مشاهده نسخه کامل
: سوال!
reza3600
08-09-2008, 10:51
سلام
کدوم نسخه از لینوکس برای رشته فیزیک بهتره. کلن کدوم نسخه برای کاربرد های علمی بهتره!
اگر بخام بیام توی لینوکس بازم کپی رایت دنبالم میکنه یا نه!
یعنی برای برنامه های پولی ویندوز نسخه رایگان لینوکس هست مثل maple و word و اطلس بریتانیکا!
جریان این که برنامه ها و دستورات رو برای اجرا توی لینوکس باید تایپ کرد چیه؟! مگه با موس نمیشه کار کرد؟
ممنون
راستی دستوراتی که مثلن توی فدورا استفاده میشه با رد هت یا سوسه فرق میکنه؟
سلام
کدوم نسخه از لینوکس برای رشته فیزیک بهتره. کلن کدوم نسخه برای کاربرد های علمی بهتره!
یعنی برای برنامه های پولی ویندوز نسخه رایگان لینوکس هست مثل maple و word و اطلس بریتانیکا!
جریان این که برنامه ها و دستورات رو برای اجرا توی لینوکس باید تایپ کرد چیه؟! مگه با موس نمیشه کار کرد؟
ممنون
خب نه، گنو/لینوکس آزاده. جریان این که همهی کار ها رو توی گنو/لینوکس باید با دستور انجام بدی، با سال ۱۳۰۰ قمری بر میگرده که هنوز رابط گرافیکی برای هیچ سیستم عاملی وجود نداشته. من دارم توی فایر فاکس به این سوال شما جواب میدم. موس دارم. کیبرد هم دارم. موزیک هم دارم گوش میدم. چت هم دارم میکنم.
برای مجموعهی آفیس، نسخهی رایگان وجود داره. و البته برای وین۲ز هم میشه ازش استفاده کرد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اما mapel رو من نمیدونم. متلب رو اگه اشتباه نکنم توی وبسایتش دیدم که برای گنو/لینوکس هم نسخه داره. اما این مپل رو نمیدونم.
اون اطلس بریتانیا رو... چی بگم والا.. البته اینو باید بگم که میشه برنامه های وین۲ز رو با یه شبیه ساز توی گنو/لینوکس اجرا کرد. البته تقریبا.
در مورد دستور ها: تقریبا توی تمام توزیع ها، و یکم فرا تر، توی تمام سیستم عامل های یونیکس بیس، مثل Mac OS و Solaris و BSD تقریبا یک سان هستن.
سلام
ممنون
در ادامه جواب
برای maple :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و برای اطلس بریتانیکا هم که دوست عزیز کافیست یکی از دیکشنری های لینوکس رو نصب و بعد نسخه ی این اطلس رو در بابیلون دانلود و تبدیل کنید و لذتش رو ببرید خیلی راحت و دم دست هم خواهد بود.
reza3600
10-09-2008, 12:13
سلام
اون اطلس بریتانیکا که میگم یه دی وی دی 4 گیگ هستش و ربطی به babylon نداره!
راستی فرق توزیع های مختلف چیه؟
مثلن فرق فدورا با ابونوتو و سوسه و مندریوا چیه؟
البته خودم رفتم فدورا 8 گرفتم.
ممنون
m a j r i x
10-09-2008, 17:37
شروع کار با لینوکس ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.