ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : انیمیشن گروهی

khatarat
10-09-2008, 13:41
من می خوام یه انیمیشن خفن بسازم با استفاده از motion capture و شاید هم اسکنز سه بعدی و نیاز به افراد خبره تو همه زمینه هایی که به انیمیشن مربوطه نیاز دارم هر کس آمادگی داره می تونه تو همین تاپیک اعلام آمادگی کنه

CG Art
10-09-2008, 13:47
گـــــروه ها ی اینترنتی به هیچ جا نمیرسه.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دلایل :

بعضیـــــا شما رو نمیشناسن و به شما اعتماد ندارن. وقتی بحث کار جــــدی وسط میاد کسی مجانی کار نمیکنه بالفرض هم شما میگی من اینقدر در نظر گرفتم مثلا برای مدلــــــر ! اگه اون مدلر کارشو انجام داد و بعد شما زدی زیره حرفت اون بیچاره هیچکاری نمیتونه بکنه و دستش به هیچ جا بند نیست.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اکثــــرا نمیان وقتشون رو بذارن واسه کاری که شاید بشه شایدم نشه.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شمــــا خودت داری از صفــــر شروع میکنی بنابرایــــن ریسک بالایی میخواد که چند نفر رو جمع کنی و شروع کنی. این هم برای خودت ممکنه بد بشه و هم برای اون چند نفر.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

شرمنده اینقدر رک و صریــــح گفتم. آخه این حرفا باید گفته میشد عزیز.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

linkin_park
10-09-2008, 14:25
اگه تضمینی تو کار باشه من به عنوان مدل ساز غیر ارگانیک هستم ... (نربز)

تاکید میکنم تضمین خیلی مهمه ...

khatarat
10-09-2008, 14:46
اولا که شما یه پیشنهادی برای تضمین بدید
دوما ما یه گروه تشکیل می دیم مثل تمام گروه های اینترنتی دیگه مثل گروه آشیانه و گروه های بازی سازی و ... و با کمک هم اول یه انیمیشن کوچیک با کیفیت بالا می سازیم و به عنوان نمونه کار قبل از اینکه هر کاری بکنیم مطمئنا همگی با هم آشنا می شیم و حتما به هم اعتماد پیدا می کنیم

hadi665
10-09-2008, 17:14
خوب بازم تشکیل گروه !
من به شخصه 5 یا شایدم 8 تا گروه اینجا دیدم که داشت تشکیل میشد اما منحل شد
انشالله که شما بتونید به نتیجه برسید

فقط اینجا کسایی که موافقن پست بدن تا بحثو اینچیزا پیش نیاد ، فقط کسایی که موافقن اعلام آمادگی کنن
ممنون [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

khatarat
10-09-2008, 19:43
ببینید الان خیلی از سایت های دیگه تو کار های دیگه در حال انجام کارهای گروهی هستند که چند تا گروهشون در حال بازی ساختنن که سایت هاشو ن رو نمی گم که این استاد هادی ما گیر نده من خودم در جریان کارشون هستم چ
کسایی که اعلام آمادگی کنند بعدا به صورت گروه می شیم و اگر مدیران انجمن یه تاپیک مخصوص ما دادن که اونجا کار می کنیم و اگر نه هم یه سایت دیگه مخصوص خود گروه ( البته این فقط یه پیشنهاده)
مطمئنا هر چه هم تو کار مون حرفه ای باشیم تنهایی به جایی نمی رسیم
ما از کسی هم نمی خوایم که همینطوری کار هاش رو بده به ما

khatarat
10-09-2008, 19:45
الان می بینید که خارجی ها چه انیمیشن های خفنی مخصوصا برای بازی ها می سازن ولی ایرانی ها رو ببینید چرا
فقط به خاطر اینکه تنهایی کار می کنند

hadi665
10-09-2008, 20:18
کسایی که اعلام آمادگی کنند بعدا به صورت گروه می شیم و اگر مدیران انجمن یه تاپیک مخصوص ما دادن که اونجا کار می کنیم و اگر نه هم یه سایت دیگه مخصوص خود گروه ( البته این فقط یه پیشنهاده)

هیچ گیری تو کار نیست مرتضی !
فقط برای این مکانی که گفتی باید یه گروه تاسیس کنی تو بخش گروه های اجتماعی ، خیلی از دوتان اینکارو کردن و تو گروه برای مسابقه بازیه پی سی ورد دارن بازی میسازن
پس شما هم اگه بخواین کارتونو راحت ادامه بدید لطفا برای خودتون گروه بزنیدو همه رو اونجا دعوت کنید

linkin_park
10-09-2008, 20:41
داداش اولین تضمین به نظر من اینه که :
اول از همه بچه ها توی یه شهر باشن تا حق کسی ضایع نشه ...
اگه شما تو تهرانی بچه های تهران رو جمع کن چون اینجوری میتونیم تو جلسات حضوری با هم ملاقات کنیم و کارو جدی تر پیش ببریم و بچه ها هم وفادار تر خواهند بود .

من خودم حاضرم کار کنم ... حالا باید ببینم بچه های دیگه چیه نظرشون ... همیشه اولین قدم سخت ترین قدمه ...

ali_kh_377
11-09-2008, 04:54
اگه کمکی از دستم بر بیاد خوشحال میشم.(maya,realflow,zbrush)

khatarat
11-09-2008, 11:08
اولا باید افراد گروه مشخص بشن و تا کاملا به هم اعتماد پیدا نکنیم و همدیگه رو نشناسیم کاری رو شروع نمی کنیم
دوما ببینید کار همه که قرار نیست بره دست یه نفر که
یه نفر بلو پرینت می کشه می ده نفر دوم مدل می سازه می ده نفر سوم تکسچر می سازه و آنرپ می کنه و.. . بعد می ده نفر سوم اسکلت بندی می کنه یه نفر محیط رو می سازه چند نفر انیمیشن رو می سازن و همگی با هم از سیستم ها مون برای رندر استفاده می کنیم به تعداد افراد انمیشن رو تقسیم می کنیم و هر قسمت رو یه نفر رندر می کنه
اینجوری اعتماد زیادی لازم نیست هر کس با چند تا فریم کاری نمی تونه بکنه همه فریم ها باهم انیمیشن هستن
اگر با پیشنهاد ساختن گروه موافقید نظراتتون رو بگید که یه سایت مخصوص خودمون بزنیم یا همین جا گروه تشکیل بدیم

این که تو یه شهر باشیم هم که نمی شه اگه می شد که نمی اومدیم تو این سایت و این بد بختیا رو برای پیشرفت کردن بکشیم

linkin_park
11-09-2008, 12:45
خلاصه من هستم :
من از روش نربز مدلسازی میکنم ... با برنامه rhinoceros و ایمپورت میکنم تو مکس اونجا تکسچر و متریال میدم .

2 ساله نربز مدل میزنم و با مکس و ویری هم آشنام ... تخصصم هم در زمینه نمای خارجیه بیشتر ...

Aminzikzak
11-09-2008, 13:34
سلام به همه ...
تشکیل گروه کار خوبیه ... اما اگه مدیریت مقتدر و اعضا مقید به انجام وظایف باشن ...

دوستانی که طرح های دیگران مخالفن لازم نیست که بیان و دیگران رو دلسرد کنن ...
من شخصا از این گونه جنبشها حمایت شدید میکنم و امیدوارم که به نتیجه برسه ... انشاءالله.

اسپمها حذف شد.
ممنون
•♥•

hesam_g59
11-09-2008, 15:21
خلاصه من هستم :
من از روش نربز مدلسازی میکنم ... با برنامه rhinoceros و ایمپورت میکنم تو مکس اونجا تکسچر و متریال میدم .

2 ساله نربز مدل میزنم و با مکس و ویری هم آشنام ... تخصصم هم در زمینه نمای خارجیه بیشتر ...

منم اگه قبول كنين...همراه علي جان هستم...درسته كه مشهدم...اما ميتونم اينترنتي باهاتون باشم...لازم شد ميام تهران يا هرجاي ديگه
در ضمن ...منم rhino كارم...البته نه به اندازه استاد علي آقا

CG Art
11-09-2008, 15:30
آقا اگه اینطوریه منم هستم. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

khatarat
11-09-2008, 15:38
مثل اینکه دارم امیدوار میشم
من می خوام یه گروه تشکیل بدم و بعد با اسم و نمونه کارهایی که انجام می دیم می تونیم اسپانسر گیر بیاریم و با گروه های بازی سازی همکاری کنیم اما اگه چند تا آدم پایه باشن که همیشه با هم کار کنیم می شه
از مدیران سایت هم درخواست می کنم اگه بشه یه تاپیک مخصوص این گروه بزنن می تونیم گروهمون هم به اسم سایت باشه (یه پیشنهاده)

hadi665
11-09-2008, 16:33
خوب مرتضی به این آدرس برو و یه گروه بساز و از بچه ها بخواه توی گروه عضو شن
تو انجمن نمیشه این گروه ها رو ایجاد کرد چون خیلی شلوغ میشه و پستای اضافی زیادی هم دارن پس خیلی بهتره توی یه گروه باشن
اونجا میتونید همه ی صحبتاتونو انجام بدین

ممنون [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ایجاد گروه جدید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

khatarat
12-09-2008, 14:18
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

khatarat
12-09-2008, 23:55
نبود؟

khatarat
13-09-2008, 10:57
از مدیران انجمن یه سوال داشتم من کجا تاپیک بزنم که همه کاره ها مثلا به اضافه سه بعدی کار ها دو بعدی کار ها هم ببینن
ما به همه جور آدم نیاز داریم

hadi665
13-09-2008, 11:29
از مدیران انجمن یه سوال داشتم من کجا تاپیک بزنم که همه کاره ها مثلا به اضافه سه بعدی کار ها دو بعدی کار ها هم ببینن
ما به همه جور آدم نیاز داریم

خوب جای مشترکی برای سه بعدی و دو بعدی کارا وجود نداره
اما میتونی تو گروه فتوشاپ مطرح کنی

khatarat
14-09-2008, 11:46
خوب جای مشترکی برای سه بعدی و دو بعدی کارا وجود نداره
اما میتونی تو گروه فتوشاپ مطرح کنی

مشکل من هم همینه تا حالا دو بار تو گروه فوتوشاپ مطرح کردم هر دو بار پیامم حذف شده

hadi665
14-09-2008, 12:11
مشکل من هم همینه تا حالا دو بار تو گروه فوتوشاپ مطرح کردم هر دو بار پیامم حذف شده

خوب بهترین راه عضو شدن توی گروه فتوشاپ و پست دادن توی گروهشونه

گروه فتوشاپ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

khatarat
14-09-2008, 20:12
این گروه هم که دعوت نامه می خواد

Snap CG
14-09-2008, 23:25
برای کانسپت آرت (هم محیط و هم آبجکت چه ارگانیک چه مکانیکال )و طراحی بلوپرینت می تونم کمک کنم.
کانسپت دیجیتال :

کانسپت دستی :

+ طراحی گرافیک ( از سایت بگیر تا تکسچر و ... ) اینم چنتا نمونه کار گرافیک :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کارگردانی و ادیت
مدلینگ
صدا گذاری و موسیقی
در این زمینه ها میتونم همکاری کنم ولی باید بعد از مشخص شدن حداقل اعضا جلسه بذاری و سلسه مراتب رو مشخص کنیم.
همه چیز از رو برنامه با زمان بندی یه چیزی شبیه به cpm باشه بهتره:31:

-----------------------------------
اگه به کاری که میکنی ایمان داشته باشی اونا انجام میدی حتا اگر بر خلاف مسیر جریان اب رود خانه باشه:31:

خوب من منتظرم سوالی چیزی داشتی بپرس.

w700
14-09-2008, 23:59
اولا خسته نباشید میگنم به همه.
آقا عادل شما راست میگی تا حالا 7-8 تا گروه توی همین سایت داشت تشکیل میشد که منحل شد ولی ابن گروه یه گروهه جدیده و هیچ ربطی به اونای دیگه نداره.
در ضمن من خودم خیلی از سایت ها رو دیدم که بدون دردسر یه گروه خوب تشکیل دادن و موفق هم هستن.
ولی چند تا مشکل میبینم :
1.همه ی بچه ها که امکانات یکسان و سیستم قوی و اینترنت پر سرعت ندارن و از همه مهم تر وقتش و ندارن
2.همه ی توی یه شهر نیستن تا با هم آشنایی پیدا کنن.
3.همه اعتماد یکسان به هم ندارن.

ولی پیشنهاد من :

اگه ممکنه بچه ها از تمام مسایل مادی این گروه ها تا حد ممکن بگذرن تا اولین کارشون افتخاری باشه و یه عنوان یه ارزش معنوی بیرون بیاد.

منم منتظر انیمیشن شما هستم

linkin_park
15-09-2008, 12:56
برای کانسپت آرت (هم محیط و هم آبجکت چه ارگانیک چه مکانیکال )و طراحی بلوپرینت می تونم کمک کنم.
کانسپت دیجیتال :

کانسپت دستی :

+ طراحی گرافیک ( از سایت بگیر تا تکسچر و ... ) اینم چنتا نمونه کار گرافیک :

کارگردانی و ادیت
مدلینگ
صدا گذاری و موسیقی
در این زمینه ها میتونم همکاری کنم ولی باید بعد از مشخص شدن حداقل اعضا جلسه بذاری و سلسه مراتب رو مشخص کنیم.
همه چیز از رو برنامه با زمان بندی یه چیزی شبیه به cpm باشه بهتره:31:

-----------------------------------
اگه به کاری که میکنی ایمان داشته باشی اونا انجام میدی حتا اگر بر خلاف مسیر جریان اب رود خانه باشه:31:

خوب من منتظرم سوالی چیزی داشتی بپرس.

دوست عزیز اگه لطف کنی تو گروه ما عضو بشی اونحا با هم صحبت میکنیم :

khatarat
15-09-2008, 13:39
اولا خسته نباشید میگنم به همه.
آقا عادل شما راست میگی تا حالا 7-8 تا گروه توی همین سایت داشت تشکیل میشد که منحل شد ولی ابن گروه یه گروهه جدیده و هیچ ربطی به اونای دیگه نداره.
در ضمن من خودم خیلی از سایت ها رو دیدم که بدون دردسر یه گروه خوب تشکیل دادن و موفق هم هستن.
ولی چند تا مشکل میبینم :
1.همه ی بچه ها که امکانات یکسان و سیستم قوی و اینترنت پر سرعت ندارن و از همه مهم تر وقتش و ندارن
2.همه ی توی یه شهر نیستن تا با هم آشنایی پیدا کنن.
3.همه اعتماد یکسان به هم ندارن.

ولی پیشنهاد من :

اگه ممکنه بچه ها از تمام مسایل مادی این گروه ها تا حد ممکن بگذرن تا اولین کارشون افتخاری باشه و یه عنوان یه ارزش معنوی بیرون بیاد.

منم منتظر انیمیشن شما هستم

از دلگرمی و انتقاداتی که کردید ممنونم
البته اولین کار که خیلی کار کوچیکی هم هست برای نمونه کار لازمه و اگر دوستان همکاری کنن تا یه کار دهن گیر باشه از اون به بعد انیمیشن هایی که می سازیم ارزش مادی هم دارن ما می تونیم با گروه های بازی سازی همکاری کنیم و خودمون انیمیشن بسازیم
من یکی از کارایی که می کنم هم ترکیب فیلم و انیمیشنه که می تونیم کارای خوبی بکنیم
البته چون این گروه motion capture در اختیار دارن حتما کارای خوبی می تونن ارائه بدن
در آخر هم از شما و همه کسانی که می تونن به ما کمک کنند دعوت می کنم تو گروه عضو بشن

khatarat
15-09-2008, 19:49
ما شدیدا به طراح دو بعدی احتیاج داریم

ALI3DMAXAMATOR
29-09-2008, 10:48
اين كارا اخر و عاقبت نداره...........والا

khatarat
29-09-2008, 12:59
اين كارا اخر و عاقبت نداره...........والا

از اساتید محترم خواهش می کنم اگه خودشون نمی خوان کاری بکنن چوب لا چرخ دیگران نذارن بی زحمت

Don Thomas
11-10-2008, 06:02
با سلام

دوست عزیز

در رابطه با امور صدا و صدا گذاری و ... در خدمتم ...

توضیحات بیشتر رو جهت همکاری مطرح کنید

امیدوارم که بتونیم همکاری مفیدی داشته باشیم ...:10:

ممنون

!(^_^)!