مشاهده نسخه کامل
: قدرت فلش
می خواستم بپرسم که ای میشه با فلش به طور سریع یک فروشگاه اینترنتی قوی ساخت
peyman1987
11-09-2008, 21:09
نه فکر نمیکنم کار عقلانی باشه که با فلش بخواین یه فروشگاه بسازین چون هم کار زیادی داره و هم یه مقدار سنگین میشه برای لود کاربر عادی.
بهتره یه زبان تحت سرور استفاده کنین.
منظورشون فلش با امکان ارتباط با سرور هست به نظرم
اتفاقا چیزه جالبی میشه
Ultimator
12-09-2008, 01:51
منظورشون فلش با امکان ارتباط با سرور هست به نظرم
اتفاقا چیزه جالبی میشه
ما که تا این حد فلش کار نکردیم چطور میشه فلش داینامیک ساخت ؟ ! !
ما که تا این حد فلش کار نکردیم چطور میشه فلش داینامیک ساخت ؟ ! !
تا حالا بازی فلش ندیدین که بره مثلا Score ذخیره کنه و top score نشون بده?
کارای فوق جالبی میشه با فلش انجام داد. هنوز فرصت نکردم برم یاد بگیرم ولی خیلی علاقه دارم از این کارای خفن بکنم:5:
اینو ببینین
البته فروشگاه نیست :D ولی یه بازیه که با سرور ارتباط برقرار میکنه
امتحان کنین!! بد نیست برا تنوع
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
neopersia
12-09-2008, 06:44
درسته میشه با سرور ارتباط داشته باشه (من خودم فلش هیچی بلد نیستم) حالا به صورت مستقیم تو سرور اجرا نشه یه جورایی مثل Ajax که میتونه متصل بشه
اما طراحیش همچین سیسم فول فلشی فکر نکنم انقدرا آسون باشه ولی در هر حال میتونه نتیجه خوبی داشته باشه
سلام.
با پیمان در مورد سنگین شدنش موافقم.
در ضمن استفاده از فلش به عنوان یه سایت یا فروشگاه فول فلش، خیلی به شما صدمه می زنه، چون موتورهای جستجو نمی تونن صفحات فلش رو index کنن!!!
peyman1987
12-09-2008, 10:58
تو اینکه فلش میتونه همچین کاری بکنه شکی نیست. با اکشن اسکریپت میشه دقیقا مثل ایجکس با سمت سرور کار کرد. البته باید سمت سرور رو مثلا با Php بنویسین و سمت کلاینت رو با فلش و با اکشن اسکریپت و شاید یه سری فایل Xml ارتباطات رو برقرار کنین. ولی حرف من اینه که وقتی شما دارین Php کار میکنین چرا از امکاناتی که میتونین با Php به فروشگاهتون براحتی بدین ولی با فلش یا خیلی سخته و یا نمیشه ، براحتی بگذرین؟ به نظر من شما با Php کارتون رو بکنین و با استفاده از فلش توی قسمتهای مختلف به جذابیت کار اضافه کنین. معمولا سایتهای فول فلش بدرد سایتهای پروفایل و وب سایتهای شخصی میخورن نه سایتهای بزرگی مثل فروشگاهها.
Ultimator
12-09-2008, 16:10
تو اینکه فلش میتونه همچین کاری بکنه شکی نیست. با اکشن اسکریپت میشه دقیقا مثل ایجکس با سمت سرور کار کرد. البته باید سمت سرور رو مثلا با Php بنویسین و سمت کلاینت رو با فلش و با اکشن اسکریپت و شاید یه سری فایل Xml ارتباطات رو برقرار کنین. ولی حرف من اینه که وقتی شما دارین Php کار میکنین چرا از امکاناتی که میتونین با Php به فروشگاهتون براحتی بدین ولی با فلش یا خیلی سخته و یا نمیشه ، براحتی بگذرین؟ به نظر من شما با Php کارتون رو بکنین و با استفاده از فلش توی قسمتهای مختلف به جذابیت کار اضافه کنین. معمولا سایتهای فول فلش بدرد سایتهای پروفایل و وب سایتهای شخصی میخورن نه سایتهای بزرگی مثل فروشگاهها.
درسته اما کار بیشتر تحقیقاتیه !! :31:
فروشگاه که نه مثلا یه گالری عکس رو در نظر بگیرید ..
در ضمن استفاده از فلش به عنوان یه سایت یا فروشگاه فول فلش، خیلی به شما صدمه می زنه، چون موتورهای جستجو نمی تونن صفحات فلش رو index کنن!!!
من چندتا تمپلیت فلش دیدم که تکست خودشون رو از یه html میگرفتند
خب یعنی action script میتونه مثل JS عمل کنه :rambo:
خودتون رو برای آینده و تحول آماده کنین :5:
milky way
12-09-2008, 19:43
شدن که میشه ولی هیچ کس این کار رو نمیکنه چون دلیلی نداره این کار چه دلیلی میتونه داشته باشه کلا سایتهای تمام فلش معمولا فقط برای استفاده های کاملا استاتیک استفاده میشه و درستشم همینه .
peyman1987
12-09-2008, 19:56
درسته اما کار بیشتر تحقیقاتیه !! :31:
فروشگاه که نه مثلا یه گالری عکس رو در نظر بگیرید ..
آخه این دوستمون گفتن فروشگاه قوی !!!! :18:
بنظر من فلش میشه گفت از نظر استفاده مثل ایجکس میمونه. نباید توی استفاده ش زیاده روی کرد. برای بعضی جاها خوبه ولی برای یه وب سایت Interactive اصلا جالب نیست. حالا هرکسی یه سلیقه ای داره.
خودتون رو برای آینده و تحول آماده کنین :5:
سلام.
ها چیز جلبی بود!
نوش جانشون.
@نیما:
نمی دونم والا من زیاد با فلش سرو کار ندارم که...
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.