ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : استفاده از اینترنت موبایل در کامپیوتر

cpplover
10-09-2008, 23:37
با سلام
از دوستانم شنیدم که میشه از اینترنت موبایل در کامپیوتر با استفاده از بلوتوث و یا کابل usb استفاده
کرد .میخواستم از دوستان اگر کسی در این زمینه اطلاعات داره لطفا در اختیار من قرار بده .

در مورد موبایل نوکیا 6681
با تشکر

aydin_eb7777
11-09-2008, 10:19
با سلام
از دوستانم شنیدم که میشه از اینترنت موبایل در کامپیوتر با استفاده از بلوتوث و یا کابل usb استفاده
کرد .میخواستم از دوستان اگر کسی در این زمینه اطلاعات داره لطفا در اختیار من قرار بده .

در مورد موبایل نوکیا 6681
با تشکر
------------------------
سلام دوست عزیز
شما برنامه نوکیا پی سی سوئیت را نصب کن و اجرا کن.
بعد گوشیت را به وسیله کابل یا بلوتوث به سیستم وصل کن و منتظر بمون تا توسط برنامه شناخته بشه.
در آخر روی آیکون Connect to internet کث در برنامه هست کلیک کن و با زدن next و کمی صبر کردن می بینی که یک کانکشن شبیه کانکشنهای دایا آپ ساخته میشه.
کافیه همون را کانکت کنی بعد از چند لحظه اینترنت گوشیت به سیستم انتقال پیدا می کنه
موفق باشی:11:

cpplover
11-09-2008, 14:14
سلام
متاسفانه نشد و با پیغام زیر مواجه میشم ... البته من میخوام این کار رو با کابل انجام بدم

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Snip3r
11-09-2008, 16:17
سلام
متاسفانه نشد و با پیغام زیر مواجه میشم ... البته من میخوام این کار رو با کابل انجام بدم

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

با بلوتوث که نمیشه این کارو کرد باید با پورت USB گوشیتو وصل کنی بعد تو PC Suite بزن Connect to Internet بعد مودم تو انتخاب کن بزن Next بعد Configure the connection manually رو بزن بعدش دوباره Next تو قمست Access point اینو وارد کن mtnirancell رو وارد کن اگه سیم کارتت ایرانسل هست بعدش بزن Finish.

e.khafan!
13-09-2008, 15:33
با بلوتوث که نمیشه این کارو کرد باید با پورت USB گوشیتو وصل کنی بعد تو PC Suite بزن Connect to Internet بعد مودم تو انتخاب کن بزن Next بعد Configure the connection manually رو بزن بعدش دوباره Next تو قمست Access point اینو وارد کن mtnirancell رو وارد کن اگه سیم کارتت ایرانسل هست بعدش بزن Finish.
چرا با بلوتوث نمیشه ؟ من با بلوتوث وصل میشم مگرنه سرم درد میگیره ...

دوست من همین کاری که اسنیپر گفتن رو بکنی کارت راه میافته