ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تمامي بحثها,مسائل و مشكلات پيرامون باطريهاي گوشيهاي نوكيا

H.Operator
14-09-2008, 15:29
سلام به همگي دوستان حقيقت من چند مدتي بود كه به فكر زدن اين تاپيك بودم و تا جايي هم كه مي دونم خيلي از دوستان براي حل مشكلشون تاپيك ميزدن من گفتم راش بندازم تا هم انجمن ديگه شلوغ نشه و هم بقيه بچه ها زودتر به نتيجه برسن(فكر كنم قانع كننده باشه):10:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
روش تشخيص اصل بودن باطري نوكيا :

حتما تا به حال بر روی باتری های نوکیا ، هولوگرام مخصوص رو دیدید. قصد داریم ترفند هایی بسیار کاربردی را به شما معرفی کنیم تا بتوانید به راحتی تشخیص دهید باتری گوشی شما با این که آرم هولوگرام دارد اصل است یا تقلبی.

1- اول از همه باید شکل دو دست معروف نوکیا روش باشه. فلش زیر رو ببینید:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2- باید به زاویه قرار گیری آرم نوکیا توجه داشته باشید. فلش زیر رو ببینید:

3- وقتی باتری رو به سمت چپ پایین راست و بالا حرکت بدید باید به ترتیب 1 و 2 و 3 و 4 نقطه اطراف آرم نوکیا ببینید. برای اینکه بهتر متوجه بشید فلش زیر رو ببینید و روی شکلی که میاد موس رو حرکت بدید. به نقطه ها توجه کنید:

4- و در نهایت مطمئن ترین راه استفاده از کدی هست که روی باتری موجوده. اون قسمت سیاه رنگ روی هولوگرام رو پاک کنید. زیرش یک کد 20 رقمی هست.با لینک اول میتونید فیلم این کار را به صورت فلش ببینید و با لینک دوم میتونید به صفحه ای بروید که خود سایت نوکیا اصل یا تقلبی بودن رو بهتون بگه. فقط توجه کنید که یکبار میتونید این کد رو وارد کنید:بروید وارد کردن کد بروید:

H.Operator
14-09-2008, 15:41
خوب اول از خودم شروع مي كنم من گوشيم N73 هست و باطريشم مدل Bp-6m هست نمي دونم چرا از روز اول كه خريدمش وقتي فول شارژ ميشه استفاده كه مي كنم دو خط از باطري كه ميره يك دفعه پيام ميده و در اين موقع باطري فقط يك خط شارژ داره........لطفآ راهنماييم كنيد,كلافه شدم.........

H.Operator
15-09-2008, 00:06
خوب اول از خودم شروع مي كنم من گوشيم N73 هست و باطريشم مدل Bp-6m هست نمي دونم چرا از روز اول كه خريدمش وقتي فول شارژ ميشه استفاده كه مي كنم دو خط از باطري كه ميره يك دفعه پيام ميده و در اين موقع باطري فقط يك خط شارژ داره........لطفآ راهنماييم كنيد,كلافه شدم.........
دوستان خواهشن يك كمكي بكنيد.......من چند جا رفتم يكي گفت مال باطري يكي ديگه گفت مال آي سي شارژ گوشيت ميتونه باشه كه خراب شده..لطفآ اگر مي تونيد كمك كنيد:11:

Mojtaba N87
15-09-2008, 00:13
تاپیک خوبی بود حسین جان.

مرسی.

از این پس تاپیک های مشابه رو پاک می کنیم و همه بحث ها هدایت می شه اینجا.

e.khafan!
15-09-2008, 00:16
واضح تر بگو عزیز ، نفهمیدم یعنی وقتی شارژش دو خط کم میشه پیام میده و ییهو میره روی یک خط ؟!
بزار توی یک گوشی دیگه هم تست کن باطری رو ، احتمال 99 درصد برد کنترل پاورش خراب شده

-
حالا من میخوام بدونم این باطری bp-6mt چند مدله ، کدومو بخرم که اصل باشه ؟

H.Operator
15-09-2008, 00:36
واضح تر بگو عزیز ، نفهمیدم یعنی وقتی شارژش دو خط کم میشه پیام میده و ییهو میره روی یک خط ؟!
بزار توی یک گوشی دیگه هم تست کن باطری رو ، احتمال 99 درصد برد کنترل پاورش خراب شده

-
حالا من میخوام بدونم این باطری bp-6mt چند مدله ، کدومو بخرم که اصل باشه ؟
آره درسته,دقيقآيكدفعه خالي ميكنه:41:در ضمن من روز اولي كه باطري رو خريدم 12 باش كار كردم تا شارژ اوليش خالي شد بعد زدم تو شارژ به مدت 12 ساعت(يكي از مغازه داره مي گفت مال همينه احتمالآ باطريت خراب شده بايد 8 ساعت ميزدي تو شارژ:18:)
يك سوال ديگه:اين برد كنترل پاور مربوط به باطري ميشه يا گوشي؟؟؟؟:11:

Viren
15-09-2008, 11:44
من شنیدم برای بار اول باید 2 ساعت تو شارژ باشه بعد نیم ساعت از شارژ بکشی و سه باز این کارو انجام بدی

e.khafan!
15-09-2008, 12:21
آره درسته,دقيقآيكدفعه خالي ميكنهدر ضمن من روز اولي كه باطري رو خريدم 12 باش كار كردم تا شارژ اوليش خالي شد بعد زدم تو شارژ به مدت 12 ساعت(يكي از مغازه داره مي گفت مال همينه احتمالآ باطريت خراب شده بايد 8 ساعت ميزدي تو شارژ)
يك شوال ديگه:اين برد كنترل پاور مربوط به باطري ميشه يا گوشي؟؟؟؟
آقا پسباطریت خراب شده ، برای تلفن بیسیممونم خریدیم ، یادمون رفت بزاریم شارژ خراب شد ، اول که باطری رو میخری باید بزرای شارژ تا گوشی شارژ کامپیلیت بده ، بعد از اون سه بار هم باید بزاری تا وقتی پیغام لو داد دو باره بزاری شارژ تا آببندی بشه

يك شوال ديگه:اين برد كنترل پاور مربوط به باطري ميشه يا گوشي؟؟؟؟
این برد یا آیسی ، همون کار اندازه گیری میزان باطری + از مدار خارج کردن باطری زمانی که شارژ میشه و جلوگیری از شارژ زیاد + ....
اگر خراب بشه یا اشتباه میزان باطری رو تشخیص میده یا از یه جا باطری رو حدر میده
یه سوال این 6m به 6mt میخوره ؟

H.Operator
15-09-2008, 16:01
مرس از دوستان فقط من الان مي خواهم برم يكي از پاساژ علاالدين(تهران)بگيرم بهم گفت مارك خوب 18 تومنه(bp-6m)حالا به نظر شما من بگيرم يا نه..........
در ضمن دقيقآ بهم بگيد اگر خريدم چه جور بايد بزنم شارژ بشه(خواهشن دقيق و واضح واسم توضيج بديد)

Saman-tci
15-09-2008, 18:22
در مورد عوض کردن باتری N95 معمولی با 8 گیگ یه توضیحی بدین ....
میخوام ببینم به گوشی آسیب نمیزنه ..؟ به راحتی جا میخوره ....؟
کلاً مشکبلی براش پیش نمیاد ؟

Mojtaba N87
16-09-2008, 01:24

تاپیک آموزشش تو همین بخش نوکیا بود! با یه سرچ میاد بالا :31:

جا که می خوره ؛ مشکلی هم نخواهد داشت . گوشی هیچ آسیبی نمی بینه :21:

H.Operator
16-09-2008, 13:25
همونطور كه مجتبي جان گفت هيچ مشكلي واسه گوشي پيش نمياره:27:

H.Operator
16-09-2008, 13:26
اينم تاپيكش تو صفحه اول انجمن......

:10:

H.Operator
16-09-2008, 14:01
مرس از دوستان فقط من الان مي خواهم برم يكي از پاساژ علاالدين(تهران)بگيرم بهم گفت مارك خوب 18 تومنه(bp-6m)حالا به نظر شما من بگيرم يا نه..........
در ضمن دقيقآ بهم بگيد اگر خريدم چه جور بايد بزنم شارژ بشه(خواهشن دقيق و واضح واسم توضيج بديد)
كسي نيست جوابمو بده...

amin-se
17-09-2008, 11:24
اینا همش الکیه که میگن 10 ساعت و 8 ساعت و 12 ساعت و ...
مگه بعد از اینکه باتری فول شد بازم باتری شارژ میشه ؟؟؟؟!!!!! که اونم حداکثر 2 ساعت طول میکشه .
منظور اینه که باتری کامل شارژ بشه .
که البته درستش اینه که باتری که نو خریداری میشه، نیازی نیست فورا بزارید توی گوشی و بزنید شارژ، باید روی گوشی گذاشت و استفاده کرد تا کاملا خالی بشه. اگه بزاری گوشی خاموش بشه که چه بهتر. بعد در همون حالت خاموش شارژ کنید تا فول بشه .
تا مدتی این کار رو تکرار کنید. بعد دیگه لازم نیست گوشی خاموش بشه. باتری که چند بار ارور داد (Low Battry)، بزنید شارژ .
باتری اصلی هم خیلی کم گیر میاد.
باتری های اصلی نوکیا همشون کد دارن. از روی کدش میشه فهمید اصلیه یا نه .
بغل هولوگرام نوکیا روی باتری و چسبیده بهش، یه قسمت سیاه رنگ وجود داره که اگه با ناخن بخراشید یه کد نوشته. این کد رو به یه شماره (که خودمم دنبالشم) اس ام اس میکنید، جواب میده که اصلیه یا نه .
البته جدیدا باتری های اصلی دیده میشه که به قسمت سیاه رنگ کنار هولوگرام رو ندارن و به جاش کد مستقیما روی هولوگرام نوشته شده.
باتری های اصلی یا باید کلا ژاپنی باشن یا حتما سلول هاشون ژاپنی باشه .باتری های تقلبی اون کدی رو که گفتم اصلا ندارن. البته قسمت سیاه رنگ رو دارن ولی اگه خراش بدید هیچی (کدی) زیرش نیست !!! روی هولوگرامشون هم کد ندارن .
ظاهرا ساخت هولوگرام برای شرکت های فرعی آسونه که به این راحتی جعل میکنن !!
باتری های اصلی رو فقط از نمایندگی های مجاز نوکیا تهیه کنید.
اینایی که توی بازار هست با اینکه روشون نوشته نوکیا و هولوگرام نوکیا هم دارن ولی ...

H.Operator
17-09-2008, 15:12
اینا همش الکیه که میگن 10 ساعت و 8 ساعت و 12 ساعت و ...
مگه بعد از اینکه باتری فول شد بازم باتری شارژ میشه ؟؟؟؟!!!!! که اونم حداکثر 2 ساعت طول میکشه .
منظور اینه که باتری کامل شارژ بشه .
که البته درستش اینه که باتری که نو خریداری میشه، نیازی نیست فورا بزارید توی گوشی و بزنید شارژ، باید روی گوشی گذاشت و استفاده کرد تا کاملا خالی بشه. اگه بزاری گوشی خاموش بشه که چه بهتر. بعد در همون حالت خاموش شارژ کنید تا فول بشه .
تا مدتی این کار رو تکرار کنید. بعد دیگه لازم نیست گوشی خاموش بشه. باتری که چند بار ارور داد (Low Battry)، بزنید شارژ .
باتری اصلی هم خیلی کم گیر میاد.
باتری های اصلی نوکیا همشون کد دارن. از روی کدش میشه فهمید اصلیه یا نه .
بغل هولوگرام نوکیا روی باتری و چسبیده بهش، یه قسمت سیاه رنگ وجود داره که اگه با ناخن بخراشید یه کد نوشته. این کد رو به یه شماره (که خودمم دنبالشم) اس ام اس میکنید، جواب میده که اصلیه یا نه .
البته جدیدا باتری های اصلی دیده میشه که به قسمت سیاه رنگ کنار هولوگرام رو ندارن و به جاش کد مستقیما روی هولوگرام نوشته شده.
باتری های اصلی یا باید کلا ژاپنی باشن یا حتما سلول هاشون ژاپنی باشه .باتری های تقلبی اون کدی رو که گفتم اصلا ندارن. البته قسمت سیاه رنگ رو دارن ولی اگه خراش بدید هیچی (کدی) زیرش نیست !!! روی هولوگرامشون هم کد ندارن .
ظاهرا ساخت هولوگرام برای شرکت های فرعی آسونه که به این راحتی جعل میکنن !!
باتری های اصلی رو فقط از نمایندگی های مجاز نوکیا تهیه کنید.
اینایی که توی بازار هست با اینکه روشون نوشته نوکیا و هولوگرام نوکیا هم دارن ولی ...
خودمم همين فكرو مي كردم كه آخه باطري نهايتآ بعد از 2 ساعت كه شارژ بشه ديگه واسه چي تو شارژ بمونه:41:
هنوزم دو دلم نمي دونم چه جوري بايد شارژ اوليه رو انجام داد تو اين اينترنتم كه هر چي سرچ مي زنم چيزي دستگيرم نميشه:19:

H.Operator
17-09-2008, 21:15
سلام به بچه هاي گل P30 :
روش تشخيص اصل بودن باطري نوكيا به پست اول اضافه شد.

H.Operator
20-09-2008, 16:15

كسي نيست جوابمو بده...

خودمم همين فكرو مي كردم كه آخه باطري نهايتآ بعد از 2 ساعت كه شارژ بشه ديگه واسه چي تو شارژ بمونه:41:
هنوزم دو دلم نمي دونم چه جوري بايد شارژ اوليه رو انجام داد تو اين اينترنتم كه هر چي سرچ مي زنم چيزي دستگيرم نميشه:19:
بچه ها كارم گيره كسي نيست راهنماييم كنه......به خدا دارم ديونه ميشم؟؟؟؟؟؟؟؟:19:

Nabakhshoode
20-09-2008, 19:34
چیزی که مسلمه باطری بعد اینکه گوشی آلرت Battery Full رو داد دیگه شارژ نمیشه... پس همون 2 ساعت کافیه... من که تا حالا هیچ گوشیی رو 6 ساعت واسه شارژ نذاشتم... مشکلیم پیش نیومده ! زیاد سخت نگیر نگرانم نباش همون به باطری فول رسیدن باطری کافیه...!

H.Operator
22-09-2008, 21:41
چیزی که مسلمه باطری بعد اینکه گوشی آلرت Battery Full رو داد دیگه شارژ نمیشه... پس همون 2 ساعت کافیه... من که تا حالا هیچ گوشیی رو 6 ساعت واسه شارژ نذاشتم... مشکلیم پیش نیومده ! زیاد سخت نگیر نگرانم نباش همون به باطری فول رسیدن باطری کافیه...!
ايول پس ميرم ميگيرمو همون 2 ساعت مي زنم شارژ:11:

H.Operator
26-09-2008, 02:28
ديروز رفتم باطري بگيرم طرف گفت از جعبه n73me واست در ميارم 22تومن ولي با تضمين 2 سال بهت ميدم.......
به نظرتون بگيرم...

alirayaneh1
12-10-2008, 11:00
سلام من يه گوشي 5300 دارم كه مشكل داشت و وقتي گوشي مي خواست بالا بياد هنگ مي كرد و كلا بالا نمي آمد تا دادم تعمير كار گفت بايد شستشو بشه و ...
بعد كه رفتم بگيرم گفت ما كابل نداريم ، بردم دادم يكي ديگه واسم فلشش كرد و اومدم خونه زدم شارژ كه گوشي پيغام باطري داد و خاموش شد و ديگه روشن نشد بعد از 1ساعت كه در حال شارژ بود گوشي داغ شده بود بازم روشن نشد ! بردم تعمير كار گفت حتما از باطري و .... نظر شما چيه‌؟ تازه بلند گو شم صداش ضعيف شده و يكم خش خش مي كنه !

alirayaneh1
12-10-2008, 21:12
من باطري گوشيمم عوض كردم اما متاسفانه گوشيم داغ ميشه و هيچ شارژي انجام نميشه ! ميشه راهنمايي كنيد !

amin-se
12-10-2008, 21:24
پست اول، لینک چهارم، کار نمیکنه . اشتباهه .