مشاهده نسخه کامل
: آيا ويندوز ويستا ارزش عوض كردن كامپيوتر رو داره ؟
siyasiya
12-09-2008, 21:22
من ميخوام به خاطر كار كردن كامپيوتر جديدي بگيرم
آيا ويستا ارزش اين كار رو داره يا بذارم وقتي خوب جا افتاد؟
Newboys20
12-09-2008, 21:31
آره ارزش داره ضمنن بهتره عوض کنی چون ویندوز 7 در راه است
عوض کردن سیستم ارزش داره.ولی نه فقط به خاطر ویندوز.:31:
من درست نفهميدم منظورتو اگر ميخواي بخاطر ويستا سيستمو عوض كني ارزشي نداره ميتوني پك ظاهري ويستا رو نصب كني تا عين ويستا شه
اگر میخوای سیستمی بگیری که فقط توی ویستا راحت کار کنی و به اصطلاح حداقل های ویستا رو داشته باشه بهتره با همین سیستم فعلیت کار کنی.
ولی اگر میخوای یکدفعه یک سیستم قوی و به روز بخری که جدیدترین بازی ها و برنامه های گرافیکی رو به راحتی اجرا کنه ،نه تنها کاری پسندیده است ،بلکه در اسلام بدان بسیار توصیه شده است.
only number one
12-09-2008, 22:44
اگه میخوای سیستم جدید بگیری خیلی خوبه, اما اگه فقط برای ویستا می خوای بگیری زیاد ارزش نداره چون فقط قشنگه امکاناتش خوبه ها ولی برای کار های کاربردی , گرافیکی و ... که تخصصیه فرقی نمیکنه که ویستا باشه یا xp در کل به روز باشی بد نیست.
اگه میخوای سیستم جدید بگیری خیلی خوبه, اما اگه فقط برای ویستا می خوای بگیری زیاد ارزش نداره چون فقط قشنگه امکاناتش خوبه ها ولی برای کار های کاربردی , گرافیکی و ... که تخصصیه فرقی نمیکنه که ویستا باشه یا xp در کل به روز باشی بد نیست.
تایید میشه...شما سیستمت رو بخاطر ویستا عوض نکن بخاطر توانایی بیشتر، سرعت بالاتر، گرافیک بالاتر و کیفیت بهتر عوض کن(ویستا هم یه رابط هست بین سیستم شما و دسترسی به توانایی ها)
hosein66
13-09-2008, 01:04
بهتره با همون اکس پی کار کنی چون ویستا فعلا با برخی از نرم افزارها مخصوصا نرم افزارهای ایرانی مشکل دارد ولی اگه در کل
می خواهی سیستمت به روز باشه تعویض کامپیوتر خیلی هم نتایج خوبی خواهد داشت.
اگر الان سیستم شما حتی توانایی اجرای ویستا با کمترین کیفیت رو نداره, مگه کار دیگه ای هم با سیستمتون می تونید بکنید؟ سیستم شما نه بدرد بازی میخوره و نه کارهای تخصصی. حتی یک فیلم با کیفیت هم نمی تونید ببینید. احتمالا الان فقط باهاش آهنگ گوش میدید و وب گردی می کنید.
پس موضوع فقط ویستا نیست. ببینید موارد زیر برای شما مطرح هست؟
توانایی اجرای ویستا و نرمافزارهای سنگین یا تخصصی.
اجرای بازی های روز یا حداقل 2 3 سال قبل ترجیحا با کیفیت بالا.
تماشای فیلم با کیفیت بالا مثلا HD با رزولوشن 1280 یا 1920
انجام کارهای تخصصی یا کارهای عادی مثل تبدیل فیلم که سیستم قوی نیاز دارن.
علاقه به بروز بودن در زمینه سخت افزار و نرمافزار.
و خیلی موارد دیگر ...
اگر فعلا به هیچ کدوم از موارد فوق تمایل ندارید. شاید بشه گفت نیازی نیست سیستم جدید بگیرید.
siyasiya
13-09-2008, 18:54
دوستان گل
از همه شما متشكرم. واقعاً ممنون.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.