PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل در برقراری ارتباط با هارد اکسترنال(کی میتونه جواب بده)

ghsouri
11-09-2008, 01:16
سلام دوستان
من یه هارد 160 اکسترنال transcend گرفتم منتهی نمیدونم چرا به همه کامپیوترها اعم از قدیمی و جدید ؛لپتاپ و دسکتاب وصل میشه الا کامپیوتر خودم دیگه واقعا گیج شدم از هر کسی پرسییدم توش مونده :
مشکل اینجاست که وقتی با کابل usb که تنها راه ارتباط اون با کامپیوتره ؛ اون رو به پی سی وصل میکنم هیچ عکس العملی از جانب پی سی نشون داده نمیشه و فقط چراغ led روی هارد روشن میشه
اول گفتم شاید از کابلش باشه ولی با یه کابل دیگه هم تست کردم بازم درست نشد
بعد گفتم شاید مشکل از ویندوز باشه سه ورژن از ایکس پی روو نصب کردم بازم نشد حتی ورژن آخر که مال همین دو ماه پیشه
بعد رفتم سراغ بایوس سیستم گفتم شاید کسی تغییراتی انجام داده و کلا به حالت default برگردوندمش نشد و بلاخره بایوس رو هم آپدیت کردم که بازم نشد
حالا جالب اینه به هر سیستم دیگه ای وصل میکنم تو کمتر از جیک ثانیه درایواش رو نشون میدن !!!!!!!!!!!
این رو هم بگم که سیستمم رو من هر روز به ده تا فلش مموری وصل میکنم و هیچ مشکلی هم ندارم
شما بگید مشکل از کجاست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟

DonAmir
07-11-2008, 18:29
دستگاه ات قدیمی هست؟
من هم یه همچین مشکلی داشتم، البته با یک دی وی دی رایتر، همه ی کارهائی که انجام دادی من هم انجام دادم اما الا بلا روی هر دستگاهی به جز دستگاه خودم کار میکرد.
من دستگاهم قدیمی بود.
مشخصات هاردت چیه؟

hamid7stick
21-11-2008, 00:16
روي همه پورت هاي usb امتحان كردي؟ شظ بايوس legency usb support رو هم فعال كن. مشخصات سيستمتو بزار از اول كار ميكرد رو سيستمت يا نه؟

salambarto
17-01-2009, 00:58
دوست عزیز!بسیاری ازهاردهاباپورت usbجلو کار نمی کنه وباید ازپورت عقب استفاده کنید.طول کابل هم مهمه هرچه کوتاهتر باشه بهتره

Arashshd
22-10-2010, 05:09
:8:fi fifi fi fi