مشاهده نسخه کامل
: توی هارد به هارد مشکل دارم
OpticStar
10-09-2008, 11:43
سلام
وقتی میخوام هارد به هارد کنم موقع کپی اطلاعات بعد از چند دقیقه پیغام زیر رو به مهم نشون میده ، بعدش هم دیگه هارد رو نمیشناسه تا restart کنم .
Windows - Delayed Write Failed
با یه سری توضیحات دیکه که زیر این پیام نوشته . یه علامت مثلث زرد رنگ که وسطش یه علامت نعجب هست هم داره . من فکر میکنم مشکل از هارد باشه ولی نمیدونم چطوری این مشکل رو حل کنم .
کاش توضیحات زیرش رو هم می نوشتین.
OpticStar
10-09-2008, 15:57
توضیحات زیرش اینهاس :
Windows was unable to save all the data for the file E:\$Mft.
The data has been lost. This error may be caused by a failure of your computer hardware or network connection. Please try to save this file elsewhere.
البته معنیش رو میدونم ،
لازم دیدم یکم بیشتر توضیح بدم ،شاید بهتر بتونی کمکم کنی . هارد دوم یک هارد sata مارک seagate هستش که با یه تبدیل sata به IDE به مادربرد وصلش کردم .
و نکته دیگه که تازه متوجه شدم اینکه وقتی که ویندوز بالا میاد درایو اکتیو توی هارد دوم(seagate) رو نشون نمیده . و وقتی که با هارد seagate بالا میام ویندوز به راحتی اجرا میشه ولی وقتی میخوام از هارد دیگه ای اطلاعات
رو توش کپی کنم اون صفحه آبی زشته رو نشون میده ، البته شاید ربطی نداشته باشه ولی با هر کدوم از هارد ها که بالا میام برای کپی فایل های کم حجم ( زیر 500 مگ ) ارور نمیده ولی برای فایل های بزرگ مشکل داره .
محمد حيدري
11-11-2008, 18:14
به احتمال زیاد مشکل از بافر مبدل است. شما یه کاری بکن یه دونه از فایهایی که کرو میریزه رو با Winrar یا هر برنامه دیگه ای چند تیکه کن و بعد منتقلش کن بعدش دوباره اون تیکه ها رو بهم بچسبون.
حالا همون فایلو سعی کن به هارد اول کپی کنی ببین میشه.
اگه تونستی نتیجه رو روی یه سیستم دیگه هم چک کن
نتیجه هر کدوم از کارای بالا رو بگو تا بهتر بتونیم کمکت کنیم.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.