مشاهده نسخه کامل
: مشکل q6600
سلام
دوستان من چند روز پیش یه سیستم جمع کردم اما این سیستمه یه مشکل عجیبی داره مشکلش اینه که خود به خود فرکانس پردازنده با رمو بالا پایین میکنه مثلا فرکانس پردازنده اون اول رو 3 گیگاهرتز بعد از اینکه رفتم تو بایوس همه چیو برگردوندم سر تنظیمات اولیه اومد روی 1.6 گیگاهرتز ولی تو بایوس فرکانسو همون 2.4 گیگا هرتز میشناسه البته رم های سیستم هم همینتوری عمل میکنه لطفا اگه کسی میدونه مشکل از چیه حتما یه کمکی بکنه ممنون
cpu = q6600
mb=dfi lt x38
ram = crossair 4gb bus 800 cl4
اینم عکس از cpu-z و بایوس سیستم
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اقا من به گارانتی هم زنگ زدم گفت مشکل ار مادر بورد نیست راستی من ویندوزم 32 bit هست مشکل از ویندز نیست
shahab_blaster
09-09-2008, 10:59
سلام
دوستان من چند روز پیش یه سیستم جمع کردم اما این سیستمه یه مشکل عجیبی داره مشکلش اینه که خود به خود فرکانس پردازنده با رمو بالا پایین میکنه مثلا فرکانس پردازنده اون اول رو 3 گیگاهرتز بعد از اینکه رفتم تو بایوس همه چیو برگردوندم سر تنظیمات اولیه اومد روی 1.6 گیگاهرتز ولی تو بایوس فرکانسو همون 2.4 گیگا هرتز میشناسه البته رم های سیستم هم همینتوری عمل میکنه لطفا اگه کسی میدونه مشکل از چیه حتما یه کمکی بکنه ممنون
cpu = q6600
mb=dfi lt x38
ram = crossair 4gb bus 800 cl4
اینم عکس از cpu-z و بایوس سیستم
احتمالا سيستم شما رو كسي تنظيمات بايوس رو تغيير داده بوده و با لود بايوس به حالت پيش فرض برگشته
اون فركانس هم تو اوركلاك بوده
در حال حاظر هم كه فركانستون پائين هستش اينم مشكلي نيست اين تكنولوژي خود اينتل هست كه در موقع بيكاري مياد و فركانس رو پائين مياره تا دما و عمر پردازنده افزايش پيدا كنه
برو تو بايوس ببين گزينه اي به نام c1e ست اگه بود disable كن فركانس دائم ميشه 2.4
شهاب جان ممنون مشکل cpu حل شد فقط یه سوال دیگه
رم من 4gb crossair با باس 800 و تایمینگ 4-4-4-12 هستش ولی تو cpu-z تایمینگو زده 5-5-5-18 مشکل از چی میتونه باشه
اینم عکس cpu-z
shahab_blaster
09-09-2008, 13:46
رم من 4gb crossair با باس 800 و تایمینگ 4-4-4-12 هستش ولی تو cpu-z تایمینگو زده 5-5-5-18 مشکل از چی میتونه باشه
اینم عکس cpu-z
برو و تايمينگ رم رو به صورت دستي تنظيم كن از تو بايوس
alborz_k
09-09-2008, 18:12
اینم عکس cpu-z
سلام. این مشکل رم رو منم دارم ، من رم کروشیال در زمان تأخیر 4 دارم ، اما مادربرد ، اون رو در 5و5و5و18 تنظیم میکرد ، بعد من اون رو دستی تنظیم کردم و مشکلم هم حل شد ، فقط اگه سیستمت پایدار نبود ، ولتاز رم رو روی 1.9 بزار.
بهتره speed step رو فعال کنی چون باعث کاهش دمای پردازنده و کم شدن مصرفش و کم شدن دور فن و سر وصدا در زمان بیکاری می شه.
دوستان ممنونم از راهنمایی هاتون مشکل حل شد ممنون خیلی کمک کردین
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.