ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : بستن یک فرم و باز کردن فرم دیگر

M-B-M
10-09-2008, 01:33
سلام
چطور میشه فرم Login را کامل بست و فرم Main را باز کرد

_H2_
11-09-2008, 00:44
سلام
نمیدانم منظورتان چیست، ولی فرمهای دات نت را میتوانید با متد Close خودشان ببندید.

M-B-M
13-09-2008, 01:35
سلام
ببینید دوست عزیز زمانی که فرم Login باز می شود و کاربر اطلاعات را وارد می کند این فرم باید بسته شود و MainForm نمایش داده شود. حالا اگر قبل دستور Close را قبل از نمایش فرم استفاده کنم، برنامه به پایان می رسد و اگر این دستور را بعد از نمایش فرم استفاده کنم, زمانی از دستور اجرا می شود که MainForm بسته شود.
من می خواهم زمانی که کاربر زمانی که کاربر اطلاعات خود را در LoginForm وارد کرد این فرم بطور کامل بسته شود و فرم بعدی نمایش داده شود.

_H2_
14-09-2008, 00:27
سلام
نمیدانم از چه کدی استفاده میکنید که به مشکل میخورید!!!!
کد ساده ای شبیه این در program.cs و زیر روال main به نظرم کافیست؟ (#C کار میکردید؟)

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برنامه شروع میشه و form1 به صورت modal نمایش داده میشه، اگر این فرم مقدار OK را بر نگرداند برنامه تمام میشود و اگر OK را برگرداند فرم form2 به عنوان پنجره اصلی و نهایی برنامه نمایش داده میشود.

شما میتوانید در form1 هر کدی بنویسید و هر کاری کنید و هر کجا خواستید فرمان this.Close را برای بسته شدن خودش بدهید.
اگر قبل از فرمان this.Close فرمان this.DialogResult = System.Windows.Forms.DialogResult.OK را اجرا کنید، یعنی مجوز ادامه کار را به main برای بارگذاری form2 داده اید.

alisadeghian
30-11-2008, 03:01
دوست عزیز بعد از فمان نمایش صفحه ورود یا خوش آمدگویی بعد از login از this.close(); BASTANE FORME JARI میتونی استفاده کنی.