ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سیستمم حسابی داغونه چیکار کنم ؟

aliani
14-09-2008, 01:04
من وقتی ویندوز رو اجرا میکنم سرعت ویندوز به شدت پایین میاد به طوری که هیچ کاری نمیشه کرد و مصرف سیپیو به شدت بالا میره .
البته task manager هم از بین میره و اجرا نمیشه با نرم افزار Tuneup هم که دیدم بیشترین مصرف سیپیو مال system idle progress بود و البته چیزی حدود بین 6 تا 12 درصد هم مال چیزی به نام anti بود که البته اصلا نمیدونم چی هست !!!
زمانی هم که anti رو ترمینیت کردم مصرف idle از 85 درصد به 99 درصد رسید!!!
نرم افزار AntiVir PE Classic رو هم اجرا کردم چیزی حدود 28 تا تروجان و ... پیدا کرد که دیگه سیستم قات زد ما هم یه ریست کردیم.
به نظرتون چیکار کنم درست شه خیلی اذیت میکنه ؟

ممنون

M E H R A N
14-09-2008, 01:17
من وقتی ویندوز رو اجرا میکنم سرعت ویندوز به شدت پایین میاد به طوری که هیچ کاری نمیشه کرد و مصرف سیپیو به شدت بالا میره .
البته task manager هم از بین میره و اجرا نمیشه با نرم افزار Tuneup هم که دیدم بیشترین مصرف سیپیو مال system idle progress بود و البته چیزی حدود بین 6 تا 12 درصد هم مال چیزی به نام anti بود که البته اصلا نمیدونم چی هست !!!
زمانی هم که anti رو ترمینیت کردم مصرف idle از 85 درصد به 99 درصد رسید!!!
نرم افزار AntiVir PE Classic رو هم اجرا کردم چیزی حدود 28 تا تروجان و ... پیدا کرد که دیگه سیستم قات زد ما هم یه ریست کردیم.
به نظرتون چیکار کنم درست شه خیلی اذیت میکنه ؟

ممنون

system idle میزان خالی بودن سی پی یو رو نشون میده نه میزان مصرف شدن سی پی یو.
یعنی در اصل system idle مال خود سیستمتون هست.

الان آنتی ویروس آنتی ویر را دارید. خوب آپدیتش کنید اگر نکردید و بعد برید داخل سیف مید و
در آنجا سیستمتون رو حتما حتما حتما ... فول اسکن کنید.

یادتون باشه که اسکن کردن در Safe Mode بهترین روش برای پاک کردن ویروسها و تروجانهاست.
در ضمن بعد از اسکن از یک آنتی اسپای ور هم استفاده کن. ضرر نمیکنی.
موفق باشید.