مشاهده نسخه کامل
: درخواست راهنمایی
bermuda.vbs
09-09-2008, 15:48
با سلام
ویروس Boot.exe رو چطور می شه از روی سیستم حذف کرد . این ویروس توی تمامی درایو هام نشسته
باید چه کار کنم؟
M E H R A N
09-09-2008, 18:18
یکی از همین فایل هایی رو که میگی در درایو هات وجود داره آپلود کن و لینکشو اینجا بزار.
mahdi7610
09-09-2008, 20:39
با سلام
ویروس Boot.exe رو چطور می شه از روی سیستم حذف کرد . این ویروس توی تمامی درایو هام نشسته
باید چه کار کنم؟
سلام
عملکرد این ویروس یا تروجان به این صورت هست که این ویروس با قرار گرفتن در فولدر System32 ویندوز و قراردادن خود در Start up تاریخ دستگاه شما را به دو سال قبل بر میگرداند و با ساختن Autorun در محیط اصلی هر درایو ورود شما را به داخل هر درایو با مشکل روبرو میکند.
بطوری که هنگامی که روی نام هر درایو کلیک میکنید آن را در پنجره جدیدی باز میکند و در هر ثانیه چندین بار درایو را Refresh میکند.
توی تاپیک زیر نحوه از بین بردن ویروس اتوران را گفتم دقیقا مثل همون روش باید این ویروس را از بین ببرید . روش اولی که گفتم مناسب این ویروس هست .
باید از داخل درایوهاتون فایلهای مشکوکی مثل Project1 ، autorun.inf و boot.exe و غیره ... را از بین ببرید .
تا جایی که می دونم هیچ کدوم از انتی ویروس ها این ویروس یا تروجان را شناسایی نمی کنند و باید به صورت دستی اونا پاک کنید .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید .
bermuda.vbs
09-09-2008, 20:47
دوست عزیز حتما روشتون رو امتحان میکنم. خیلی ممنون
Sunboy454
10-09-2008, 01:07
تا جایی که می دونم هیچ کدوم از انتی ویروس ها این ویروس یا تروجان را شناسایی نمی کنند و باید به صورت دستی اونا پاک کنید .
در این صورت بهتر بود یه نمونه از ویروس آپلود میشد ؛
bermuda.vbs
10-09-2008, 08:36
سلام . فایل رو آپلود کردم. این هم لینکش :[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اما این فایل Zip هستش. اول UnZip کنید.
ممنونم
M E H R A N
10-09-2008, 11:17
سلام . فایل رو آپلود کردم. این هم لینکش :[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اما این فایل Zip هستش. اول UnZip کنید.
ممنونم
دوست عزیز این فایل شما نمونه ای از ویروس Virut هست و تقریبا اکثر آنتی ویروسها اون رو تشخیص میدند.
Virus.Win32.Virut.ar
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.