مشاهده نسخه کامل
: مشکل در ثبت فایل ها در رجیستری هنگام Setup
با سلام
من windows XP Media Center 2005 را بر روی سیستمم نصب کرده ام . در هنگام نصب بعضی نرم افزار ها مثل visual stadio و total video converter و .... زمانی که مراحل نصب رو به اتمام است در آخر که می خواهد فایلی را در رجیستری بریزد یک پیغام خطا که سه گزینه IGNORE Rety Abort را می دهد بعضی موقع ها هم دو تا گزینه نشان می دهد مشکل از کجاست ویندوز مشکل دارد یا از چیز دیگری است ؟! :41:
hosein66
13-09-2008, 01:03
این اشکال از صدمه دیدن windows istaller می باشد شما Ignore all رو هم بزنید مشکلی پیش نمیاد
omid.sarmad
14-09-2008, 08:56
سلام.
احتمالا حق دسترسیتون محدوده.
به صورت ادمین وارد سیستم بشید.
total video converter از Windows installer استفاده نمی کنه.
سلام.
احتمالا حق دسترسیتون محدوده.
به صورت ادمین وارد سیستم بشید.
total video converter از Windows installer استفاده نمی کنه.
omid جان این محدودیت را از کجا باید بردارم میشه بیشتر توضیح بدی :20:
omid.sarmad
14-09-2008, 17:24
omid جان این محدودیت را از کجا باید بردارم میشه بیشتر توضیح بدی :20:
سلام.
رو کلیدهای رجیستری مربوطه مثلا کلید software تو hot Key های اصلی HKEY_CURRENT_USER و HKEY_LOCAL_MACHINE کلیک راست و permission رو انتخاب کنید.
مقادیر allow رو برای user تون تیک بزنید.همچنین با کلیک بر روی add دو حق دسترسی administrator رو به کلیدها اضافه کنید.
این اشکال از صدمه دیدن windows istaller می باشد شما Ignore all رو هم بزنید مشکلی پیش نمیاد
اگه بخوام این صدمه را بر طرف کنم چه کار باید بکنم ؟ من هنوز مشکلم رفع نشده . :41:
hosein66
15-09-2008, 00:41
اگه بخوام این صدمه را بر طرف کنم چه کار باید بکنم ؟ من هنوز مشکلم رفع نشده . :41:
یه فایلی هست به اسم windows installer 3 اونو دانلود و نصب کنید
یه فایلی هست به اسم windows installer 3 اونو دانلود و نصب کنید
نسخه 3 را پیدا نکردم و همش 3.1 بود که اونم گرفته ام و نصب کردم ولی موقع نصب چند تا پیغام خطا میده بعد هم reset میشه و دوباره باز اون مشکلات قبلی هست دیگه باید چه کار کنم ؟؟؟!!! :19:
hosein66
01-10-2008, 01:12
نسخه 3 را پیدا نکردم و همش 3.1 بود که اونم گرفته ام و نصب کردم ولی موقع نصب چند تا پیغام خطا میده بعد هم reset میشه و دوباره باز اون مشکلات قبلی هست دیگه باید چه کار کنم ؟؟؟!!! :19:
من فک کنم ویندوز شما ایراد داره اگه همین برنامه تو نصب مشکل داره فایلهای سیستمی آسیب دیده ان شما ویندوزت رو repair
کن و یا تو run تایپ کن:sfc / scannow سی دی ویندوز رو هم داخل سی دی رام قرار دهید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.