مشاهده نسخه کامل
: مشکلات نصویر(به هم ریختگی رنگ ها)
king_alia
11-09-2008, 06:48
با سلام
یه چند وقتی میشه تصاویر در ویندوز این جوری نشون داده ممیشه کسی میدونه مشکل از کجاست ؟
cpu : celeron 2.8
gpu :gigabyte 7300gt 256mb
mb:ecs 945p-a
حتی وقتی داشتم یه ویندوز جدید نصب میکردم هم مشکل داشتم ( البته مثل این عکس هاحاد نبود )
یه مورد دیگه هم اینکه وقتی می خوام درایور کارت گرافیک نصب کنم مراحل نصب تا نیمه کار طی میشه و بعد سیستم ریست میشه .به هیچ طریغی نتونستم نصب کنم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
hardware2000
11-09-2008, 07:45
سلام دوست من
این مشکل برای من هم پیش امد بود این مشکل از کارته گرافیکه و یکی از نشونه های خرابیشه..درایوتو عوض کن درست میشه شرط میبندم ati هست چون مال منم همین مدل بود.
اگر لطف کنی مدلشو بگی ممنون میشم.
hardware2000
11-09-2008, 07:46
حتا اگر بازی کنی وقتی که کارت گرافیکت داغ بشه اصلا تصویر طوری برفکی میشه که مانیتورتو نمیبینی !!!
king_alia
11-09-2008, 16:46
سلام
ممنون از جوابتون
در پست اول من مدل کارت رو نوشتم . مدل کارت من
gv-nx73t256p-rh ..... Geforce 7300 Gt
از شرکت گیگابایت هست
اصلا اجازه نصب درایور رو به من نمیده و خود به خود وسط نصب ریست میشه .
حالا به نظر شما اشکال صد در صد از کارت گرافیکه یا چیز دیگه ؟ باید تامیر سخت افزاری بشه یا با عوض کردن درایور درست میشه ؟
ممنون
hardware2000
12-09-2008, 00:38
نه دوست من خرجش اصلا به صرفه نیست یک کارت گرافیک دست 2 میتونی به 15000 تهیه کنی.
منم همین مشکلو داشتم عوض کردم.
hardware2000
12-09-2008, 00:40
برای ریست شدن رم ها تو چک کردی؟
از وجود نداشتن بد سکتور اطمینان داری؟
king_alia
12-09-2008, 15:08
سلام
بازم ممنونم که جواب دادید
در مورد این که گفتید رم رو چک کنم مشکلی نداره چون فقط در موقع نصب درایور کارت گرافیک این مورد پیش میاد نه موقع دیگه فکر نمیکنم مشکل از رم باشه
در مورد تامیر هم خوب کارتم هنوز گارانتی داره فقط می خوام ببینم که حتما مشکل از کارت گرافیک هست یا نه چون این برام خیلی مهمه .
ایا صد در صد از کارت گرافیک میتونه باشه
چون نمیتونم کارت رو ببرم بعد بهم بگن که مشکلی نداشته
ممنون
Arsa Persian
12-09-2008, 20:39
سلام
در مورد این که گفتید رم رو چک کنم مشکلی نداره چون فقط در موقع نصب درایور کارت گرافیک این مورد پیش میاد نه موقع دیگه فکر نمیکنم مشکل از رم باشه
در مورد تامیر هم خوب کارتم هنوز گارانتی داره فقط می خوام ببینم که حتما مشکل از کارت گرافیک هست یا نه چون این برام خیلی مهمه .
ممنون
دوست عزیز ریست شدن ویندوز در هنگام اجرای یک برنامه یا نصب یک برنامه و ... میتونه عوامل مختلفی داشته باشه اما به نظر من رخ دادن خطای غیر منتظره در هنگام نصب درایور هستش شما اگه فکر می کنید که اشکال از درایور هستش یک بار ویندوز عوض کنید بعد درایور رو امتحان کنید اگه باز هم ریست شد صد در صد اشکال سخت افزاری باعث ایجاد خطای نرم افزاری شده و کامپیوتر ریست میشه
درضمن امروزه برای عوض کردن یه قطعه ی نسبتا قدیمی باید کل کامپیوتر رو عوض کنید
مثلا اگه یه کارت گرافیک بخواد عوض شه چون قدیمی ها AGP هستن و جدید ها PCI-E باید مادر بورد عوض شه
مادر بورد عوض شه CPU باید عوض شه، چون 2 تا قطعه ی پر مصرف گرفتید باید پاور هم عوض شه و ...
که یه خرج حداقل 300-200 تومنی رو دستتون میذاره پس همون کارت دست دوم رو که Hardware 2000 پیشنهاد داد یا یه کارت قدیمی مثل کارت خودتون (چون الان خیلی سری 7 ارزون شده) بگیرید
:11:
hardware2000
13-09-2008, 01:47
سلام
ممنون
بله مشکل کارت گرافیکتون هست ولی ریست شدن به عوامل دیگه ای بستگی داره که باید تست بشه یکیش بد سکتوره.
king_alia
13-09-2008, 02:56
سلام از این دو دوست ممنونم که پاسخ دادند
اول سعی میکنم روی بد سکتور کار کنم بعد اگه مشکل حل نشد ویندوز رو عوض میکنم دست آخر هم نتیجه رو گزارش میکنم
راستی کارت گرافیکم گارانتی داره مگه در صورت بوجود اومدن مشکلی که دست کاربر نباشه از کاربر برای تامیرات پول می گیرند
کارتم گارانتی آواژنگه
ممنونم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.