ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : درخواست آموزش نرم افزار Cuebase

pedramch
11-09-2008, 22:59
سلام.
دوستان عزیزی که کار با نرم افزار Cuebase رو بلدند لطفا ما رو هم مورد عنایت قرار بدن.
خیلی ممنون میشم اگه کسی کار با این نرم افزارو به من آموزش بده.
ممنون/

pedramch
13-09-2008, 01:36
یعنی هیچکسی توی این نیمکره خاکی کار با Cuebase رو بلد نیست؟؟!

SPIRIT PALST III
13-09-2008, 20:32
توی ماهنامه رایانه خبر یه مقاله 5 صفحه ای در مورد Cubase SX 3 نوشته شده.
(ماهنامه رایانه خبر – سال سوم- شماره 33 – تیر ماه 1385 )
سایت ماهنامه:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

توی سایت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید که یکی از بانک های نسبتا خوب نرم افزاری توی ایران هست یه سری دی وی دی آموزشی بود. البته من با این نرم افزار کار نکردم و اطلاعات خاصی ندارم.
این عنوان هایی بود که تکنو 2000 داشت البته عنوانهاش یه مقدار با هم متفاوته نمی دونم همشون مربوط به Cubase هست و فقط ورژنهای متفاوته یا نرم افزار دیگه ای هستش!!؟؟؟

ASKVideo - Cubase 4 Tutorial - 3DVD

Groovebox Training - Cubase SX 3 Explained - Beginner to Intermediate
آموزش نرم افزار Cubase به صورت مالتي مديا از سطح مقدماتي تا پيشرفته

W01 - Cubase SX 3.1 – DVD
آموزش نرم‌افزار قدرتمند Cubase SX 3.1 جهت ویرایش و ایجاد فایلهای صوتی با پسوندهای مختلف

W03 - Steinberg Cubase SX3 Master Tutorial
آموزش نرم‌افزارقدرتمند Steinberg Cubase SX3 جهت ویرایش و ایجاد فایلهای صوتی با پسوندهای مختلف

البته عنوانهایی رو که در بالا آوردم می تونید توی این صفحه از سایت تکنو 2000 ببینید و اگه خواستید بیشتر سرچ کنید! :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

sin2x=2sinxcosx
23-09-2008, 21:02
خيلي سخت براي چنين نرم افزار هايي مقاله فارسي پيدا مي شه . تو بازار هم خيلي مشکل مي توني به زبان فارسي آموزش مولتي مديا از شرکت هاي مختلف براي اين نرم افزار ها پيدا کني . اگه انگليسيت خوب باشه ، مقاله انگليسي خيلي خيلي زياده . اگه بخواي من ميزارم . من خودم براي FL خيلي گشتم چيزي پيدا نکردم مجبور شدم بيام Help اش رو ترجمه کنم براي خودم .

pedramch
23-09-2008, 22:43
انگلیسیم خوبه ولی حال و حوصله ترجمه ندارم:دی

sin2x=2sinxcosx
24-09-2008, 10:21
انگلیسیم خوبه ولی حال و حوصله ترجمه ندارم:دی

بله . اين هم به حرفيه . ولي اگه مي خواين با اين برنامه کار کنين و به يه جايي برسين بايد بيشتر حوصله به خرج بدين . :31: