مشاهده نسخه کامل
: Ep630 Vs Ex32
majidpromix
13-09-2008, 17:41
خواهشا کسی که هر دوتا رو امتحان کرده نظر بده.
poria_mc
13-09-2008, 19:24
من جفتشون رو امتحان کردم!
از نظر کیفیت و صدا در یه حدن ولی سونی یکم بیشتره! ولی در عوض قیمتش دو برابر کریتیو هستش!
به نظر خود من صرف با کریتیوه!
majidpromix
14-09-2008, 11:19
من خودم صدای هیچ کدومشونو نشنیدم. من zen stone plus w speaker دارم اما اصلا با هدفون خودش حال
نمی کنم ، اصلا بیس رو باحال نمی زنه ، یعنی صدای بیس بلند هستا ، اما صداش بم نیست ، به جای بوم بوم ، فقط تاخ تاخ می کنه میره رو اعصاب ! تعجب میکنم چطور توی اینهمه ریویو اینقدر از صداش تعریف کردن !!!تازه صداش گرفته هم هست، زیاد شفاف نیست.
نمی دونم صدای گوشی های سونی اریکسونو با دقت شنیدید یا نه، اگه مقایسه کنید می فهمید چی میگم. صدای بم بیس با صدای زیر آهنگ ترکیب میشه آدم حال میکنه گوش میده ، صداشم واقعا شفافه.
الان شما میگین برو ep630 بگیر ، می ترسم بگیرم صدای bass مثل مال هدفون خودش باشه . با این اوصاف کسی میتونه بهم اطمینان بده که این هدفون bass رو مثل گوشی k800 یا سری w میزنه یا نه ؟
در ضمن مگه sony ex32 قیمتش چنده؟ تو یکی از تاپیکا یکی گفته بود خریده 21 تومن که
(
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید )، شما چرا میگین قیمتش دو برابره؟
majidpromix
14-09-2008, 11:21
راستی Ex32 با Ex32lp فرق داره؟ قیمتشون چطوره؟
هدفونهایی که روی خوب دستگاه های creative هستن اکثر ep 480 هستن ... که خب کیفیتشون خوبه ولی به مدلهای سطح بالاتر نمی رسن ...
تعجب میکنم چطور توی اینهمه ریویو اینقدر از صداش تعریف کردن !!
احتمالا منظور تعریف از صدای دستگاه بوده ، نه هدفون ... به ندرت در ریویوها از هدفون خود دستگاه استفاده می کنن ، بلکه برای تعیین کیفیت واقعی صدا از هدفونهای درجه یک (با قیمت های نجومی) استفاده میشه
ep630 از قیمت شدیدا می ارزه ... یعنی تو بازه زیر 20 تومن بهترین انتخابه ... من خودم همین هفته پیش ex 32 رو قیمت کردم 27 تومن .. همیشه هم قیمتش همینطوری ؛ یعنی نزدیک به 30 تومن بوده (=دو برابر 630) ... حالا اگه دوستمون میگه 21 تومنش رو دیده دو حالت داره : یا اصل هستش که خب در این صورت 100% گزینه بهتره و یا اصل نیست ... من از نمایندگی اش در پاساژ ایران این قیمت رو پرسیدم ...
تا اونجا که من می دونم اینا یکی هستن ... اون پسوند lp آخر همه مدلهای سری ex ذکر میشه ...
D o l f i n
16-09-2008, 04:16
من خودم صدای هیچ کدومشونو نشنیدم. من zen stone plus w speaker دارم اما اصلا با هدفون خودش حال
نمی کنم ، اصلا بیس رو باحال نمی زنه ، یعنی صدای بیس بلند هستا ، اما صداش بم نیست ، به جای بوم بوم ، فقط تاخ تاخ می کنه میره رو اعصاب ! تعجب میکنم چطور توی اینهمه ریویو اینقدر از صداش تعریف کردن !!!تازه صداش گرفته هم هست، زیاد شفاف نیست.
نمی دونم صدای گوشی های سونی اریکسونو با دقت شنیدید یا نه، اگه مقایسه کنید می فهمید چی میگم. صدای بم بیس با صدای زیر آهنگ ترکیب میشه آدم حال میکنه گوش میده ، صداشم واقعا شفافه.
الان شما میگین برو ep630 بگیر ، می ترسم بگیرم صدای bass مثل مال هدفون خودش باشه . با این اوصاف کسی میتونه بهم اطمینان بده که این هدفون bass رو مثل گوشی k800 یا سری w میزنه یا نه ؟
در ضمن مگه sony ex32 قیمتش چنده؟ تو یکی از تاپیکا یکی گفته بود خریده 21 تومن که
(
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید )، شما چرا میگین قیمتش دو برابره؟
والا من یه مدل nc-22 دارم که نویز کنسلینگ هستش فقط واسه باسی که شما میگید خریدم هنوز به اون باسی که تو گوشی های سونی هستش نرسیدم یعنی میشه یه پلیر که فقط کارش پخش موسیقی هستش نتونه به کیفیت سونی اریکسون برسه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.