت فایلهای تصویری بعد از نصب ویندوز!
Dj Sasan
14-09-2008, 23:48
سلام دوستان
من این چند ساله که دارم هی ویندوز عوض می کنم به یه مشکلی برخوردم که تا به امروز زیاد برات اهمیت نداشت اونم مشکل پایین آمدن کیفیت فایلهای تصویری بعد از نصب ویندوز هستش! راستش آدم وقتی یه فایل با ارزشی رو رو سیستمش ذخیره می کنه به خیلی چیزا حساس میشه! خوب می خواستم نظر شمارو در این مورد بدونم که آیا روشی برای اینکه کیفیت فایلهای تصویری (مخصوصا با فرمت Dat) پایین نیاد وجود داره یا نه؟ آیا شما خودتون با این مشکل مواجه بودین یا نه؟ اگه بله چیکار کردین تا مشکلتون حل بشه؟؟؟!!!
hosein66
15-09-2008, 01:00
همچین چیزی تا به حال ندیده ام Dat مگه فرمت تصویریه؟
مگر کیفیت فایل هم پایین میاد ؟
فایل های کامپیوتری دیجیتال هستن (صفر و یک) و پایین اومدن کیفیت معنا نداره...
همچین چیزی تا به حال ندیده ام Dat مگه فرمت تصویریه؟
فایلهای VCD پسوند dat دارن.
Dj Sasan
15-09-2008, 11:27
مگر کیفیت فایل هم پایین میاد ؟
فایل های کامپیوتری دیجیتال هستن (صفر و یک) و پایین اومدن کیفیت معنا نداره...
خوب ظاهرا این در مورد فایلهای تصویری ممکن هستش چون شما اگه یه فایل تصویری رو تو کامپیوترتون نگه دارین بعد مثلا یک سال که چندین بار ویندوز عوض می کنین می بینین که کیفیت پایین اومده هیچ حالا رنگ بندی فایل هم به هم می خوره! مثلا رنگ قرمز پر رنگتر میشه و فایل تصویری مایل به رنگ قرمز میشه (قسمتهایی که مایل به رنگ قرمز بودند دیگه قرمز دیده می شن!)
در مورد اینکه فایلهای کامپیوتری دیجیتال هستن جای هیچ بحثی نیست ولی من در مورد اصلا شک ندارم چون برام اثبات شده. حتی من خودم چند ماه پیش از ماهواره کلیپ ضبط کرده بودم که بعد از نصب مجدد ویندوز می بینم که کیفیتشون پایین اومده یعنی تا حدی که ملموسه
خوب ظاهرا این در مورد فایلهای تصویری ممکن هستش چون شما اگه یه فایل تصویری رو تو کامپیوترتون نگه دارین بعد مثلا یک سال که چندین بار ویندوز عوض می کنین می بینین که کیفیت پایین اومده هیچ حالا رنگ بندی فایل هم به هم می خوره! مثلا رنگ قرمز پر رنگتر میشه و فایل تصویری مایل به رنگ قرمز میشه (قسمتهایی که مایل به رنگ قرمز بودند دیگه قرمز دیده می شن!)
در مورد اینکه فایلهای کامپیوتری دیجیتال هستن جای هیچ بحثی نیست ولی من در مورد اصلا شک ندارم چون برام اثبات شده. حتی من خودم چند ماه پیش از ماهواره کلیپ ضبط کرده بودم که بعد از نصب مجدد ویندوز می بینم که کیفیتشون پایین اومده یعنی تا حدی که ملموسه
این تغییراتی که میگی به احتمال زیاد مربوط به تنظیمات میشه.
مثلا تنظیمات خود ویندوز.(رزولوشن و ....)
یا تنظیمات پلیر که توش میتونی رنگ ها رو تغییر بدی.
یا تنظیمات مانیتور که بازم قابل تغییره.
یا تنظیمات کارت گرافیک توی کنترل پنل.
همه اینا میتونه باعث تغییر کیفیت و رنگ بشه.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.