مشاهده نسخه کامل
: تمام فشار روی هسته آخر(amd)
cheater_boy
14-09-2008, 21:11
سلام
من cpu phenom 9850 دارم و مادربردم asus m3a32 هست
و بعد از اينکه با AI Suit که برای مادربودم بود چندبار توسط AI booster سی پی يو رو درصدی اور کردم ولی حالا که همّه چيز رو برگردوندم به حالات اول توی task manager ميبينم که تمامه فشار بر روي هسته آخر هستش و هسته های ديگه خيلی کم فعال هستن (شايد روي سه تا هسته ديگه جع ما 3% باشه)
و قبلاً crysis رو روي high بدون کوچيک ترين مشکلی بازی ميکردم ولی حالا توي medium با زحمت کارميکنه
شما رو به خدا اگر کسی راهی داره بگه که من از اين بد بختی خلاص بشم!
ممنون
معلومه ديگه سي پي يو شما بر اثر اوركلاك نيم سوز شده .
سلام
معماری AMD این هست که اول هسته ی A پردازش میکنه اگر به 100 در صد رسید هسته ی 2 فعال میشه و الی آخر...
این مورد شما کمی عجیبه پیشنهاد میکنم تنظیمات بایوس رو روی پیش فرض قرار داده و یک بار هم ویندوز سیستمتون رو عوض کنید.
امیدوارم نیم سوز نشده باشه (در صد اش خیلی زیاد نیست)
ان شاء الله که حل میشه.
cheater_boy
15-09-2008, 05:47
ممنون از شما ولی تنظيمات بايوس رو restore کردم حالا هم ميرم که ويندوز رو عوض کنم
cheater_boy
15-09-2008, 05:57
راهی نيست که بايوس رو پاک کنم و دوباره بريزم؟
سلام
ملزم به این کار نیستید برای این که خیالتون راحت بشه یک بار سیستم رو خاموش و از برق جدا کرده و باطری مادربورد رو برای لحظاتی در بیارید تا کاملا تغییرات ذخیره شده پاک بشه و همه چیز به صورت پیش فرض اجرا بشه!
نصب ویندوز هم پیشنهاد میکنم!
hardware2000
15-09-2008, 18:11
من پیشنهاد میکنم بایوستون اپدیت کنید بایوسم میتونه خراب شده باشه !!!
من پیشنهاد میکنم بایوستون اپدیت کنید بایوسم میتونه خراب شده باشه !!!
سلام
اگر مشکلی از بایوس باشه(خراب باشه) مراحل POST انجام نمیشه اصلا سیستم بالا نمیاد!:31:
hardware2000
16-09-2008, 03:07
نه عزیز بایوس که خراب شه این نیست که اصلا سیستم بالا نیاد بازی از مشکلات عجیب مانند داغ شدن سییو و هر گونه اختلال عجیب در سیستم با ید بایوس اپدیت شه چون ورژن های اولیه گاهی اوقات با مشکل مواجه میشه که باید اپدیت شه مخصوصا سپیو !!!
cheater_boy
25-09-2008, 05:02
آقا دعوا نکنين!
من بعد از اينکه ويندوز کامپيوترم رو 7 بار در يک روز عوض کردم فهميدم که اشکال از برنامه وايرلس مادربوردم هست و حتی با يک unistall هم حل ميشد
hardware2000
25-09-2008, 12:40
یعنی با یک انیستال کردن عمل کرده هسته تغییر میکنه !!!!
shahab_blaster
25-09-2008, 16:15
یعنی با یک انیستال کردن عمل کرده هسته تغییر میکنه !!!!
مشكل دوستمون از نرم افزار بوده و اون نرم افزار به پردازنده فشار زيادي رو مياورده
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.