ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کمک برای تعویض mp3-mp4 فوری

D o l f i n
13-09-2008, 10:33
سلام دوستان من یه mp4 سونی مدل nwz-s616f دارم ولی از کیفیتش راضی نیستم یعنی باسش منو راضی نمیکنه حالا می خوام عوضش کنم
یه مدلی می خوام که تو باس و کیفیت حرف نداشته باشه یه مدل عالی
ممنون

seymour
13-09-2008, 17:00
کارای سونی همیشه از نظر کیفیت صدا و بخصوص باس ، کاربر رو راضی نگه میدارن .. حالا اگه این راضی ات نمی کنه یه ذره کار سخت میشه ... ضمن اینکه در مورد جزئیات صدا ، بحث دیگه خیلی سلیقه ای میشه ... ممکنه یه چیزی که برای گوش من باس بالا و مناسب باشه واسه شما نامناسب باشه ... در مورد همین مدل مثلا توی ریویها از باس تعریف شده :

offers nice, tight bass; rich, enveloping mids; and clear, sparkly highs

یه چیز دیگه : کیفیت هدفون هم می تونه در این زمینه موثر باشه ... در صورتیکه می خوای هزینه کمتری کنی ، می تونی با تعویض هدفون شروع کنی که یه هدفون درجه یک می تونه 50-60 بشه ... شاید کمی بیشتر ...

بهرحال کارای cowon هم از نظر کیفیت صدا محشرن و اگه حتما می خوای تعویض کنی ، می تونی به فکر اونا هم باشی .. (چقدر می خوای هزینه کنی؟)

D o l f i n
13-09-2008, 17:56
از لحاظ هدفون مشکل ندارم یه مدل سونی nc-22 دارم که محشره ولی نمیدونم باسش منو راضی نمیکنه
تا 200 تومن مشکل ندارم

seymour
14-09-2008, 21:27
i7 از cowon و بعدش D2 از cowon رو چک کن ... اولی باید حدود 180 و دومی باید حدود 190 باشه (4 گیگ)

D o l f i n
15-09-2008, 12:43
مدلهای مختلف ipod چجوریه؟

seymour
16-09-2008, 13:40
از نظر کیفیت صدا ؟ .... نه - به اینا نمی رسن ...

D o l f i n
16-09-2008, 15:32
جالبه پس واسه کیفیتی که من می خوام cowon خوبه
ممنون واسه راهنمایی که کردی میرم دنبال d2 اگه گزینه بهتری بود ذکر کنید حالا از هر مارکی
راستی مدلی از سونی نمیشناسید که باسی که من دنبالشم داشته باشه مثل کیفیت سری w گوشی های سونی اریکسون واقعا باسشون محشره

seymour
17-09-2008, 12:17
گوشی های سری w رو هم با همون هدفون گوش می کردی ؟ ... منظورم اینه که اساسا چیزی به اسم " باس خوب و بد " در Mp3 player ، خیلی بحث جدی ای نیست ... mp3 player خروجی رو میده به هدفون (گیرم با به مقدار تغییرات توسط EQ) و هدفون کار اصلی رو انجام میده ...

بهرحال همونطور که اون بالا هم گفتم ، سلیقه در این زمینه خیلی موثره و رنگ باس یه دستگاه می تونه واسه شما لذت بخش باشه و واسه یکی دیگه نه ..

seymour
17-09-2008, 12:17
گوشی های سری w رو هم با همون هدفون گوش می کردی ؟ ... منظورم اینه که اساسا چیزی به اسم " باس خوب و بد " در Mp3 player ، خیلی بحث جدی ای نیست ... mp3 player خروجی رو میده به هدفون (گیرم با به مقدار تغییرات توسط EQ) و هدفون کار اصلی رو انجام میده ...

بهرحال همونطور که اون بالا هم گفتم ، سلیقه در این زمینه خیلی موثره و رنگ باس یه دستگاه می تونه واسه شما لذت بخش باشه و واسه یکی دیگه نه ..

D o l f i n
17-09-2008, 22:23
نه با اون هدفون گوش نمیکردم هدفونهای بلوتوث مثل ds-220 یا ds-980 گوش میکردم به هر حال ممنون از تمام راهنماییهات استاد محشری به خدا همیشه موفق باشی