ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : زمينه‌سازي‌ علمي براي وبلاگ‌ها در بهبود محتوايشان تاثيردارد



bahdar
10-09-2008, 20:16
به اعتقاد يك كارشناس فناوري اطلاعات،‌ بخشي از روزمرگي‌هاي ايجاد شده در وبلاگ‌ها طبيعي است و به شرايط و احوال مختلف اجتماعي برمي‌گردد.

محمود اروج‌زاده، از مديران «بلاگ‌اسكاي»،‌ در گفت‌وگو با ايسنا اظهار كرد:‌ جوان بودن پديده وبلاگ در دنيا ابتدا مورد استقبال ايرانيان و استفاده جهشي و بالاي آنان واقع شد، اما پس از مدتي اين عرصه با افتي مواجه شد. اين درحالي است كه همچنان اين استقبال وجود دارد و وبلاگ‌ها هنوز مورد توجه كاربران هستند، اما طبيعتا نبايد انتظار شور و هيجان اوليه را از آن‌ها داشت.

به گفته‌ وي از لحاظ محتوايي نيز در زمينه‌هاي علمي و فرهنگي با محتواهاي خوبي در وبلاگ‌ها مواجه هستيم كه به سمت تخصصي و گروهي شدن مي‌روند، اما بسياري از آن‌ها هم طبيعتا دچار روزمرگي شده‌اند. اروج‌زاده تاكيد كرد: تخصصي شدن وبلاگ‌ها قاعدتا حجم كمتر و به‌روز نشدن مداوم مطالب را به دنبال دارد.

وي با بيان اينكه افت و خيزهاي ايجاد شده در وبلاگ‌ها طبيعي است، تصريح كرد: قطعا مطالب وبلاگ‌هاي عمومي ‌و همگاني كه در هر زمينه‌اي مي‌نويسند،‌ عميق نيست و اين وبلاگ‌ها نياز چنداني هم به عميق بودن ندارند، چراكه بيشتر جنبه‌ روزمره‌نويسي دارند، اما عمق محتوا را مي‌توان در وبلاگ‌هاي تخصصي ديد، چراكه خوانندگان آن‌ها تخصصي و داراي مطالب جدي‌تر و قابل اعتنا‌تري هستند.

اين كارشناس فناوري اطلاعات گفت: اختيار و انتخاب در وبلاگ‌ها برعهده نويسندگان آن‌هاست كه گاهي با حجم و دقت بالا و گاه كمتري مي‌نويسند و همين امر ما را در بررسي محتواي وبلاگ‌ها دچار مشكل مي‌كند. اروج‌زاده تصريح كرد: نمي‌توان براي وبلاگ‌ها همانند روزنامه‌ها چارچوب‌هاي مشخصي تعيين كرد، اما برگزاري مسابقات، نشست‌هاي علمي و از سويي ديگر زمينه سازي‌هاي علمي،‌ تقويت‌ها و تشويق‌ها در بهبود محتواي اين فضا تاثيرگذار هستند.

منبع:ایتنا