ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکلی عجیب و دردسر ساز در ویندوز ایجاد شدن فایل های با فرمت bin

mx_2dar
13-09-2008, 16:28
سلام
مدتیه تو درایو C من فایل هایی با فرمت bin که تعدادشون همین طوری زیاد میشه هر کدوم هم حدودا 400 یا 500kb هستن
عکس زیر رو ببنید حدود 17000 تا و بیشتر که من نمی تونم وارد درایو c بشم یعنی لود شدن اون همه فیال خیلی طول می کشه مجبورم سرچ کنم و دیلیتشون کنم :19: :19:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعدش رم میره بالا و موقعی که سیستم می خواد روشن شه موقع بوت شدن خیلی طول می کشه
کسی می دونه قضیه چیه و مشکل از کجاست

این مشکل رو من قبلا نداشتم جدیدا یه ماهیه اینطوری شده :20:

ویندوز سرویس پک 2 کریستال 2007

abdollah0098
13-09-2008, 17:02
با سلام
دوست عزیزم مطمئنم که شما از OnSpeed و فایرفاکس استفاده می کنید.
منبع مشکل از یکی از Add-On های Onspeed روی فایرفاکس است.
شما Add-on مربوط به Image Decoder را کلا Unistall کنید مشکل حل میشود.
البته راه حل را با یک هفته تحقیق و تست همه نرم افزارها پیدا کردم.
موفق باشید.

abdollah0098
13-09-2008, 17:08
طبق اطلاعات بدست امده در سرچ , کار افزونه SlipStream Sp Image Decoders کمک به کمپرس کردن تصاویر قرار گرفته در صفحات web به هنگام لود و یا ریفرش میباشد.با کمپرس شدن تصاویر پر حجم و عمدتا فلش هایی که لود و باز کردن صفحات را کمی طولانی میکنند کار تسریع صورت میگیرد.
اگر دقت کرده باشید بیشترین تعدا فایلهای تولید شده BIN و SPJ در هنگان لود صفحاتی است که دارای تصاویر و فلش هستند.این افزونه برای کمپرس کردن از کد کردن تصاویر و سپس دیکود کردن انها پس از باز شدن صفحه در کمترین زمان استفاده میکند.
ساختار نوشتاری این فایلها دقیقا شبیه ساختار نوشتاری مشخصات و یا Tool Tip یک عکس است که نشان دهنده ابعاد یک عکس میباشد و به همین خاطر ابعاد نوشته شده در کنار هر فایل BIN یا SPj با دیگری متفاوت است.درواقع مشکل در بازیابی و دیکود کردن تصاویر اولیه و یا شاید مشکل پس از بازیابی و دیکود شدن تصاویر در حذف خودکار فایلهای اولیه کد شده است.

این یک نقص در عملکرد این نسخه (6.0.30) میباشد که بنا به سازگاری با فایرفاکس 3 ایجاد شد.احتمالا باید در آپدیت بعدی این مشکل رفع شود.

mx_2dar
13-09-2008, 19:37
با سلام
دوست عزیزش مطمئنم که شما از OnSpeed و فایرفاکس استفاده می کنید.
منبع مشکل از یکی از Add-On های Onspeed روی فایرفاکس است.
شما Add-on مربوط به Image Decoder را کلا Unistall کنید مشکل حل میشود.
البته راه حل را با یک هفته تحقیق و تست همه نرم افزارها پیدا کردم.
موفق باشید.

بابا ایول زدی رو خال :31:
اون Image Decoder که گفتی رو disable کردم دستت طلا :10::10:
از onspeed هم استفاده می کنم ولی از addon ان اسپید بر می داشتم خودم دستی پرااکسی سرور رو چنج می کردم
:11::11: خیلی لطف کردی پاک کردن اینا هم دردسریه :31: سیستم هنگ می کنه مجبورم دستی سرچ کنم پاک کنم تو درایو c که می رفتم سیستم ریست می کرد :31: