ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : استفاده از Adsl برای موبایل

Eve_Queen
14-09-2008, 23:40
سلام

ایا میشه کاری کرد که از Adsl کامپیوتر برای موبایل استفاده کرد ؟

با کابل به سیستیم متصل کرد و از سرعت اینترنت سیستیم استفاده کرد تا با گوشی بتوانیم دانلود کنیم ؟

میشه یا نه ؟

اگه میشه برای Nokia N95 8gb توضیح دهید لطفآ

ممنون

R@R#M@N
15-09-2008, 14:27
اگه لپ تاپ یا کامپیوترتون وایرلس داره میتونین اونو شیر کنین و با گوشی ازش استفاده کنین
تنها راه حل فکر میکنم همین هست

rainysky50
15-09-2008, 14:55
بله !من هم همینکار رو میکنم!میتونی باهاش نرم افزارهای گوشی رو اپدیت کنی!تازه وقت شب هم دیگه راحت میری تو لحاف و از اونجا با گوشی میایی نت!!!

shutdown
15-09-2008, 16:01
من با p1 میرفتم.............البته با wlan

ali_power42
15-09-2008, 16:35
شدن که میشه و باید مودم وایرلس بگیری(نه اینکه بری و اشتراک وایرلس از مخابرات بگیری بلکه با همون adsl معمولی ولی مودمت وایرلس هم داشته باشه که بتونی با wifi گوشی بهش وصل بشی)
با کابل usb رو نمیدونم میشه یا نه ولی اونم حتما یه راهی داره

Eve_Queen
15-09-2008, 18:02
اگه میشه توضیح بدین که چه جوری میشه ؟

yamato
17-09-2008, 01:07
بايد يه دستگاه وايرلس داشته باشي.اين دستگاه اينترنت Adsl رو وايرلس ميكنه و پخش ميكنه.شما ميتوني اون رو با گوشيت بگيري و با همون سرعت Adsl وصل بشي به اينترنت.

Viren
17-09-2008, 08:17
لطفا بیشتر توضیح بدید

shahshahani
17-09-2008, 09:08
سلام
ای بابا دیگه از این واضح تر چی میخواین؟
هر چی بود دوستان توضیح دادن.
باید گوشیت قابلیت Wifi داشته باشه و مودم کامپیوترت هم همینطور.
موفق باشی.

yamato
17-09-2008, 11:32
ببين.تو بايد يه دستگاه داشته باشي كه بتونه اينترنت رو به صورت وايرلس پخش بكنه.اين دستگاه هر نوع اينترنتي رو ميتونه پخش بكنه.حتي dial up.كافيه شما adsl رو به كامپيوترتون وصل كنين و يه سيم لن از كامپيوتر به اون دستگاه وصل كنين.وسپس اينترنت وايرلس شده رو با گوشيت بگيري.

R@R#M@N
17-09-2008, 12:56
ببين.تو بايد يه دستگاه داشته باشي كه بتونه اينترنت رو به صورت وايرلس پخش بكنه.اين دستگاه هر نوع اينترنتي رو ميتونه پخش بكنه.حتي dial up.كافيه شما adsl رو به كامپيوترتون وصل كنين و يه سيم لن از كامپيوتر به اون دستگاه وصل كنين.وسپس اينترنت وايرلس شده رو با گوشيت بگيري.

هی نگو دستگاه دستگاه !!
آقا شما کافیه مودم ADSL ات دارای وایرلس باشه !! همین ! قیمت این مودمها هم از 80 هست به بالا !

BursT
17-09-2008, 14:31
ببخشید راهی نیست با بلوتوس وصل شد؟؟؟
به وسیله ی برنامه ی bluesoleil

behrad66
17-09-2008, 17:01
سلام به همگی‌، این هم برای من سوال شده. توضیحات خوبن و کامل ولی‌ چون سوال کلی‌ هست جواب هم ممکنه به اشخاصی‌ مثل من که در این زمینه تجربه ندارن کمک نکنه.
پس اگه لطف کنید و به این سوالات جواب بدید ممنون میشم

۱- آیا برای استفاده از این دستگاه یا همون مودم وایرلس، باید کامپیوتر هم روشن بمونه؟

۲- من مودم Adsl دارم و می‌خوام با کمترین قیمت بتونم از اینترنت تو گوشیم استفاده بکنم، می‌شه در مورد قیمت و مارک این دستگاه‌ها توضیح بدید. (قیمت تخمینی هم باشه خوبه)

با تشکر

yamato
17-09-2008, 17:51
هی نگو دستگاه دستگاه !!
آقا شما کافیه مودم ADSL ات دارای وایرلس باشه !! همین ! قیمت این مودمها هم از 80 هست به بالا !
ببخشيد اين مودم دستگاه هست يا نه؟:20::20:

mamad6280
17-09-2008, 18:46
۱- آیا برای استفاده از این دستگاه یا همون مودم وایرلس، باید کامپیوتر هم روشن بمونه؟

۲- من مودم Adsl دارم و می‌خوام با کمترین قیمت بتونم از اینترنت تو گوشیم استفاده بکنم، می‌شه در مورد قیمت و مارک این دستگاه‌ها توضیح بدید. (قیمت تخمینی هم باشه خوبه)

من خودمم دقیق نمیدونم اما تا اونجایی که پرس و جو کردم و میدونم:
1- نه لازم نیست، وقتی کامپیوترت خاموشه هم میشه وایرلس ایجاد کرد و با لپ تاپ یا گوشی استفاده کرد

2- فک کنم حالا که مودمت وایرلس نیس باید یه اکسس پوینت بخری که اونم 60-70 تومنه بعد مودمت رو به اکسس پوینت بزنی و وایرلسش کنی

behrad66
17-09-2008, 23:39
ممنون محمد جان، خوب حالا دربارهٔ این Access Point چی‌، آیا باید کامپیوتر روشن باشه؟

mamad6280
18-09-2008, 06:23
ممنون محمد جان، خوب حالا دربارهٔ این Access Point چی‌، آیا باید کامپیوتر روشن باشه؟

راستش با قاطعیت نمیتونم بگم اما حدسم اینه که میشه بدون کامپیوترم راش انداخت، چون اساس کارشون ربطی به کامپیوتر نداره

نمیدونم چرا هیشکی نمیاد اینجا کامل توضیح بده، ولی من یه آشنایی دارم که دیدمش ازش میپرسم

این آشناهه تو محل کار من همین کار رو کرده یعنی یه اکسس پوینت گذاشته ، فک کنم اصلا کامپیوتری هم در کار نیس، یه مودمه

با یه اکسس پوینت، الان من اونجا میتونم با لپتاپ وصل شم........

behrad66
18-09-2008, 14:47
اگه بتونید خوب توضیح بدید، مطمئنم به درد خیلی‌ از دوستان میخوره. منتظر پاسختون هستم.

با تشکر

kopool21
10-12-2008, 15:05
نگاه كنين بيشتر مودمهاي موجود در بازار الان router هستند يعني اينكه شما تنظيمات اوليه را با كامپيوتر انجام ميدهيد بعذ از اون هر بار كه خود مودم رو روشن كنين خود به خود به اينترنت متصل ميشود( البته منظورم موذمهاي adsl است)
حالا اگر مودم wireless هم باشد كه ديگه شما ميتوني تا شعاع خاصي بسته به قدرت ان از اطراف توسط دستگاههاي ديگه اي كه اونا هم بايد وايرلس داشته باشند استفاده كنين
قيمت اين موم ها هم الان از 40 شروع ميشه به بالا

ELVIS PRESLEY
11-12-2008, 14:04
اقا بهترین کار و راحت ترینش به نظر من تعویض مودمه.
مودمتو به شرکتی که سرویس میگیری پس بده و یه وایرلس جاش بگیر.
چون ساختن اکسس پوینت و خرید اون "دستگاه" دی: دنگو فنگ داری .کلی هم باید بسلفی.تازه معلوم نیست وقتی کامی خاموشه کار کنه یا نع.
اما مودم وایرلس راحته. فقط روشنش کن.
از اونجایی هم که 8 گیگ داری میتونی راحت از هر جای خونه استفاده کنی.

golmohammadi
06-01-2009, 14:25
بچه ها با كابل گوشي هم بايد وصل بشه كسي تجربه نكرده ؟

Ramin Khan
18-01-2009, 12:04
سلام به همگی‌، این هم برای من سوال شده. توضیحات خوبن و کامل ولی‌ چون سوال کلی‌ هست جواب هم ممکنه به اشخاصی‌ مثل من که در این زمینه تجربه ندارن کمک نکنه.
پس اگه لطف کنید و به این سوالات جواب بدید ممنون میشم

۲- من مودم adsl دارم و می‌خوام با کمترین قیمت بتونم از اینترنت تو گوشیم استفاده بکنم، می‌شه در مورد قیمت و مارک این دستگاه‌ها توضیح بدید. (قیمت تخمینی هم باشه خوبه)

با تشکر

نه
اگه به جاي مودم adsl معمولي از مدل wifi استفاده كني نيازي به روشن بودن كامپيوتر نيست
با اين مودم شما دقيقا گوشيو به جاي كامپيوتر استفاده ميكنين و ميتونين با گوشي مستقيم به adsl وصل بشين.

قابل ذكر است كه بايد گوشيتون هم اين قابليت رو داشته باشه.

LordMMD
18-01-2009, 12:15
نه
اگه به جاي مودم adsl معمولي از مدل wifi استفاده كني نيازي به روشن بودن كامپيوتر نيست
با اين مودم شما دقيقا گوشيو به جاي كامپيوتر استفاده ميكنين و ميتونين با گوشي مستقيم به adsl وصل بشين.

قابل ذكر است كه بايد گوشيتون هم اين قابليت رو داشته باشه.
تکميل کنم که گوشيتون بايد Wifi داشته باشه.
گوشيتون چي هست ؟

smme62
24-01-2009, 23:09
سلام
لپ تاب من وایرلس داره
اما موبایل من فقط بلوتوث داره
ایا میشه از اینترنتی که از طریق adsl که به لپ تاب( از طریق lan وصل هست) از خروجی وایرلس اون برای وصل کردن موبایل به اینترنت استفاده کرد و یعنی بلوتوث موبایل به وایر لس می شه وصل کرد تا از اینترنتش استفاده کرد؟