ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کسی اسامی پورتهارو میدونه کمکم کنه لطفا؟

sasan san
11-09-2008, 20:43
سلام دوستان عزیز :10:میخواستم بدونم کسی میتونه شناسه های پورتهارو به من بده مثلا پورت شماره 80 واسه چیه؟ آخه همیشه این پورتم بازه اگه لیست پورتهارو دارین لطف کنید کمک کنید تا از نگرانی در بیام؟؟ خودم فکر میکنم پورت 80 واسه Http باشه ولـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــی باز از شما دوستان درخواست کمک دارم وچرا همیشه این پورتم باز میمونه

M E H R A N
11-09-2008, 21:13
پورت 80 یکی از پورتهایی است که برای رد و بدل کردن اطلاعات نوشتاری مانند Text توسط برنامه های مخصوصی
مورد استفاده قرار میگیرند.

این پورت در صورت بسته بودن تمام برنامه هایی که ازش استفاده میکنند باید بسته باشه. یعنی زمانی که شما
مرورگر و یا برنامه ای که از این پورت استفاده میکنه رو باز کردید باید باز باشه اونم نه بصورت کامل. این پورت در حالت
معمولی فقط باید به صورت TCP Outbound استفاده بشه.

لیست تمامی پورتها رو هم اینجا نمیشه نوشت چون تعدادشون بیش از حد زیاده. برای بدست آوردن اطلاعات در مورد
هر پورت میتونید به سایت زیر برید و مشخصات و کارایی هر پورت رو بدست بیارید.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

sasan san
14-09-2008, 17:24
سلام دوستان عزیز :10:میخواستم بدونم کسی میتونه شناسه های پورتهارو به من بده مثلا پورت شماره 80 واسه چیه؟ آخه همیشه این پورتم بازه اگه لیست پورتهارو دارین لطف کنید کمک کنید تا از نگرانی در بیام؟؟ خودم فکر میکنم پورت 80 واسه Http باشه ولـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــی باز از شما دوستان درخواست کمک دارم وچرا همیشه این پورتم باز میمونه
ممنون دوست عزیزکمک خیلی خوبی بود:11: این طور که شنیدم پورت 80 توسط خود فایروال ویندوز تحت حفاظت شدیده:46: