PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : درخواست تشکیل تیم بازی سازی - مشهد

imansham
09-09-2008, 23:28
سلام

راستشو بخواید چند وقتی هست که تو فکر ساخت بازی هستم. میخواستم ببینم که کسانی هستند که بخوان توی این امر شرکت کنن ؟

من خودم 20 سالمه و چهار ، پنج ساله که توی زمینه گرافیک و نرم افزار هایی مثل مایا ، تری دی مکس ، داز هکزاگون تری دی و خیلی نرم افزار های انیمیشن و گرافیکی دیگه تجربه دارم

میخواستم خودم توی زمینه برنامه نویسی هم یک سری تحقیقات بکنم و یاد بگیرم و چند تا سوال مسخره هم توی همین انجمن مطرح کردم چون که تا حالا توی این زمینه ها کار نکردم و به هیچ یک از اصطلاحات و محیط های نرم افزار هاش اشنایی ندارم.اما وقتی فکرشو میکنم میبینم که کسایی هستن که توی این زمینه از من جلو تر هستن و یک جورایی عمرشون رو صرف این کار کردن

واسه همین میخوام ببینم کسی هست که تو مشهد بخواد با ما همکاری کنه ؟

الان ما دو نفریم یعنی من و دوستم که جفتمون توی زمینه کارهای گرافیکی تجربه داریم . و اون داستان بازی رو مینویسه و ...

اما در باره موضوع و نوع بازی :

بازی به صورت سوم شخصه که باید ساخته شه . و شخصیت هاش یک چیزین توی مایه های بازی کرش که فوق العاده بازی جالبیه. اما نوع بازیش فرق میکنه و سبکش پیشرویه . و تخیلیه و با شمشیر هست .
داستان جالبی هم داره . شخصیت اصلیش یک نینجا هست.

یک سری از مدل هاش رو هم درست کردیم و الان دنبال برنامه نویس میگردیم که ببینیم میشه کاری کرد یا نه.

مثلا خود شخصیت و غول هایی که باهاشون مبارزه میکنه و یک سری از اشیاء و ابزار آلات جنگی مثل انواع شمشیر های تخیلی و ......

درضمن این کار پولی نیست و بیشتر ما این کار رو میخوایم انجام بدیم واسه این که هم یک تجربه ای واسه خودمون شه و هم اگر دیدیم که اگه خدا خواست و به یک جایی رسیدیم بعدا شاید جا برای عرضه بازی هم باشه و اسه فروش.

اما الان فقط یک برنامه نویس از مشهد میخوایم.

sin66x
12-09-2008, 02:25
چند تا مشکل هست.
1- کار سنگینه و یک نفر کافی نیست
2- حتما باید مشهدی باشه
3- پول توش نیست
و...

imansham
15-09-2008, 00:08
خوب عزیز جان نمیشه که همینجوری بگن بیا این 1 میلیون خدمت شما

این کار واسه کسب تجربست

kasra_k
20-09-2008, 19:07
دوست من از این تاپیک‌ها توی اینجا زیاد هست.اگ فکر می‌کنید که می‌تونید بهتره که خودتون یه ورژن بتا بنویسید و بعد سورسش رو باز بزارید که دیگران بتونند بهتون کمک کنند.یا حداقل که سررشته‌ای ندارید شخصیت‌های بازی رو طراحی کنید و .... . این جوری دوستان بیشتر تشویق میشن برای همکاری با شما

n340
20-09-2008, 19:19
ایول من پایه ام اساس ،خودمو یک نفر دیگه جفتی پایه ایم
من خودم 50 در صد c++ یاد دارم
با نرم افزار هایی مثل 3d
کم کار کردم ولی روالو می دونم
خوب پس یه استاد کار کم داریم

هرکی پایه هستش بسم ا...

fathnia
04-09-2013, 08:38
من دوست دارم با یک گروه برای ساخت بازی همکاری کنم اگه خاستید با من در میان بگذارید.
fathniamorteza@yahoo.com

aaa.indiegame
27-06-2015, 10:05
با سلام من به دنبال یک گروه بازی سازی مستقل هستم . خوشحال میشم با دوستان همکاری داشته باشم
aaa.indiegame@gmail.com

mjob
26-07-2015, 13:59
با سلام خدمت عزیزان
من دانشجوی کامپیوتر (نرم افزار) از مشهد هستم.
ترم 3 دانشگاهم.
C & C++ & C# را در حد معمول کار کردم.
اما با گرافیک اصلاً. هیچی بازی نساختم اما تا دلتان بخواهد بازی کرده ام :n02:.
اما خوشحال می شوم همکاری مختصری داشته باشم. چون قصدم فقط یادگیریه.:n01:
mjob.sadjad@gmail.com
با تشکر.