ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کارکرد رم خود را در اختیار بگیرید!!!

only number one
10-09-2008, 23:15
کارکرد رم خود را بالا ببرید !!! ابتدا روی مای کامپیوتر کلیک راست کنید و گزینه ی properties را انتخاب نمایید سپس روی گزینه ی System protection کلیک کنید و گزینه ی Advanced را از نوار بالا ی پنجره انتخاب کنید . سپس از روی نوار Performance گزینه ی setting رو انتخاب کنید در این حالت پنجره ی Performance options باز میشود و شما باید روی Advanced از نوار بالای پنجره کلیک کنید و از قسمت Virtual memory گزینه ی chang رو انتخاب کنید حالا یک صفحه بازشده که شما میتونید کارکرد رم کامپیوترتون رو تغییر بدید اما ابتدا باید تیک گزینه ی Automatically mangeرو در بالا ی صفحه بردارید سپس روی کاستومایز در پایین درایوها کلیک کنید در حال حاضر دو مستطیل خالی نمایش داده میشود که اولی کمترین میزان استفاده و دومی بیشترین میزان استفاده از رم رو نشون میدهد شما باید به اندازه رمتون این قسمت را کامل کنید اگه رم شما 256 مگابایت است اولی 2400 و دومی 4800 قرار بدید و هر چه قدر رم شما بالاتر میرود این اعداد با توجه به رم 256 چند برابر کنید مثلا اگه 512 است 2برابر اگر 1 گیگ است 4 برابر کنید و اگر 2گیگ است 8 برابر اعداد را بزنید پس از تنظیم گزینه ی Set را انتخاب کنید و اگر برای شما پیغامی برای راضی بودن از این کار آمد okeyکنید و در پیغام ریستارت گزینه ی Restart now را انتخاب کنید. پس بالا آمدن سرعت سیستم شما افزایش پیدا کرده است.∞تشکر از توجه شما دوستان عزیز
نقل قول از سایر دوستان:توسط newboys20ا: ز طریق فلش به رم خود بیافزایید!!ابتدا به روی درایو فلش رفته و بر روی آن کلیک راست کنید و properties را بزنید. به سربرگ readyboost بروید و تیک را روی گزینه پایینی را بزنید واز فلش خود هر مقدار که می خواهید به رم اضافه کنید.در ضمن فلش باید خالی باشد.

hesamjm
11-09-2008, 00:54
تا اونجایی که میدونم virtual memory استفاده از هارد در جهت کمک به رم سیستم هست که البته کمک خوبی برای رم هست ...
واز فضای هارد بهره میبره

goldenmasoud
11-09-2008, 08:25
تا اونجایی که میدونم virtual memory استفاده از هارد در جهت کمک به رم سیستم هست که البته کمک خوبی برای رم هست ...
واز فضای هارد بهره میبره
بعد از اون هارد اشغال شده بر میگرده یا باید فایلها رو پاک کنیم؟

Newboys20
11-09-2008, 09:05
از طریق فلش به رم خود بیافزایید!!

ابتدا به روی درایو فلش رفته و بر روی آن کلیک راست کنید و properties را بزنید. به سربرگ readyboost بروید و تیک را روی گزینه پایینی را بزنید واز فلش خود هر مقدار که می خواهید به رم اضافه کنید.
در ضمن فلش باید خالی باشد.
موفق باشید.:46:

Newboys20
11-09-2008, 09:08
در ضمن اگه سرعت ویندوز شما پایین آومد یعنی سرعت فلش کم است برای رفع اشکال فلش خود را بکشید!

only number one
11-09-2008, 12:41

ابتدا به روی درایو فلش رفته و بر روی آن کلیک راست کنید و properties را بزنید. به سربرگ readyboost بروید و تیک را روی گزینه پایینی را بزنید واز فلش خود هر مقدار که می خواهید به رم اضافه کنید.

از کمک مفیدی که کردی متشکرم الان با نام خودت نقل قول می کنم.

hesamjm
11-09-2008, 15:52
بله امکان readyboost ویستا هم در همین راستا است منم ازش استفاده میکنم...نزدیک 4 گیگ از فلشم پر میشه

morteza_jacobi
13-09-2008, 15:20

سلام خسته نباشید
من یک سئوال داشتم
وقتی از این قابلیت استفاده می کنیم جایی نشون نمیده که رم اضافه شده ؟؟؟
مثلا من یک فلاش 1 گیگ دارم و اینکار رو کردم اگه فلاش 2 گیگ استفاده کنم سرعتش بیشتر میشه؟؟ یعنی ما 2 گیگ رام مجازی اضافه داریم ؟؟؟ و کلان مکانیسمش رو اگه توضیح بدی ممنون میشم:20:

hamidbn
13-09-2008, 15:40
شما که ReadyBoost استفاده می کنی چه قدر سرعتت در اجرا برنامه هآ افزایش پیدا کرده

ORIGINAL
14-09-2008, 09:57
اینجا اموزش رو گذاشتم...سوالات را در همین تاپیک مطرح کنید

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Newboys20
14-09-2008, 11:26
سلام خسته نباشید
من یک سئوال داشتم
وقتی از این قابلیت استفاده می کنیم جایی نشون نمیده که رم اضافه شده ؟؟؟
مثلا من یک فلاش 1 گیگ دارم و اینکار رو کردم اگه فلاش 2 گیگ استفاده کنم سرعتش بیشتر میشه؟؟ یعنی ما 2 گیگ رام مجازی اضافه داریم ؟؟؟ و کلان مکانیسمش رو اگه توضیح بدی ممنون میشم:20:

نه جایی نشون نمیده ولی اگر سرعت رم زیاد باشه به رمت اضافه می کنه تست کردم.:46: