PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ببخشید در حد فشار قوی ویروسی شدم

Creeping Death
09-09-2008, 07:55
سلام

یه مدتی بود وقتی رو درایو ها کلیک می کردم تو صفحه ی جدید باز می شدن . من یبار ویندوز رو عوض کردم بعد دیدم دوباره همونطوره . گزینه ی show hidden files هم کار نمی کنه . وقتی رفتم تو لینوکس دیدم تو هر درایو یه فایل autorun.inf هست با یه فایل دیگه : 1rfw8hjr.com بعد متوجه شدم این فایل های ویندوز هم به جای اینکه تو درایو C باشن به درایو D منتقل شدن :

boot.ini
hiberfill.sys
ntldr
ntdetect.com

با یکی از مقاله های بسیار کامل که از همنی انجمن دانلود کرده بودم سعی کردم show hidden files رو بر گردونم ولی با اینکه ۳ راه رجیستری که آموزش داده شده بود رو امتحان کردم باز هم جواب نداد و دیگه نتونستم کاری بکنم.
وضعیتم هم جوریه که نمی تونم هارد رو فرمت کنم . چکار می تونم بکنم؟

راستی یادم رفت بگم دیگه خیلی از نرم افزارهام هم اجرا نمیشن . مثل آفیس و برنامه های گرافیکی و ...

mahdi7610
09-09-2008, 08:51
سلام

اگه همون مقاله ای که گذاشته بودم را درست خونده بودید توش گفته بودم که باز شدن پنجره ها توی یه صفحه جدید کار ویروس autorun.inf هست .

تنها یک دلیل می تونه داشته باشه که فایلهای زیر از درایو C به درایو d منتقل شده باشند . ( البته گفتن کلمه منتقل شدن کار اشتباهی هست چون اگه منتقل بشن ویندوز بالا نخواهد امد ) اون هم اینه که داریو primary شما درایو d باشه . و گرنه غیر ممکنه این فایلهای از درایو c به d منتقل شده باشند .
در ضمن این فایلها منتقل نمی شن بلکه موقع نصب ویندوز فایلهای بوت و سیستمی خودکار توی درایو primary قرار می گیرند .

حالا سه دلیل می تونه داشته باشه که فایلهای زیر توی درایو d قرار دارند .
1 - درایو primary شما درایو d هستش .
2 - شما ویندوز را توی درایو d نصب کردید .
3 - مگر اینکه ویروس جدید اومده باشه و ما ازش بی خبر باشیم
هر چند موقع ایجاد پارتیشن سیستم خودکار درایو c را به عنوان پارتیشن اکتیو در نظر می گیره .

boot.ini
hiberfill.sys
ntldr
ntdetect.com

اگه باز به همون مقاله که در زیر معرفی کردم رجوع کنید جواب سوالاتتون داده شده .

برای از بین بردن ویروس اتوران و مشکلات اون باید انتی ویروس نود 32 اخرین ورژنش را دانلود کنید و حتما اونا اپدیت کنید و سیستم را در حالت safe mode ویروس یابی کنید .
این انتی ویروس اخرین ورژنش به راحتی این ویروس را از بین می بره .

برای حل مشکل show hidden بهترین انتی ویروس بیدیفندر هست که اگه اپدیت بشه قادر هست این مشکل را برطرف کنه .

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

موفق باشی

as13851365
09-09-2008, 09:35
روش حذف کردن ویروس اتوران را در تایپیک زیر می تونی دنبال کنی

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید