ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Capture از تـــلویزیون ال سی دی سونی به کامپیوتر؟(حرفه ای)

mammad agha
11-09-2008, 04:58
تلویزیون 34 اینچ سونی ال سی دی داریم از نوع جدید وارد شده
پشت آن پر از پورت های مختلفه شاید در حدود 30 تا
میخواستم ببینم میشه به کامپیوتر وصل کنم و تصاویر رو ضبط کنم؟
در ضمن پروت 1394 هم داره(هم مادر بورد و هم تلویزیون)
در ضمن اگر کسی میدونه این همه پورت پست تلویزیون ماله چیه لطف کنه بگه یا یه لینک بده
و در آخر یک پورت هست که سوکت سیم تلفن(همونی که برای دیال آپ میزنیم پشت کیس) بهش میخوره ولی یکم بزرگتره که اون رو نیز هم مادر بورد داره هم تلویزیون اگه به پشت کیس نگاه کنید متوجه میشید اون چیه؟
ممنون

hardware2000
11-09-2008, 07:56
اگر می خوای تصاویر تلویزیون رو ضبط کنی باید کارت کپچر داشته باشی بدون کارت کپچر امکان ضبط وجود نخواهد داشت.

hardware2000
11-09-2008, 07:59
اگر می خوای تصاویر تلویزیون رو ضبط کنی باید کارت کپچر داشته باشی بدون کارت کپچر امکان ضبط وجود نخواهد داشت.

mammad agha
11-09-2008, 13:20
دی وی بی دارم
1394؟
خروجی های کارت گرافیک هست که به مانیتور وصل میشه

e.khafan!
11-09-2008, 13:47
سلام

برای اینکه از تلویزیون تصویرو ببری تو کامپیوتر تنها دو راه داری یکی خرید تیونر + کپچر ، یکی خرید کپچر خالی

ولی برای اینکه از کامپیوتر ببری تی وی چندین راه وجود داره :
HDMI
DVI(بعضی دارن )
RGB
S-video
Video

که بهترین کیفیت توی پورت های dvi و hdmi هست ....

پورت 1394 یکی از کاراش انتقال تصویره ولی من تاحالا ندیدم استفاده شه ، فکر کنم اینجا برای تنظیم رنگ و مین تلویزیون هست ( برای استفاهده از انتقال تصویر با این پورت باید روی کارت گرافیکت اینو داشته باشی نه رو مین بورد )
و پورت LAN همون پورتی که دیدی بزرگه ، برای اینرنت تی وی و ... هست که به هیچ کاری نمیاد ( قابلیت فوق العاده ایه ولی تو ایران نه متاسفانه )

e.khafan!
11-09-2008, 13:55
لیست سوکت هایی که پشت تی وی شما هست :

2 * HDMI
2 * RGB
1 * VGA
1 * DVI ( روی تعداد خیلی کمی از تی وی ها هست )
2- 3 * VIDEO
1 * Svideo ( روی بعضی ها هست )
1 * 1394 ( روی بعضی ها هست )
1 * LAN ( روی بعضی ها هست )
1 * coaxial ==> ANTENA

hardware2000
12-09-2008, 00:47
به هر حال برای ضبط کردن تصاویر یک دیوایس باید داشته باشی اگر دیوایس کارت --- رو windvr میشناسه به دیوبیت که خروجی و ورودی داره وصل کن وازش استفاده کن اگر جواب نداد windvr از اینرنت دانلود کن تابتونی تصاویر رو ضبط کنی بشرطی که دیوایس --- رو بهش بشناسونی.

mammad agha
12-09-2008, 03:22
آیا امکان داره خود تی وی توش کارت کپچر باشه و یکی از این کابل ها بشه به پی سی انتقال داد؟
جناب خفن لطف کنید کارایی پورت ها رو هم بفرمایید/

e.khafan!
12-09-2008, 13:10
نخیر ، خود تی وی خوروجی داره که من یادم رفت بنویسم ،

یک خروجی hdmi داره ( این مبرای بعضیا از تی وی ها ) یک خروجی ویدیو داره ، که خروجی hdmi اصلا بکارت نمیاد

حالا فقط باید مادربورد دارای ورودی یا کارت کپچر داشته باشی

بهترین راه خرید --- برای تصاویر ماهواره ای و tuner یبرای تصاویر آنالوگه

H A M E D
14-09-2008, 01:40
اون پورت ها كه ميبيني اكثرا ورودي هستن.
1394 مخصوص اتصال به دوربين هاي ديجيتال.
بقيه رو هم كه دوستان گفتن.