ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : آیا بنظر شما این ارتقا منطقی هسـت ؟

Adel.p30
13-09-2008, 19:22
عرضم بخدمتون
در حال حاضر سیستم من دارای CPU Athlon X2 5200 و مین هم Asus M2n-E هستش .
و خیلی ازش راضیم ولی از طرفی تعریف پردازنده های C2Dou اینتل رو زیاد شنیدم که میگن با کلاک کمتر دارای Performance بسیار بالاتری نسبت به AMD هستن .

حال میخوام بدونم اگه پردازنده رو به C2Dou E7200 و مین رو مابین Giga Ep31DSL3 و یا Biostar IP35 ارتقا بدم :
از نظر سرعت و کارایی با توجه به بودجه ای که میخوام بذارم که حداقل بین 80 تا 100 باید بذارم تفاوتی با این سیستمی که در حال حاضر دارم محسوس هست ؟

یعنی اینکه از نظر من با این بودجه ای که دارم میذارم ( چون سیستمی که الان دارم هم دو هسته ای و برای اجرای برنامه ها هیچ مشکلی ندارم ) لااقل باید تفاوت 15 الی 20 درصدی میبایست وجود داشته باشه در غیر اینصورت این ارتقا بی معنا هستش ؟

پس دوستانی که این دو تا سیستم رو چک کردن و باهاش کار کردن لطف کنن بگن آیا این ارتقا تحت اون شرایط اقتصادی هست یا نه ؟
یا اینکه منتظر تکنولوژی بعدی باید بود ؟

Hossein Adeli
14-09-2008, 00:42
به نظر من AMD 5200 X2 اصلا با INTEL E7200 قابل مقایسه نیست چون 7200 خیلی سرتر از اون است این EP31 هم با توجه به قیمتش انتخاب مناسبی است پس تو انتخابش شک نکن
E7200 - 2.53GHz - 1066MHz - 3MB - 45nm - 65wat
5200X2 - 2.6GHz --------------- 1MB - 65nm - 65wat

Adel.p30
14-09-2008, 09:31
با تشکر از شما
ولی مسئله اینجاس که با توجه به بودجه ای که میخوام بذارم این تفاوت توی عمل اونقدر هست که احساس رضایت و یا بقولی اون 20 درصد اختلاف مشاهده میشه ؟
اگر اختلافشون زیر 20 درصد باشه اصلا مقرون به صرفه نیست ؟

alborz_k
14-09-2008, 10:34
عرضم بخدمتون
در حال حاضر سیستم من دارای CPU Athlon X2 5200 و مین هم Asus M2n-E هستش .
و خیلی ازش راضیم ولی از طرفی تعریف پردازنده های C2Dou اینتل رو زیاد شنیدم که میگن با کلاک کمتر دارای Performance بسیار بالاتری نسبت به AMD هستن .

حال میخوام بدونم اگه پردازنده رو به C2Dou E7200 و مین رو مابین Giga Ep31DSL3 و یا Biostar IP35 ارتقا بدم :
از نظر سرعت و کارایی با توجه به بودجه ای که میخوام بذارم که حداقل بین 80 تا 100 باید بذارم تفاوتی با این سیستمی که در حال حاضر دارم محسوس هست ؟

یعنی اینکه از نظر من با این بودجه ای که دارم میذارم ( چون سیستمی که الان دارم هم دو هسته ای و برای اجرای برنامه ها هیچ مشکلی ندارم ) لااقل باید تفاوت 15 الی 20 درصدی میبایست وجود داشته باشه در غیر اینصورت این ارتقا بی معنا هستش ؟

پس دوستانی که این دو تا سیستم رو چک کردن و باهاش کار کردن لطف کنن بگن آیا این ارتقا تحت اون شرایط اقتصادی هست یا نه ؟
یا اینکه منتظر تکنولوژی بعدی باید بود ؟
سلام. سيستم فعلي شما كارايي مناسبي داره و اگر باهاش مشكلي ندارين ، ارتقا توجيح نداره. افزايش كارايي هم وجود داره ، ولي به اون حد نيست كه بخواين ارتفا بدين.
البته تا چند ماه ديگه پردازنده ي nehalem وارد بازار مي شه و 7200 هم از رده خارج مي شه. پس بهتره تا اون موقع صير كنيد و يك چهار هسته اي نهالم بگيريد.

3jokes_x
16-09-2008, 00:10
گفتید:
"( چون سیستمی که الان دارم هم دو هسته ای و برای اجرای برنامه ها هیچ مشکلی ندارم )"

اگر مشکلی ندارید که ارتقا لازم نیست. برای ارتقا صبر کنید یکی از 2 اتفاق زیر بیافته:
1- 4 هسته ای ها ارزون بشن.
2- با سرعت پردازنده فعلی به مشکل بربخورید.